A Prison On Earth | Alien Conspiracy Documentary (Illuminati)

2022-02-13

(tryck på nedre baken på ”brevet” för att få videon textad)

A Prison on Earth: Beyond The New World Order – I skuggorna av andra dimensioner ligger en skändlig kraft som krigat mot människor i årtusenden från utrymmet mellan utrymmen – en mörk kraft som styr inte bara våra tankar och handlingar utan våra själar. Själva tidens intåg började slavmästarhierarkin mellan oss och de osynliga krafterna bakom varje handling och tanke. De byggde och skapade ”regler” och tankesystem, skapade kungadömen och skapade religioner som användes för att styra massorna på långt håll genom att kontrollera ebb och flöde av rum och tid på en episk nivå. Under täckmanteln av ”fri vilja” och ”individualism” säkerställer de ett system som finns runt omkring oss faktiskt att vi inte har något annat val än att följa och lyda en underliggande agenda som i dess kärna är ond, och som har satts på plats av varelser som matar och får näring av den kontroll de upprätthåller över planeten Jorden.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: