Vax Die-Off för de kommande tre åren – Clif High

January 22, 2022

By Greg Hunter’s USAWatchdog.com

http://January 22, 2022 By Greg Hunter’s USAWatchdog.com

Clif High är en datautvinningsexpert på Internet som använder ”Predictive Linguistics” och datorprogram för att sortera igenom miljarder informationsbitar på Internet för att förutsäga framtida trender och händelser. Några av hans mest oroande trender som han har sett i sin dataanalys omger CV19 vax. High ser vax-berättelsen gå sönder. Det kan bara ta några veckor innan restriktionerna och tvångsinjektioner är över, men det betyder inte att det är klart. Enligt High är det överlägset värsta framför oss. High förklarar, ”Så, den går sönder. Den verkliga fasan väntar oss ännu, och det är då alla människor som har skadats av dessa injektioner vaknar upp och inser att de har skadats och kommer att ha de naturliga känslor som följer med det.”

CDC rapporterar nu en 40 % ökning av antalet dödsfall för 2021. Rapporterna säger att den enorma ökningen är ”oförklarlig”. High och många andra säger att CV19-injektionerna förklarar allt, och det kommer bara att bli mycket svårare att förklara. Highs analys säger, ”Jag tror att vi tittar på tre år här innan det når en topp: 2022, 2023 och 2024. Det finns mycket saker i data som säger att 2024 kommer att bli avslutningen på det. Så vi har ett antal mycket tuffa år framför oss. 

Varje år i rad kommer fler människor att dö än året innan. Det kommer också att bli fler sjukdomar, mer sjukdom och mer av en belastning på systemet. Under dessa tre år kommer vi att ta globalisterna till uppgiften och hålla dem ansvariga för sina brott. Vi kommer att ha ett ”rött piller”-ögonblick som kommer snart. Det kommer inte att ta månader. Det kommer inte att ta veckor. Det kommer att ta en kort tid, och många av dem kommer att bli ballistiska. Så jag förväntar mig frekventa, oregelbundna, episodiska perioder av kaos. De kommer inte att slå ut mot samhället i stort. De kommer att slå ut mot sina förövare. 

Du måste stå tillbaka. Människor kommer att behöva förstå att det kommer att finnas en del av den sociala ordningen som kommer att bli galen av ilska, sorg och allt detta. Det kommer att bli väldigt våldsamma reaktioner på att ha blivit förgiftade, och några av dem kommer att vara spektakulära när det gäller våldet i det. Det kommer inte att vara klokt att umgås med dessa elitkillar.” De kommer att slå till mot sina förövare. Du måste stå tillbaka.

Highs analys säger nu att åtminstone ”30 miljoner människor kommer att dö av CV19-injektioner” på ett eller annat sätt under de närmaste åren, och det kan vara en mycket låg uppskattning.

Clif High pratar om många ämnen inklusive den så kallade ”finansiella återställningen”, Kina, Bitcoin, guld, silver (som High förutspår kommer att bli dyrare än guld en dag), valet 2022 och varför 28 demokratiska kongressledamöter inte kandiderar. Valet , kraschen för det finansiella systemet sådant som vi känner det 2022, Petrodollarn, inflationen, varför du behöver kontanter, och Fed som High säger är döende och Fed vet det. Det och mycket mer i denna en timme och tio minuter långa djupintervju.

Följ med Greg Hunter från USAWatchdog.com när han går One-on-One med datautvinningsexperten Clif High. (1.22.22)

https://rumble.com/vt3b40-vax-die-off-for-next-three-years-clif-high.html

Efter intervjun:

Clif High säger att han inte längre säljer sina datautvinningsrapporter på Internet, men han kommenterar sin datautvinningsforskning och ger gratis analys på sin Bitchute-kanal.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: