USA i intern och extern kris & franska truckers

Operation Disclosure | By David Lifschultz, Contributing Writer
February 11, 2022

Compliments of the Lifschultz Organization, grundades 1899

Vi har en ovanlig situation där demokratierna slits isär internt av en falsk pandemi, där försäkringspremiernas dödsfallsutbetalningar för 2020 var ungefär desamma som för 2019, under vilken tid en av historiens största pandemier påstods trasa sönder, vilken den inte var. År 2020 var dödstalen konstanta i officiell statistik tills de insåg att de inte stödde berättelsen och de hittade snabbt på omkring 400 000 fler. Dödsfall från vaccinationerna gör dock att dödstalen i försäkringsanspråk stiger
40 % högre än 2021 och 2020. Dessa genetiska vacciner skapar dödsfall likt vid Spanska sjukan.

Insurance executive says death rates among working-age people up 40 percent

Och medan demokratierna slits sönder internt av vaccinationshysterin går de ut på krigsfot genom att säga att Ukraina kan bli medlem i NATO, samtidigt som de placerar ut raketer i Polen som kan hantera hypersoniska kärnvapenmissiler och som redan har placerat dem i Rumänien, som kan hantera hypersoniska kärnvapenmissiler, som kan penetrera det avancerade ryska missilförsvaret designat för de betydligt långsammare Tomahawks. USA hoppas kunna ha hypersoniska missiler under det kommande året eller två. Till och med Nordkorea slog dem, och Ryssland och Kina hade dem redan.

Nyckeln är att Ryssland behöver mer utrymme för att spåra och fånga upp de hypersoniska missilerna och därmed måste hela Östeuropa bli missilfritt, annars kommer tiden från Polen eller Rumänien till Moskva att bli för kort för att uppbåda ett betydande missilförsvar. Just nu kan Ryssland förhindra detta genom att invadera Europa varvid deras styrkor är så mäktiga att de kan nå Engelska kanalen inom två till tre veckor. Med andra ord skulle detta vara en förebyggande attack för att säkerställa Moder Rysslands säkerhet.

USA kan hota med en kärnvapenattack, men även här är USA inte skyddat av något missilförsvar värd namnet och skulle mista 90 % av sin befolkning, och Europa skulle mista 80 %. Ryssland skulle drabbas av 10 % offer. Ett kärnvapen är alltså inte otänkbart för ryssarna, utan otänkbart för USA. Europa har ingenting att säga till om i dessa frågor när det gäller Washington, eftersom de är rena vasaller eller kanonmat. Europa kan offras men inte USA.

Därmed tror vi att kärnvapenmissiler inte kommer att användas och Ryssland kommer att kalla NATO för en bluff. Och i ett konventionellt krig kommer hela Europa att bli ett ockuperat territorium. Om det råder några tvivel om USA:s krigiska ståndpunkt, förmedlades det på det mest hotfulla sättet av Victoria Nuland vid hennes senaste besök i Moskva som hon ombads att lämna innan hon avslutat sitt uppdrag. CIA-chefen William Burns följde med på Nulands resa och försökte övertala ryssarna att ignorera henne, enligt våra källor. Ryssland har USA i schackmatt som denna länk visar. NATO Checkmated at the Ukraine | Operation Disclosure Official

Nästa länk går in på den hypersoniska frågan. https://operationdisclosureofficial.com/2022/02/07/russia-warns-of-imminent-war/

Och nästa länk visar att USA:s primära mål är att förhindra en Bismarckisk Ryssland-Tyskland-Kina allians så att de inte förlorar a la Mackinder hela den eurasiska landmassan och därmed USA:s kontroll över världen.

Kolla in förgiftningarna av Skripal och Navalnyj | Operation Disclosure Official

YTTERLIGARE KOMMENTARER FRÅN VÅR EUROPEISKA KORRESPONDENT

DEL ETT

De olympiska vinterspelen i Peking (Kina) avslutas söndagen den 20 februari 2022, vilket sammanfaller med sista datumet för de militära övningarna som beskrivs nedan.

Vinter-OS i Sotji (Ryssland) avslutades den 23 februari 2014. Annekteringen av Krim följde fyra dagar senare den 27 februari 2014.

Som Hannibal visste, är det bäst att marschera när marken fortfarande är frusen och vindarna är kalla.

DEL TVÅ:

Den franska frihetskonvojens kravlista är intressant. De vill blockera kapitalet tills följande punkter är överenskomna:

  • slutet på hälsorestriktionerna
  • upphörande av beskattningen av bensin
  • avskaffandet av vissa sociala skatter
  • avgången av den nuvarande regeringen
  • slutet på alla europeiska direktiv
  • riksdagens upplösning
  • senatens upplösning
  • upplösningen av författningsdomstolen

Detta ser väldigt lika ut som Boston Tea Party, som också var ett skatteuppror mot ett imperialistiskt system som hade blivit fullständig tyranni. Det är mycket anmärkningsvärt att se hur det inte finns något krav i listan på en upplösning av prefektoratet eller armén.

Detta är ett uppror mot den politiska klassen och företagsklassen.

Lägg märke till hur rätten till uppror eller resning, till skillnad från i USA, är en del av den franska konstitutionella historien. Det är därför de redan har haft fem republiker. Vissa konstitutioner kodifierade denna rättighet och andra gjorde inte det, men varje fransman, kvinna eller barn känner till den ökända Artikel 35 i den första konstitutionen av den 24 juni 1793 utantill:

Quand le gouvernement viole les droit du peuple, l’insurrection est, pour le peuple et pour chaque portion du peuple, le plus sacré des droits et le plus indispensable des devoirs.

~~~~

Översatt:
När regeringen kränker folkets rättigheter, är uppror, för folket och för varje del av folket, den heligaste av rättigheter och den mest oumbärliga av plikter.

~~~~

DEL TRE:

EN NY FRANSK REVOLUTION OCH SJÄTTE REPUBLIKEN?

Compliments of the Lifschultz Organization grundades 1899

Här är kommentarerna från vår europeiska korrespondent. Frågan är om den franska militären kommer att vända sig mot regeringen och stödja demonstranterna. Den amerikanska revolutionen 1776 spred sig till Frankrike i form av den franska revolutionen 1789. Demokratin blev smittsam eller kontroll av världens finansiärer genom att störta monarkier. Alla västerländska regeringar håller andan efter att de införde de dödliga genetiska vaccinerna som har ökat dödligheten med 40 % i USA från 18 till 64.

Insurance executive says death rates among working-age people up 40 percent

KOMMER REVOLUTIONEN I FRANKRIKE?

Truckers strike - Deseret News

De franska Freedom Truckers (+ Gilets Jaunes etc.) har en rörlig karta som uppdateras, se kartan:

lila = mötesplatser (framför McDonalds etc)
orange = startpunkter (även framför McDonalds eller lokala restauranger etc)
gult = hotell för övernattningsparkering och sömn

Genom att placera alla första mötespunkter i utkanten av Frankrike (orange) blir det omöjligt för myndigheterna att stoppa alla konvojer. När de väl börjar rulla tar de sig fram på motorvägar där de säkert kan och kommer att stoppas men genom att ha så många lila mötesplatser över hela Frankrike kan de omgruppera sig på dessa platser om det behövs eftersom två dagar är planerade för konvojerna att anlända till Paris lördag. Lastbilar och andra som motorcyklar och bilar kan helt enkelt lämna motorvägarna och omgruppera sig på de lila platserna, varifrån de sakta rullar vidare mot Paris som med all säkerhet kommer att stänga ner hela huvudstaden på lördag eftermiddag. Inrikesministern – håll ditt hjärta – har lovat ett extremt svar från regeringen om de tar sig till huvudstaden för att ockupera den. Det är dock inte målet, målet är bara att stanna i Paris i två dagar och sedan börjar konvojerna ta sig till Bryssel för att anlända dit på Alla hjärtans dag. Länken till rörlig karta (som kan uppdateras i realtid) bifogas härmed.

https://convois.fr

Eftersom de inte gillar den nuvarande regeringen ett dugg, är det verkligen mycket tveksamt att den franska armén kan ingripa, vilket innebär att detta kan bli början på den sjätte republiken.

Vi får veta på måndag.

FLER KOMMENTARER:

Frankrike är inte Kanada, så det här slutar kanske inte bra.

Följande är det officiella uttalandet från konvojorganisatörerna som verkligen låter väldigt mycket som den sjätte republiken (Frankrike ligger på femte plats just nu). Det andra citatet är den officiella regeringens uttalande som svar.

Eftersom detta låter värre än bara en mexikansk strid, läs gärna vidare nedan. De flesta känner till Frankrike historiskt och fransmännen är kända för att inte ta plats bland varandra i händelse av allvarliga inhemska problem eller konflikter mellan medborgare.

Observera också att Ottawa ligger i Nya Frankrike och att alla franska medborgare känner känslomässigt en direkt koppling till Kanada och dess huvudstad. De har en del i detta. Och som det förmodade hemmet för ”liberté” har franska medborgare en gammal yxa att slipa.

Allt pekar mot någon form av konfrontation eller kulmen av händelser i helgen.

Official Freedom Convoy Statement

« Les citoyens entendent récupérer : leur liberté, leurs droits fondamentaux, l’accès inconditionnel aux soins, à l’éducation et à la culture, le respect des valeurs essentielles de notre Constitution. Stop au sacrifice des enfants et de la jeunesse, cessons la maltraitance subie quotidiennement ! Le Canada nous a ouvert la voie, la convergence européenne pour nos ENFANTS et TOUS les CITOYENS, c’est maintenant ! »

~~~~

Översättning
”Medborgarna förstår att återta: sin frihet, sina rättigheter, ovillkorlig tillgång till hälsovård, utbildning och kultur, och för det väsentliga värdet av vår konstitution. Sluta offra barn och ungdomar, och låt oss sätta stopp för den dagliga misshandeln. Kanada har öppnat vägen; den europeiska konvergensen för våra barn och ALLA MEDBORGARE är nu.”

~~~~

Official Government Response
« Nous mettons les moyens de renseignement et d’action si jamais des gens voulaient bloquer la liberté des uns et des autres, surtout un accès à la capitale. Les gendarmes sont très mobilisés, nous prendrons nos responsabilités pour ne jamais laisser entraver la liberté de circulation. La réponse de l’État sera extrêmement ferme »

~~~~

Översättning
”Vi kommer att införa medlen för intelligens och handling om folk någonsin skulle vilja blockera friheten för det ena och det andra, och särskilt tillgången till huvudstaden. Polisen är väldigt mobiliserad, vi kommer att ta vårt ansvar att aldrig låta cirkulationsfriheten hindras. Statens svar kommer att bli extremt hårt.

~~~~

Calais strike crisis sees 3,000 lorries stuck in Kent on UK's 'hottest day'  | Daily Mail Online

Den franske inrikesministern har meddelat att ”statens svar kommer att bli extremt tufft” när konvojer (folkkonvojer, på motorcyklar och bilar) denna helg lördagen den 12 februari kommer från alla regioner i Frankrike att anlända för att ockupera Paris.

Liknande konvojer planeras i Österrike, Finland, Sverige, Spanien, Italien, Tyskland och andra europeiska länder där lastbilschaufförer och andra kommer att åka in i landets huvudstäder på lördag.

Slutdestinationen för ALLA konvojer kommer att vara Bryssel senast måndagen den 14 februari.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: