Lauren Witzke kritiserar globalisterna för att de använder Greta Thunberg för att få fler vaccininjektioner

Lauren Witzke kritiserar globalister för att de använder Greta Thunberg för att få fler vaccininjektioner

02/11/2022 / Av Nolan Barton

https://www.newstarget.com/2022-02-11-globalists-use-greta-thunberg-to-inject-more.html

Den politiska aktivisten Lauren Witzke kritiserade globalisterna för att de använde Greta Thunberg i deras strävan efter att kunna injicera fler människor runt om i världen med det experimentella vaccinet mot Wuhan coronaviruset (COVID-19).

”Jag känner med henne. Jag har mycket medkänsla för henne eftersom jag vet att hon har fått diagnosen autism. De lägger ett manus framför henne och säger
”Hej, läs det här”, och de använder henne bara som ett propagandakanal. Så jag har mycket medkänsla för Greta Thunberg, sa Witzke under sitt framträdande som gäst för ”The American Journal” på 
InfoWars .

”Men de människor som hanterar henne, sätter henne i dessa positioner och låter henne läsa dessa manus är avskyvärda och onda, och de är villiga att använda en ung flicka med autism för att driva sin agenda, det är vad de gör.”

https://www.brighteon.com/d88dd99f-d95d-4db7-a589-bf75eeec55a1

I ett kort videoklipp uppmanade Thunberg det internationella samfundet, regeringar och vaccinutvecklare att intensifiera sitt spel och ta itu med ”tragedin som är ojämlikhet i vaccin.” (Relaterat:  Greta Thunberg erkänner att hon är en marionett, står nu under utredning för maskopi och konspiration).

Thunberg, som uppenbarligen läste ur ett manus, sa: ”Vacciner utvecklades på rekordtid. Men hittills har i genomsnitt en av fyra personer i höginkomstländer fått ett coronavirusvaccin, jämfört med bara en av över 500 i låg- och medelinkomstländer.”

Den 19-årige svenska miljöaktivisten är känd för att utmana världens ledare att vidta omedelbara åtgärder för att mildra klimatförändringarna, vilket är en annan fråga förknippad med globalisterna.

Witzke var också bestört över nivån av arrogans som visades av globalisterna i deras sätt att arbeta.

”De har inga problem med att låta dig veta vad de ska göra innan de gör det. De är så stolta, och de är arroganta, och de gillar att ge dig ledtråden, sa Witzke.

Witzke märkte den arrogansen i Thunberg-videon.

”Idag kommer upp till 75 procent av alla nya sjukdomar från djur. Och när vi hugger ner skog och förstör livsmiljöer skapar vi de ideala förutsättningarna för att sjukdomar ska spridas från ett djur till ett annat – och sedan till oss. Och vi kan inte längre skilja hälsokrisen från den ekologiska krisen. Allt hänger ihop på många sätt, säger Thunberg.

”Hon pratar om djuren igen, pratar om dessa korsarter, virus och sjukdomar,” noterade Witzke.

Globalister iscensatte nedstängningar av klimatförändringar förklädda som medicinsk nödsituation

Det kan inte dröja länge innan globalisterna orkestrerar nedstängningar pga klimatförändringar under täckmantel av medicinsk nödsituation.

”Hej, det här kommer härnäst. Hej, barnhjärtattacker – de kommer härnäst. Men de förringar dig samtidigt och säger saker som ”Åh, det kommer att bero på klimatförändringarna eller för att du pratar för mycket med din mobiltelefon”, eller vilken ursäkt de nu hittar på. Men de låter dig alltid veta vad som kommer härnäst eftersom de är så arroganta och så vidriga och så onda”, sa Witzke.

Men Witzke påpekade att de republikanska ledarna är delvis skyldiga eftersom de banade väg för globalisterna.

”Vi måste komma ihåg att det inte var Kina eller Ryssland som stängde ner våra företag, som stängde ner vårt land. Det var republikanska guvernörer som deltog i detta”, sa Witzke.

”De möjliggjorde den luciferiska regimen när de pressade det experimentella vaccinet på den allmänna befolkningen, på deras beståndsdelar. Och de gjorde ingenting. De gjorde absolut ingenting för att stå i gapet mellan det amerikanska folket och den Luciferianska globalistregimen som försöker ta över landet och avfolka och utrota oss – särskilt vita människor.”

Witzke noterade att vita människor nu nekas covid-behandling. ”De nekar nu vita människor behandling – tidiga behandlingar. Det har börjat och det är helt ondskefullt.”

LifeSiteNews rapporterade i förra månaden om ett läckt dokument från New Yorks Department of Health and Mental Hygiene  (DHMH) som visar att statliga myndigheter prioriterar icke-vita människor för kritiska covid-19-behandlingar som är en bristvara.

Dokumentet som släpptes av avdelningen visar att berättigande till dessa behandlingar, inklusive monoklonal antikroppsterapi och administrering av antivirala läkemedel som Molnupiravir, kräver att kandidater har ”ett medicinskt tillstånd eller andra faktorer som ökar deras risk för allvarlig sjukdom”.

En punkt under detta kriterium indikerar att personer som är icke-vita eller är av latinamerikanska eller av latinamerikanskt arv bör anses ha en riskfaktor för allvarlig sjukdom, och därför uppfyller DHMH:s standarder för att prioriteras för behandling.

”Icke-vit ras eller latinamerikansk etnicitet bör betraktas som en riskfaktor, eftersom långvariga systemiska hälsomässiga och sociala orättvisor har bidragit till en ökad risk för allvarlig sjukdom och dödsfall från covid-19”, står det i DHMH:s dokument.

Utah prioriterar också icke-vita människor när det gäller att få behandling för covid-19. Vissa hälsosystem i Texas gör samma sak genom att skicka icke-vita människor till frontlinjen.

I Minnesota utfärdade statens hälsodepartement ett guideblad som innehåller ”föreslagna” behörighetskrav för dem som söker monoklonala antikroppsbehandlingar. Inkluderat i guidebladet finns ett avsnitt som hänför sig till ras, som i grund och botten säger att alla andra raser av människor utom vita människor bör beviljas automatisk behörighet för dessa behandlingar.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: