Turkiets Erdogan arresterades, Kanadas Trudeau är på flykt när Dominobrickorna fortsätter att falla

2022-02-07

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian


Vi vill gratulera Hennes Majestät Drottning Elizabeth II med anledning av hennes platinajubileum och ser fram emot hennes diamantjubileum. Hon har gjort mycket bakom kulisserna för att hjälpa till med att befria mänskligheten.

Kriget för att befria mänskligheten från en uråldrig satanistisk kult går mycket bra. I det största draget i förra veckan greps den turkiske presidenten Recep Erdogan av medlemmar i alliansen med de Vita hattarna när han besökte Ukraina, rapporterar källor till CIA och Mossad. I Kanada är det det giftigt vaccin som driver brottsminister Justin Castro på flykt och kan redan ha fångats, säger källor till den kanadensiska underrättelsetjänsten.

Samtidigt, när västvärlden fortsätter att vara förlamad av sitt odeklarerade inbördeskrig, börjar Kinas Tigerns år med några mycket stora drag, särskilt ett accelererat försök att ta över Latinamerika.

Turkey’s President Erdogan Tests Positive for COVID-19

Reuters

Det händer också mycket mer på andra håll, men låt oss börja med Turkiet. Nyhetsrapporter bekräftar att Erdogan ”isolerar sig efter att ha testats positivt för Covid.” Detta är naturligtvis det nya uttrycket för politiska arresteringar på hög nivå:

Detta hände efter att den blivande ottomanske kejsaren Erdogan åkte till Ukraina i förra veckan för att träffa Ukrainas president Volodymyr Zelensky. Här är vad högerorienterade turkiska medier hade att säga om hans avsikter:

Ukraina kan inte stoppa Ryssland. Men Turkiet kan. Det är så beräkningar och därmed planer görs. Om de lyckas kommer ett krig mellan Turkiet och Ryssland att bli oundvikligt. Detta betyder förstörelsen av båda länderna. USA och Europa kommer att vara de enda segrarna.

Will war break out in Ukraine, or will the West stoke a Turkey-Russia conflict? What sort of game is being played in the Black Sea?

Här är den råa underrättelsen från de Vita hattarna om Erdogans arrestering:

”Det händer mycket mer bakom ridån angående det mötet. Det ser ut som att Erdogan skaffar sig information för att vidarebefordra dem till Putin. Erdogan är skyldig Putin några tjänster som du vet. Att gå tillbaka till den ”oavsiktliga nedskjutningen” av ett ryskt Sukhoi SU-24-flygplan nära gränsen mellan Ryssland och Syrien redan 2015. Att testa Covid positivt för Erdogan och hans fru är ett sätt för Alliansen att ha en mycket privat och konfidentiell diskussion med Erdogan. Det här är ett möte för ögonen. Inga media förstås. Vad Erdogan förmedlar till Alliansen kommer att avgöra hans framtid. Som ni vet är hans hälsa inte på topp”.

Tillfångatagandet av Erdogan är mycket viktigt eftersom den satansdyrkande khazariska maffian som tog makten i väst kom via den turkiske självutnämnda messias Sabbatai Zevi. Om Alliansen får reda på att Erdogan kämpar mot khazarerna kommer han att bli en viktig allierad. Om han är en av deras agenter kommer han att dö av Covid, säger källorna. Hur som helst så blir det ett rejält slag för KM.

Låt oss nu titta på vad som händer med västvärldens befrielse, med början i Kanada. Först, för dem som inte har sett dessa ännu, ta en titt på bilderna nedan. Här är en bild på hans hanrej till pappa Pierre Trudeau med Fidel Castro. Pierre Trudeau var en förrädare som överlämnade kontrollen över Bank of Canada till den khazariska pöbeln.

Hans fru Margaret Sinclair är från den satanistiska Sinclair-familjen av Rosslyn Chapels berömmelse. Bilden av henne som visar sin kanadensiska bäver för allmänheten på New Yorks Club 54 berättar mycket om vilken typ av uppväxt hon hade.

Sonen hon hade med Castro är Justin

Här är ett fotografi taget av Trudeau 2022

Nedan är en bild på honom 2019. Observera att tänderna är olika.

Han har en rad korruptionsskandaler bakom sig som är så långa att vi inte kommer att djupdyka i dem här. Det räcker med att säga att han är en pedofil som betalade 2,25 miljoner dollar till en mycket ung student till honom som han utsatte för en lagstadgad våldtäkt.

Trudeau’s West Grey accuser was much younger than first thought

justin_trudeau_yearbook_07

Justin Castro är en kommunistisk manchurisk kandidat vars jobb var att förvandla Kanada till ett Khazariskt slavläger. Det är därför Castro vägrar prata med lastbilschaufförerna men pratade gärna med den kommunistiska fronten av Black Lives Matter (vars ledarskap mestadels är vitt). Detta är samma BLM som nyligen överförde miljoner för att köpa en herrgård som tidigare ägdes av kommunistpartiet.

BLM Transferred Millions to Canadian Charity to Buy Mansion Formerly Owned by Communist Party: Report

BLM Transferred Millions to Canadian Charity to Buy Mansion Formerly Owned by Communist Party: Report

Slutligen kan vi se att den Trudeau vi ser på skärmar nu är väldigt annorlunda än den vi såg ifjol. Det betyder att antingen har han blivit tillfångatagen och KM använder datorgrafik (CGI) eller så har de Vita hattarna ersatt honom. Händelserna kommer att visa vad som är fallet.

Hur som helst, Gud välsigne lastbilschaufförerna, bönderna, cowboys etc. som stod upp för att befria Kanada och inspirerade till liknande rörelser runt om i världen. Här ser vi till exempel en tysk lastbilskonvoj som gör sig redo för att befria det tyska folket.

Den khazariska maffians försök att använda Covid och deras kontroll över västerländska medicinska föreningar för att installera slavregimer kollapsar nu överallt.

Denna företagsnyhet visar hur en hastig reträtt från Covid fortsätter.

Köpenhamn (AFP) – Världshälsoorganisationen erbjöd på torsdagen Europa hopp om en ”lång period av lugn” och till och med ”varaktig fred” i coronaviruskriget, med en växande lista på nationer som lyfter nästan alla Covid-restriktioner.

WHO sees pause, even end of pandemic for Europe

Länder som avslutar eller minskar covid-fascismen inkluderar Australien, Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike, Japan etc.

På tal om Japan träffade representanter för White Dragon Society (WDS) i förra veckan en hög japansk general utsänd av kejsaren såväl som med en rysk representant. En överenskommelse träffades om att befria Japan från dess 80 år långa efterkrigsockupation. Den japanska militären och polisen har kommit överens om att ta över Bank of Japan, det nationella sändningsföretaget NHK, premiär-ministrarnas kontor och parlamentet, berättar WDS-representanten som deltog i mötet. Detta kommer att göras i samordning med amerikanska militära Vita hattarna, noterade källan.

Efter befrielsen kommer makten i Japan återigen att gå till den meritokratiska byråkratin under symbolisk ledning av kejsaren. En av de första prioriteringarna för den nya regeringen kommer att vara att stoppa minskningen av 500 000 personer per år i befolkning genom att starta en ny babyboom, säger källan.

Biden confirms plan to nominate Rahm Emanuel as ambassador to Japan | Rahm  Emanuel | The GuardianDen nya så kallade USA-ambassadören i Japan, Rahm Emmanuel, (bilden) att ses som en tiggare som skickas för att försöka få japanerna att köpa mer Rockefeller-olja och tas inte på allvar, sa den japanske generalen. Den japanska generalen bekräftade att den amerikanska militären inte lyder den falska Rockefeller/Biden-regimen.

För de senast framkomna bevisen är Biden en falsk, förresten, jämför den du ser nu med den flintiga riktiga Biden från 30 år sedan.

Japanska utrikesministerns tjänstemän bekräftar för sin del att det inte finns någon regering i Washington DC och deras representanter i USA verkar utanför New York. Det betyder att om amerikanska lastbilschaufförer vill iscensätta en frihetskonvoj är det bättre för dem att åka till New York än Washington. Som bekräftelse kommer här en bild på det övergivna Vita huset omgivet av en betongmur.


Vill du veta vad som sker i realtid i Washington DC ska du prenumerera på Penguin6 på youtube

Vi kan också bekräfta att liknande murar byggs runt tidigare regeringskontor i andra länder, inklusive Vatikanen och det tyska parlamentet. Nedan kan du se muren sättas upp runt det holländska parlamentet.

I Italien har premiärminister Mario Draghi under tiden dragit en Trudeau och gömt sig efter att ha blivit avvisad av parlamentet.

Is Mario Draghi No Longer Davos’ Superman?

ecb-draghi-failure

De andra som gömmer sig är alla chefer för apoteksföretag som låg bakom massmordsförsöket med vaccin. Till exempel är Pfizers vd Albert Bourlas (vars riktiga khazariska maffianamn är Israel-Abraham Burla) antingen död eller på flykt.

GLOBAL GENOCIDE BY KING OF THE JEWS – ISRAEL-ABRAHAM BURLA

Franska demonstranter attackerar Pfizers högkvarter och Pfizer-anställda slutar i massor. De ansvariga för vaccinkampanjen kommer att jagas ner oavsett var på denna planet de försöker gömma sig, lovar WDS-källor.

WATCH: THOUSANDS Of French Protesters Surround Pfizer HQ Chanting ‘MURDERERS!’

Vi noterar också Nato-chefen Jens Stoltenberg har slutat och hoppas få betalt för sitt arbete som KM-marionett genom att få kontrollen över Norges pengar. Här är vad en CIA-källa hade att säga om honom: Han är en senior marionett i KM satanistiska kabbal. Han smakar redan på 1,4 biljoner dollar och hur man kommer åt dem för sina mästare. Förhoppningsvis kommer Alliansen att övertyga honom om att gå med i mänsklighetens strävan efter frihet. Han kan snart testa positivt för covid och gå in i självisolering. Om detta händer vet vi vad som kommer härnäst.

NATO chief Stoltenberg named to head Norway central bank despite opposition

NATO Secretary General Jens Stoltenberg attends a joint news conference with North Macedonian Prime Minister Dimitar Kovacevski in Brussels, Belgium February 3, 2022. REUTERS/Johanna Geron

Medan det khazariska styret i väst fortsätter att implodera, är Kina i farten. Eftersom deras fastighetsbaserade ekonomi har nått en återvändsgränd i konkurs, planerar det kinesiska kommunistpartiet stora förändringar, säger källor till Asian Secret Society.

Här är vad CIA i Östasien har att rapportera om detta:

CCP har redan plan B på plats. De förbereder sig för att förstatliga allt i Kina. De kommer att ta över alla företag, banker och fastigheter. Detta kommer att förstöra alla utländska investeringar. (Här kommer Wallenbergs att förlora en hel del, red.anm) De utländska bankerna och obligationsinnehavarna kommer att bli förlorare med biljoner dollar. Lägg märke till hur den stora hamnen i Tianjin stängdes med ett covid-utbrott som orsak. Vissa rederier har avbrutit verksamheten eftersom minst tre andra kinesiska hamnar, inklusive Shanghai och Shenzhen, fortfarande är delvis stängda. Den verkliga anledningen: de vill behålla sina varor i landet. CCP överväger också allvarligt att omvärdera guldpriset med minst 2 gånger för att rädda yuanen från total kollaps. Detta är ett perfekt sätt att balansera deras underskott på 116 biljoner dollar. Kina har mer än tillräckligt med fysiska guldreserver. Plus att de kan fylla upp de 70 miljoner tomma lägenheterna som skulle kunna hysa 27 städer lika stora som New York.

Kina använder också västvärldens distraktion för att flytta in i resten av världen. Putin har informerats om denna föreslagna handlingsplan. Här är vad Kinas president Xi Jinping hade att säga om sitt möte i förra veckan med den ryska presidentens avatar (se bilder nedan) Vladimir Putin:

De två sidorna har aktivt deltagit i reformen och utvecklingen av det globala styrelsesystemet, utövat sann multilateralism, upprätthållit sann demokratisk anda och spelat en avgörande roll i att ena det internationella samhället för att övervinna de nuvarande svårigheterna och värna internationell rättvisa och rättvisa,

Detta följdes av en rad stora ryska och kinesiska drag, framför allt i det som brukade vara den amerikanska bakgården i Latinamerika. Ryssarna lovar ökat militärt/ekonomiskt samarbete med länder som Nicaragua, Kuba och Venezuela.

Russia comments on possibility of sending troops to Latin America

Argentina håller också på att bli en ny rysk front med den argentinske presidenten Alberto Fernandez i Ryssland som säger: ”Jag arbetar konsekvent för att befria Argentina från … beroende av IMF och USA … Samarbete med Ryssland är avgörande för oss.” Detta inkluderar utökad integration mellan Eurasian Economic Union och Southern Common Market (MERCOSUR). http://en.kremlin.ru/events/president/news/67706

Argentina skrev också på Kinas initiativ för infrastruktur för Sidenvägen.

Liknande åtgärder görs i Mellanöstern. Xi träffade den egyptiske presidenten Abdel el-Sisi och sa att det omfattande egyptiskt- kinesiska strategiska partnerskapet är en modell av ”Kina-Arab, Kina-Afrika och Kina-utvecklande världssolidaritet”. https://www.aljazeera.com/news/2022/2/5/xi-says-china-egypt-hold-similar-visions-and-strategies

Den stora frågan nu är vad US Secret Space Force planerar som ett motdrag. Allt vi med säkerhet vet är att tecknen på en operation blue beam space opera ökar.

Vår källa vid Thule Air Force-basen insisterar (utan att gå in på detaljer) att något helt häpnadsväckande händer i Antarktis. Följande bilder skickades som bevis.

Det finns också växande observationer av UFO:s runt om i världen.

Men som vanligt, med den här typen av saker är vår hållning att vi kommer att tro det när vi ser det. Under tiden, istället för att vänta på att de små gröna männen ska befria oss, måste vi människor själva fortsätta med att befria planeten jorden.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: