GLOBALT FOLKMORD AV KUNGEN AV JUDA – ISRAEL-ABRAHAM BURLA


AMERICAN INTELLIGENCE MEDIA

https://aim4truth.org/2022/01/26/global-genocide-by-jew-israel-abraham-burla/

Det verkar som om demoner besitter själen hos Pfizers vd Albert Bourla.
Pfizers vd Albert Bourla döljer ett hundra år gammalt familjearv som är förenat med brittisk sionism och Pilgrims Societys Nya Världsordning.

Hans riktiga namn är Israel-Abraham Burla, enligt The Times of Israel.


Raw audio file: https://truthbits.blog/wp-content/uploads/2022/01/Israel-Abraham-Bourla-Unmasked.mp3


(27 januari 2022) – Den sefardiske rabbinska familjen Burla har stått nära kunglighet i Palestina sedan 1700-talet. De konspirerade med bankirerna Rothschild, Churchills och de brittiska judarnas styrelse i mitten av 1800-talet för att göra Israel till en brittisk koloni som maskerade sig som en judisk stat.

Sionismen var helt en brittisk skapelse. Burla-rabbinerna hade ofta skrivit romantiskt om ett ombildat Sion (Eretz Israel), så de brittiska Rothschilds finansierade utvecklingen av alla de slag i Palestina med förbehållet att britterna hade ansvaret.

Burla-rabbinerna i Jerusalem dolde inte sin iver med att säga ”ja, ja, ja” till förevändningsbreven från Churchill-Montefiore (Rothschild) som började den 14 juni 1841.

För detta samarbete gynnas Rothschilds kommersiella intressen som utlovats av Burlas intill denna dag. Om du tvivlar, undersök bara Genie Oil and Gas. Om du tvivlar, undersök bara Genie Oil and Gas som ägs av Jacob Rothschild, Bill Richardson, Rupert Murdoch, Dick Cheney, Mary Landrieu, Larry Summers, Jim Woolsey (tidigare CIA-chef).

För Burlas Rothschild-sycofancy betalar världen dyrt genom Pfizer-apoteksmedlet av deras nuvarande favoritson, Israel-Abraham Burla (alias Albert Burla).

Pfizer-apoteksmedlet har en parallell uppsättning sammanlänkade relationer till den brittiska, tyska och österrikiska aristokratin. Faktum är att Charles Pfizer (1824-1906) föddes i samma Baden-Württemberg-distrikt i Tyskland som Klaus Schwab och hans Escher Wyss & Co. nazistiska kollaboratörsfader Eugen Schwab (Ravensburg).

Schwab och Escher Wyss var också allierade med brittiska och amerikanska kärnvapenförrädare i OSS (Office of Strategic Services, föregångaren till CIA, kontrollerat sedan starten 1946 av brittiska MI6). Se även det inledande kickoffmötet den 11 mars 1946, sex dagar senare.

I Zürich, Schweiz, bara 100 mil söder om Charles Pfizers hemstad, var Anthony Faucis farfars farfar Raget Abys (1790-1861) krigsminister i den nya schweiziska republiken han hjälpte till att grunda, tillsammans med grundandet av ETH (Swiss Federal Institute of Technology) (som Schwab deltog), Credit Suisse och Swiss Life.


Anthony Fauci: Ledande globalist och gatuförsäljare av ormolja, ledare för biologisk- och bakteriekrigföring


Faucis moders ”Abys” familjevapen är en makaber krönt orm som äter ett barn och håller två hinkar med guld (se ovan). Faktum är att den 4 september 1618 kollapsade Abys talkgruvan i Plurss (nu Piuro), Italien och konsumerade omkring
2 500 själar direkt. Familjen Abys hade redan flyttat norrut till Chur, Schweiz, nära Davos (högkvarter för Klaus Schwabs World Economic Forum) när den förödande lavinen på 9-11 nivåer utlöstes av deras försumlighet. De sålde talk som smörjmedel och för att läggas till i läkemedel, vilket nu är känt för att vara cancerframkallande.

American Committee for Weizmann Institute of Science - bocaratonobserver.com

I Israel påverkar Rothschilds ökänt politiken för The Weizmann Institute of Science som grundades 1934. Jacob Rothschild sitter för närvarande i den internationella styrelsen, vilket Rothschilds har gjort sedan starten.

Grundaren Chaim A. Weizmann fungerade som president för World Zionist Organization och senare som Israels första president.

Weizmanns bioteknikforskning är sammankopplad med The Wellcome Trust i Storbritannien (dvs. Pirbright Institute, Merial Animal Hospital, Gates Foundation, NIH, DARPA, UKRI), FN:s WHO och en mängd brittiska forskare som sitter i Weizmanns styrelse, inklusive Nobelbiokemisterna Sir Ernst Boris Chain och Baron Florey, mikrobiologen Sir Alexander Fleming.

Victor Rothschild, 3rd Baron Rothschild - Alchetron, the free social encyclopediaChockerande nog, 1972, investerade Baron Victor Rothschild (bilden), som just hade presenterat Rothschild-rapporten (1971) för det brittiska parlamentet, som rekommenderade uppkomsten av en ny bioteknikpåverkan globalt, nästan ensam i 20 % brittiska och 80 % amerikanska företag.

Han finansierade Nobelbiologen Sydney Brenner för att börja göra DNA-experiment på hela Israel (”på grund av den judiska befolkningens speciella struktur”).

Efter sin rapport grundade Victor Rothschild sina nya bioteknikföretag – Biotechnology Investments Limited (BIL) (UK) och International Biotechnology Trust (IBT) PLC) (som nu drivs av Rothschild Asset Management).

David Fishlock. (9 september 1983). Blue chip-gener lovar hög avkastning, ang. Lord Victor Rothschild, Biotechnology Investments Limited (BIL), Guernsey Reg. nr 9767, bildad 16 april 1981; efterträdare International Biotechnology Trust Plc, UK Co. No. 02892872, bildat 31 januari 1994, finansierat av N.M. Rothschild Asset Management, s.6. Financial Times (Storbritannien).

ROTHSCHILDS ”KONFIDENTIELLA” PRIORITET – FORTSÄTT DE NAZISTISKA GENEXPERIMENTEN PÅ JUDAR I ISRAEL

GENETISKA EXPERIMENT PÅ ENGELSKA GAMLA MÄNNISKOR.

(Förstår ni nu varför det är så hög vaccinationsprocent i Israel och Storbritannien? red.anm)

FÖRSLAG ATT UTFÖRA GENTEKNISKA EXPERIMENT PÅ ISRAELISKA MEDBORGARE

VICTOR ROTHSCHILD: ETT BIOTEKNISKT MONSTER

Låt oss upprepa dessa monstruösa fakta:

Passing of Dr Sydney Brenner- Nobel Laureate

1972 rekommenderade den sefardiske juden baron Victor Rothschild att nobelkemisten/biologen Sydney Brenner (1927-2019) skulle överväga att utföra experiment med ”immunresponsgener” på den judiska israeliska befolkningen utöver befolkningen i engelska äldreboenden.

FIG. 2—SYDNEY BRENNER. (CA. 1972). KONFIDENTIELLT HANDSKRIVT BREV FRÅN SYDNEY BRENNER TILL VICTOR ROTHSCHILD RE. GENER, VIRUS, EXPERIMENTATION AV MÄNNISKA VIRUS I UK VÅRDHEM BODMER OCH KEVLIN, ISRAEL OCH JUDISK BEFOLKNING., SB/1/1/561, ARTIKELNR. 64627. CSHL ARKIV.
SYDNEY BRENNERS ARBETSGIVAR SOM SKRIVS DETTA LORD VICTOR ROTHSCHILD BREV 1972:
CHEFSVETENSKAPSMAN,
MRC LABORATORY OF MOLEKYLAR BIOLOGY,
MEDICINSKT FORSKNINGSRÅD,
UNDER KUNGLIG STADA,
(1924–29) BRITISH PILGRIMS SOCIETY Medgrundare EARL ARTHUR BALFOUR, ORDFÖRANDE,
(1916-20) AMERIKANEN WALDORF ASTORIA, ORDFÖRANDE; WALDORF ASTORIA VAR PLATS FÖR DET FÖRSTA BRITTISKA PILGRIMS SOCIETY-MÖTEET I NEW YORK DEN JAN. 13, 1903,
FÖRENADE KUNGARIKET FORSKNING OCH INNOVATION (UKRI), FONDER ÄVEN BBSRC, PIRBRIGHT INSTITUTE,
CAMBRIDGE, Storbritannien

PFIZERS BOURLA OCH ISRAELS NETANHAYUS ”ÖVERDRIVNA” PRIORITET ATT PUSCHA IN ISRAELISKA JUDAR I DEN UPPTÄCKTA FRONTLINJEN FÖR COVID-FÖRIGFTNINGEN!

DERAS BRITTISKA PILGRIMS SOCIETY HANTERARE, INKLUSIVE LORD JACOB ROTHSCHILD, GAV DEM ORDER ATT…

TOI-personal. (11 mars 2021). Pfizers vd [Albert Bourla] hyllar den ”besatta” Netanyahu för att ha ringt 30 gånger för att försegla vaccinavtalet. The Times of Israel.

Inte för att vi behöver mer bevis på denna bank-biopharma-demon, den nuvarande Jacob Rothschild tilldelade biokemisten Jennifer A. Doudna ett Pilgrims Society’s Academy of Achievement-pris 2017.

Doudna är meduppfinnaren av genredigeringsteknologin för DNA-manipulation CRISPR. Hon samarbetar med globalister på Harvard, Yale, Ford Foundation, Genentech, Roche Holding AG (Schweiz), Ballie Gifford UK, Vanguard och Blackrock under ledning av Jacob Rothschild och det brittiska Pilgrims.

JACOB ROTHSCHILD’S SHINING FAMILY MOMENT 2017. HAN FINANSIERADE LYCKLIGT DET CRISPR GENREDIGERINGSVERKTYG SOM LÄNGE DRÖMT OM AV SINA FÖRFADDER

FIG 3—2017 AMERICAN ACADEMY OF ACHIEVEMENT GOLDEN PLATE AWARDS I LONDON ÖVERVAKAS AV BRITTISKA PILGRIMS SOCIETY DIRECTOR BARON JACOB ROTHSCHILD PRESENTERAR DR. JENNIFER A. DOUDNE. ASSOCIERATE JUSTICE NEIL GORSUCH FÅR OCKSÅ PRISET, SOM GEN. DAVID PETRAEUS OCH FOX NEWS TURNCOAT CHRIS WALLACE, ROVDJURET BILL CLINTON, DEN FD israeliska premiärministern EHUD BARAK.
LORD JACOB ROTHSCHILD, DR. JENNIFER A. DOUDNE. (17-21 OKT, 2017). 52ND INTERNATIONELLA ACHIEVEMENT SUMMIT, CRISP, S. 24. AMERICAN ACADEMY OF ACHIEVEMENT.

Vi kommer att lämna denna schweiziskt-tyska-österrikiska-brittiskt-israeliskt-amerikanska Pfizer-sammankopplingen ifred för tillfället och återgår till den centrala roll som Burlas och Rothschilds spelade i grundandet av Israel och Big Pharma.

Här är det Rothschilds som har betalat in på detta nuvarande Pfizer, AstraZeneca och BioNTech globala läkemedlet:

 1. Nathan Mayer (N.M.) Rothschild (1777-1836)
 2. Sir Moses H. Montefiore (1784-1884)
 3. Lionel de Rothschild (1808-1879)
 4. Mayer Amschel de Rothschild (1818-1874)
 5. Hannah de Rothschild (1851-1890)Archibald Primrose, 5th Earl of Rosebery (1847-1929), brittisk premiärminister
 6. Nathan Mayer (N.M.) Rothschild, 1:e baron Rothschild (1840-1915); medlem av Cecil Rhodes ”Society of the Elect” (1890) kokad av journalisten necromancer W.T. Stead; medgrundare av Pilgrims Society (1902)
 7. Walter Rothschild, 2:a baron Rothschild (1868-1937); 2:a baron Rothschild (1868-1937); Pilgrims Society medarrangör av den första kejserliga presskonferensen, 1909 (Shepherd’s Bush, London); förevändning mottagare av ”The Balfour Declaration” som cementerar brittisk sionism; samarbetspartner med Burroughs Wellcome & Co., Sir Henry Wellcome och vaccin och kemisk krigföring; Wellcome är själv konferensens finansiella garant
 8. Victor Rothschild, tredje baron Rothschild (1920-1990)
 9. Jacob Rothschild, 4:e baron Rothschild (1936-nutid)
 10. Faktum är att Mishkenot Sha’ananim, den första judiska bosättningen som byggdes utanför murarna i Gamla stan i Jerusalem (1860), bankrullades av Sir
 11. Moses Montefiore (1784-1885) vars Jerusalem-samarbetspartner var
 12. Rabbi Yosef Nissim Burla.

Montefiore, också en sefardisk jude som Rothschild, kallades ibland Rothschilds ”sidekick”.

Hans hustru Judith Cohen (1784-1862) syster, Hannah (1783-1850), var N.M. Rothschilds hustru, vilket gjorde Montefiore Rothschilds svåger.

Montefiore var Rothschilds licensierade mäklare på London Stock Exchange (från 1804). De var partners i Imperial Continental Gas Association och vad som nu är Sun Alliance-försäkring.

Montefiore var Rothschild-representanten i Frankrike som skickade tillbaka budduvans budskap som Napoleon hade förlorat vid Waterloo. Den resulterande aktiespekulationsvinsten cementerade N.M. Rothschilds och Montefiores förmögenheter.

1814 hade Montefiore förmedlat Rothschild-lånet till den brittiska regeringen som finansierade kriget mot Napoleon.

Montefiore förmedlade också Rothschild-finansieringen av kriget 1812 mot Amerika. De fick 440 miljoner dollar i vinst på det där lånet som brände ner Vita huset.

PFIZER VD ALBERT BOURLAS ”ROMAN” OM HANS GREKISKA FAMILJ

EN ERFORDERLIG, OBEKRÄFTAD AUSCHWITZ-HISTORIA

Förra året lade Pfizers vd Albert Bourla ner en propagandarökridå om sin familj i den sefardisk judiska pressen samt Atlantic Council (Pilgrims Society), The Times of Israel, Museum of Jewish Heritage och LinkedIn.

Han svepte också in sig själv i Förintelsens sympati genom olika utsökt utformade tal vid minnesmärken för Förintelsen som vissa kallade en ”roman”. Trots det berättade han ingenting om deras liv i Auschwitz.

Alberts riktiga namn är ”Israel-Abraham Burla” – det har han aldrig avslöjat. Han bytte namn så sent som 2001 när han emigrerade till Amerika från Grekland, enligt Times of Israel. 

Efter att ha varit tyst om sina föräldrar under hela sitt liv, började han ifjol att basunera ut viss information som var ledtrådar till hans verkliga identitet och politiska hanterare.

”BURLA” ÄR HANS FAMILJNAMN; ”BOURLA” ÄR EN HÄRLEDNING

Hans föräldrar var Mois och Sara Burla. Han sa att de flesta av hans familj dog i Auschwitz efter att 50 000 sefardisk judar samlades i Thessaloniki, Grekland.

INTERNATIONELLA RÖDA KORSET VAR EN BRITTISK ZIONISTISK PILGRIMS SÄLLSKAPS-FRONT

Han sa att hans far Mois och farbror Abraham flydde sammankomsten och tog sin tillflykt till Aten, mutade den lokala polischefen för falska förnamn Manolis respektive Vasilis och undvek tillfångatagande genom att arbeta heltid för Internationella Röda Korset i Aten för resten av Axis ockupation.

Talande nog var Bourla tyst om vad Mois och Abraham gjorde eller hur de undgick upptäckt. Wikipedia gör allt för att berätta att matimportanläggningen de arbetade i aldrig bombades under kriget. Detta påminner om ett liknande ”faktum” som flöt om att Klaus Schwabs tillverkningsanläggning för kärnkraftsturbiner i Escher Wyss undgick allierade bomber, till synes på grund av Internationella Röda Korsets intervention under kriget.

GEMENSAM HJÄLPKOMMISSION (JRC) UPPKOMST I GREKLAND FÖR ATT PRESSA BRITTISK ZIONISM. MATTRANSPORTER VAR EN RÖKRIDÅ

Vad som är notoriskt känt om Internationella Röda Korset i Aten från 1942-44 var att en underordnad livsmedelsimportverksamhet, Joint Relief Commission (JRC), uppstod som en ”stat i staten” och kontrollerades av Röda Korset, Chamber of Commerce och British Pilgrims Society.

Med tanke på ställningen hos familjen Burla i Jerusalem – huvudsakligen rabbinska kungligheter – och med tanke på de brittiska sionistiska planerna för Palestina vars grundare inkluderar den rabbinska familjen Burla – är det rimligt att anta att Mois och Abraham Burla var kurirer mellan Aten och Zürichs Internationella Röda Kors och Jerusalems Burla familjeledare.

SCHWAB OCH FAUCI (ABYS) BLODLINJE Fingeravtryck

Under denna period var Martin Bodmar vice ordförande i Internationella Röda Korset (1940-71). Bodmar hjälpte till att koordinera den internationella handelskammaren som Rockefeller-familjen Winthrop W. Aldrich förberedde sig för att leda i slutet av kriget.

Aldrich var också VD för Chase Bank och nyckelorganisatör av Marshallplanen och dess stöd för den brittiska sionistiska uppdelningen av Palestina, samt etablerandet av Bank for International Settlements i Basel, Schweiz. J.P. Morgan och Chase Bank var notoriskt kända för att vara garanterade av Rothschild-kartellen.

VÄRLDSEKONOMISKT FORUM

Noterbart är att Klaus Schwab, grundaren av World Economic Forum (WEF, 1971), bodde på Bodmars slott medan han gick i grundskolan i Au-förorten Zürich.

Tidigare, 1917, bodde Vladimir Lenin nära ETH och Esher Wyss tillverkningscampus i Zürich efter att ha tillbringat ett decennium med att utbildas i bolsjevism-kommunism av Pilgrims Society i London, strax innan han skickades till Leningrad för att störta den kristna tsaren Nicholas II, för att sedan slakta tsarens hela familj och några tjänare den 19 juli 1918.

ESCHER WYSS & CO.

Bodmar hade köpt denna mark av Fanny Moser-(Sulzer AG). Sulzer AG är det nuvarande namnet på Klaus Schwabs nazistiska kärnkraftsföretag Escher-Wyss & Co.
Familjen Bodmars egendom i Cologny, Geneva Canton, Schweiz är den nuvarande platsen för WEF där Schwab är bosatt idag.

ETH (SCHWEIZISKA FEDERAL INSTITUTS OF TECHNOLOGY)

1854 grundade Raget Abys, Antony Faucis morfars farfar, ETH (Swiss Federal Institute of Technology) i Zürich.

BRUNNER MOND & CO.

Engelske kemisten Henry Brunner (1838-1916) tog examen från ETH vid samma tidpunkt strax efter att Abys grundade den.

Efter att ha lämnat ETH grundade Brunner Brunner Mond and Company med början som boraxtillverkare samt nyckelkomponenterna i krut där han snabbt blev ensam leverantör av krut till den brittiska armén.

BRITISH PILGRIMS SOCIETY FÖRSTA IMPERIALA PRESSKONFERENS, 1909

Empire Press Union, Reuters, Associated Press globala brittiska nyhetsmonopol bildades 1909. Samma tidningsmän etablerade brittisk krigspropaganda och bildade även MI6, MI5 och GC&CS nu GCHQ.

ICI, ASTRAZENECA, BIOWARFARE

Mond köpte AkzoNobel för att skapa Imperial Chemical Industries (ICI) som splittrades 1999 för att skapa AztraZeneca PLC (UK), ytterligare en biovapentillverkare som plågar mänskligheten just nu.

ISRAEL-ABRAHAM BURLA

Alberts riktiga namn är ”Israel-Abraham Burla” – det har han aldrig avslöjat. Han bytte namn så sent som 2001 när han emigrerade till Amerika från Grekland, enligt Times of Israel.

Efter att ha varit tyst om sina föräldrar under hela sitt liv, började han trumpeta ut viss information förra året som var ledtrådar till hans verkliga identitet och politiska hanterare.

”BURLA” ÄR HANS FAMILJNAMN; ”BOURLA” ÄR EN DERIVERING

Hans föräldrar var Mois och Sara Burla. Han sa att de flesta av hans familj dog i Auschwitz efter deportationen av 50 000 judar i Thessaloniki, Grekland.

Han sa att hans far Mois och farbror Abraham flydde sammankomsten och tog sin tillflykt till Aten, mutade den lokala polischefen för de falska förnamnen ”Manolis” respektive ”Vasilis” och undvek att fånga resten av ockupationen.

Albert är talande tyst om sin far Mois Burlas ställning i Palestina och deras förbindelser med Rothschilds och brittiska sionister.

FAMILJEN BURLA ÄR RABBINISK ROYALTY I PALESTINA-ISRAEL

En avgörande bakgrund till den här historien är att familjen Burla kan vara så nära judiska kungligheter som man kan komma i dåvarande Palestina / Israel.

Rabbi Israel Burla (d. 1798) var en av Jerusalems ledande forskare på den tiden.

Rabbinen Yosef Nissim Burla (1828-1903) och Rabbinen Yehuda Burla (1886-1969) var ledare för de sefardiska judarna i Jerusalem och nära sionistiska kollaboratörer med Lords Rothschild, Sir Moses Montefiore, de brittiska judarnas deputerade och överste Charles Henry Churchill den brittiska regeringen att återuppliva ett judiskt hemland kontrollerat av britterna – en brittisk koloni av anglofila sekulära judar.

Hayyim Jacob Burla (ca 1847-1929), sändebud till Nordafrika, Tripoli, Marocko; predikant.

Jacob Hai Ben Judah Burla (d. 1892). Jerusalems kantor, grundade Hemed Bahurim Society för kvälls- och sabbatsstudier.

DEMONER KONTROLLERAR BRITTEN

Wikipedia försöker uppenbarligen dölja (”inte att förväxla med”) förhållandet mellan överste Charles Henry Churchill och vår medgrundare av British Pilgrims Society från 1900-talet, premiärminister Winston Churchill. Släktforskare skriver inte så. De är klarspråkiga och säger bara vad de vet. Det här inlägget var tydligen menat att kasta bort hundarna från jakten.

Våra AFI-hundar fortsatte.

ROYAL CHURCHILL BASTARD I BÖRJAN AV DET TYSKA HANNOVER ÖVERTAGET AV ENGLAND, SKOTTLAND, WALES OCH IRLAND

SLÄKTEN KNUTEN TILL INITIERINGEN AV BRITTISK SIONISM (14 JUNI 1841) ENLIGT EN FÖRTEXT TILL CHURCHILL.

Fakta pekar starkt på överste Charles Henry Churchill som barnbarn och oäkta kungligt barn till den promiskuösa kungen George II (den första tyska Hannover-monarken, 1683-1760) och lika promiskuös och notoriskt vackra skådespelerskan Ann Oldfield (även ”Anne” och ”Nance”).

See Ann Oldfield memorial at Westminster Abbey.

Denna slutsats förstärks av det faktum att Ann är begravd i Westminster Abbey – en ära som normalt är begränsad till statsöverhuvuden och notabiliteter som vetenskapsmannen Sir Issac Newton och Diana Princess of Wales.

Kung George II:s ”Sängkammarens brudgum” (från 1727-42) var generallöjtnant Charles Churchill (1679-1745) – Anns skenbara lilla pappa.

Men generallöjtnant Churchill skulle med största säkerhet aldrig ha haft inflytande att beordra Ann att begravas i Westminster Abbey.

Det verkar som att generallöjtnant Charles Churchill, kung George II:s brudgum i sängkammaren, blev hemlig väktare och namne för kung George II:s bastardbarn: överste Charles Churchill.

Faktum är att historien och modern Churchill-propaganda kanske vill dölja den potentiella illegitimiteten hos vår lioniserade moderna Winston Churchill.

Den olagliga ”Kol. Charles Churchill ” gifte sig med en lika oäkta Lady Maria Walpole. (Ett sådant äktenskap med två oäkta barn skulle normalt inte erkännas i det brittiska samhället. Men det här var det. Det måste ha varit på grund av Churchills kungliga bastardblod.

Maria Walpole var dotter till Robert Walpole (1676-1745), den äldsta premiärministern i Storbritannien (1721-42) och politikern som stödde Hannovern George II:s anspråk på den brittiska kronan över skotten Stuart Jacobiner.

BRITTISK SIONISM VAR EN DEMONISK FÖRTECKNING FÖR BRITTISKT VÄRDE I PALESTINA… DEN JUDISKA DIASPORAN VAR ALDRIG DERAS BEKYMMER – DE LÅTSAS BARA ATT DE BRYR SIG

Vi drar slutsatsen att sionismens ursprung, vilket framgår av överste Charles Henry Churchills förevändningsbrev den 4 juni 1841 till Sir Moses Montefiore och de brittiska judarnas ställföreträdare, har sina rötter i demoniska förfädernas Churchill-familjens verksamhet för att till varje pris dominera mänskligheten genom lögner, svek, förräderi, utsvävningar och äktenskapsbrott.

I själva verket var vår moderna Winston Churchill en av grundarna av British Pilgrims Society (1902) och en svävande delegat vid den första kejserliga presskonferensen 1909 där den imperialistiska brittiska korporatismen tog sin flykt. Deras destination: EN NY (BRITTISK) VÄRLDSORDNING MED AMERIKA I SLÄPTÅG.. och Israel rensat från religiöst kristet och judiskt blod?

Lucien Wolf. (1919). Överste Charles Henry Churchill till Sir Moses Montefiore [Rothschild BR-L, partner], 14 juni 1841 et al, s. 119-25, Notes on the Diplomatic History of the Jewish Question, Jewish Historical Society of England, University College , London.

Se även Bonnie Goodman. (26 juni 2018). Överste Charles Henry Churchills brev till Sir Moses Montefiore, en första för att stödja en judisk stat i Palestina. Jerusalem Post.

Sedan före 1600-talet har dessa brittiska demoner arbetat för att förslava hela mänskligheten.

LT. GEN. CHARLES CHURCHILL’S (1679-1745) FARFAR VAR SIR WINSTON CHURCHILL (1620-1688)

I själva verket blir Churchill-demonerna, bundna till Burlas och brittiska sionisms demoner, uppenbara i dessa fakta.

Sir Moses H. Montefiore var en tidig anhängare av John Ruskins (1819-1900) socialistisk-kommunistiska vision kallad ”bosättningsrörelsen” som senare omfamnades av den brittiska riksrådets krigshetsare Alfred Milner, Lord Pirbright, Lord Rosebery, Lords Rothschild, Cecil Rhodes , Frälsningsarmén, YMCA, John Buchan, Vladimir Lenin, Joseph Stalin och Mao Tse-tung. Jerusalems bosättning var kanske den första inkarnationen av kommunistiska principer för ett tvåskikts samhälle av ledare (har autokrater) och deras anhängare (har inte slavar).

Sionistiska rabbiner stödde socialism-kommunism som politisk kontroll över Rothschild-fonderna som distribuerades från London. Vår moderna WWII-premiärminister Winston Churchills kraftigt propaganderade familjehistoria börjar nu läsas mer som demonistiskt yngel också.

Hans mormor Consuelo Vanderbilt (1877-1964) sammanflätade Churchills oupplösligt till Rothschilds skuldslaverisystem där Cornelius Vanderbilt och Rothschild-agenten J.P. Morgan (senare grundaren av British Pilgrims Society, 1902) använde Y.M.C.A. New York (grundat 1851) för att rekrytera unga män till sina industrier, använda äktenskapsbrott, våldtäkt och sodomi för att kompromissa med män och kristna pastorer för att skapa livslånga skuldslavar. Hans morfar, anglofilen Leonard Jerome, var en aktiespekulant känd som ”Kungen av Wall Street”. Jeromes dotter blev Lady Randolph Churchill som gifte sig med Lord Randolph Churchill (1849-1895), Winstons far och mor – den manliga Churchill-linjen var alla bastardsläktet till kung George II (1683-1760), enligt denna forskning.

Noterbart är att vår moderna Winston Churchill var en av grundarna av British Pilgrims Society (1902, 1909) och modern presspropaganda.

Också anmärkningsvärt är att nuvarande premiärminister Boris Johnson är barnbarnsbarn till Sir George Williams, grundaren av Y.M.C.A., en föregångare till bosättningsrörelsen och kommunismen. Hans nypräglade fru Carrie är det oäkta barnbarnet tidigare premiärministern Herbert H. Asquith, som är en Pilgrims Society medgrundare, grundare av den brittiska underrättelsetjänsten som dominerar Amerika: MI6, MI5 och GC&CS nu GCHQ, och krigshetsare demon.

En mer självklar demonsoppa kan man inte föreställa sig.


BURLAS SEPHARDIC JUDISKA FAMILJ ÄR EN LÄNGE GODTAGARE AV ROTHSCHILD

Två Rothschilds har en framträdande plats i Burlas historia. Bankirerna Nathan Mayer (N.M.) Rothschild (och hans söner) och Sir Moses Montefiore. Montefiore är N.M. Rothschilds svåger samt farfar till olika Rothschilds som hans döttrar gifte sig med.

DEN OHELIGA ZIONISTISKA ALLIANSEN MED IMPERIAL BRITISH CORPORATISM

Oundvikligen började Burla-rabbinerna ta donationer från sina sefardisk-judiska kusiner i London – familjen Rothschild. Mer specifikt Sir Moses MontefioreN.M. Rothschilds svåger och börsmäklare på London Exchange, ibland kallad hans bank ”sidekick”.

Montefiore var en av de ursprungliga medlemmarna av London Stock Exchange (1806). På den tiden fanns det bara 12 licensierade judiska mäklare i London. Han var en av dem.

ROTHSCHILD, MONTEFIORE BETALADE DE BRITISKA SLAVÄGARNA

Montefiore samarbetade med N.M. Rothschild och parlamentet för att finansiera ersättningen till slavägare 1836, följt av bildandet av den vita, svarta, bruna, gula och röda, skuldslaverimodellen av det brittiska offshorebanksystemet som förtrycker världen idag.

Montefiore finansierade Mishkenot Sha’ananim, den första judiska bosättningen utanför Jerusalem.

BOURLAS AUSCHWITZ-BERÄTTELSE

Enligt Bourlas nypressade berättelse omkom hälften av hans sefardisk judiska familj i Thessaloniki, Grekland i Auschwitz och den andra hälften, inklusive hans far och farbror, gömdes framgångsrikt och anställdes i flera år av Röda Korset i Aten.

Hans far, Mois, och farbror, Abraham, arbetade för Internationella Röda Korset i Aten under hela kriget. Talande nog var Bourla tyst om vad Mois och Abraham gjorde eller hur de undgick upptäckt.

Vad som är notoriskt känt om Internationella Röda Korset i Aten från 1942-44 var att en underordnad livsmedelsimportorganisation var en ”stat i en stat”.

Med tanke på familjen Burla i Jerusalem, och med tanke på de brittiska sionistiska planerna för Palestina, är det rimligt att anta att Mois och Abraham var Röda Korsets kurirer mellan Aten och Zürichs internationella Röda Kors och Jerusalems Burla-ledare.

THE SWISS, BODMAR, ROCKEFELLER, RÖDA KORSET, HANDELSKAMMAR-SAMMANKOPPLINGAR

Under denna period var Martin Bodmar vice ordförande i Internationella Röda Korset (1940-71).

Bodmar hjälpte till att koordinera den internationella handelskammaren som Rockefeller-familjens medlem Winthrop W. Aldrich förberedde sig för att leda i sin dubbla roll som VD för Chase Bank och huvudinfluencer för den framväxande Marshallplanen.

En del av den planen var British Pilgrims Society Sionists uppdelning av Palestina.

Noterbart är att Klaus Schwab, grundaren av World Economic Forum (1971), bodde på Bodmars slott medan han gick i grundskolan i AU-förorten Zürich. Bodmar hade köpt denna mark av Fanny Moser-(Sulzer AG). Sulzer AG är det nuvarande namnet på Klaus Schwabs nazistiska kärnkraftsföretag Escher-Wyss & Co.

Familjen Bodmars egendom i Cologny, Geneva Canton, Schweiz är den nuvarande platsen för WEF där Schwab också är bosatt.

1854 grundade Raget Abys, Antony Faucis morfars farfar, ETH (Swiss Federal Institute of Technology) i Zürich som Schweiz förste krigssekreterare.

Den engelske kemisten Henry Brunner (1838-1916) tog examen från ETH vid samma tidpunkt. Brunners far John var en schweizisk skolmästare.

Efter att ha lämnat ETH grundade Brunner Brunner Mond and Company med början som boraxtillverkare samt nyckelkomponenterna i krut där han snabbt blev ensam leverantör av krut till den brittiska armén.

En av grundarna av British Pilgrims Society (1902) var Sir Alfred Mond. Mond övervakade också organisationen av den första kejserliga presskonferensen, 1909 när brittisk krigspropaganda tog fart tillsammans med bildandet av MI6, MI5 och GC&CS nu GCHQ. Mond var VD för Brunner Mond chemicals, senare Imperial Chemical Industries (ICI) och AstraZeneca. Han gjorde också betydande affärer i Israel.

FIG. 4—L/R: SIR ALFRED MOND, ZIONIST, PRESIDENT, BRUNNER MOND (SENARE ICI, ASTRAZENECA); PREMIÄRMINISTER DAVID LLOYD GEORGE, CA. 1914. MEDGRUNDARE AV DET BRITISKA PILGRIMS-SÄLLETET OCH MEDKALLARE TILL DEN FÖRSTA IMPERIALA PRESSKONFERENSEN, 1909.

SLUTSATS

Albert Bourla, ursprungligen Israel-Abraham Burla är en brittisk pilgrimssionistisk bedrägare som placerades i toppen av Pfizer, Inc. för att pressa på biokrigföring mot världspubliken och sitt eget sefardisk judiska folk i Israel.

Varför? Eftersom demonen som besitter honom hatar mänskligheten.

Vi kräver att denna Burla/Pfizer-demon ska namnge sig själv, offentligt.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: