NU kör vi igång: Grand Jury | Dag 1 (English)

https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-1-EN:0

https://grand-jury.net

contact@grand-jury.net


PRESSMEDDELANDE, kort version:

Stora juryns förfarande av folkdomstolen för den allmänna opinionen
Att stärka det allmänna samvetet genom naturlag
”Orättvisa mot en är en orättvisa mot alla

Vi, en grupp internationella advokater och en domare, tillkännager härmed att vi kommer att genomföra en brottsutredning efter en modell av USA:s storjury. Denna stora juryutredning tjänar som ett föredöme för en rättsprocess för att presentera för en jury (som består av världens medborgare) alla tillgängliga bevis på covid-19 Crimes Against Humanity hittills mot ”ledare, arrangörer, anstiftare och medbrottslingar” som hjälpt till, understödjer eller aktivt deltagit i utformningen och genomförandet av en gemensam plan för en pandemi. Brott som ska utredas inkluderar alla handlingar som utförs eller utelämnas av en person i enlighet med en gemensam plan för att begå brott mot mänskligheten, och alla sådana brottsliga handlingar som fördöms i de olika grupperna av jurymedlemmar runt om i världen.

Den här utredningen är av folket, av folket och för folket och kommer att kallas Folkdomstolen för den allmänna opinionen. Eftersom vi inte har kunnat hitta en domstol för att höra de faktiska bevisen i det nuvarande systemets domstolar, genomför vi detta förfarande utanför det nuvarande systemet och baserat på naturlag (Common Law). Detta bygger i sin tur på den fasta övertygelsen att varje människa lätt kan skilja mellan gott och ont, och mellan rätt och fel. Påståendet är att världens regeringar har hamnat under kontroll och inflytande från korrupta och kriminella maktstrukturer. De samarbetade för att iscensätta en pandemi som de hade planerat i flera år. För detta ändamål skapade de medvetet masspanik genom falska fakta och en socialt utformad psykologisk operation vars budskap de förmedlade genom företagsmedia.

Syftet med denna masspanik var att övertala befolkningen att gå med på de så kallade ”vaccinationerna” som under tiden har visat sig varken vara effektiva eller säkra, utan extremt farliga, utan till och med dödliga.

De ekonomiska, sociala och hälsoskador som dessa brott mot mänskligheten har orsakat världens befolkning kan mätas i kvadrilljoner dollar. Advokaterna nedan kommer, med hjälp av ett antal högt respekterade vetenskapsmän och experter från hela världen och under överinseende av en domare från Portugal, att genomföra denna stora juryundersökning och därigenom förse juryn (världsmedborgarna) med en komplett bild av dessa brott mot mänskligheten. Folkdomstolens utredning har två syften: Å ena sidan är den att tjäna som ett mönsterförfarande och få åtal mot några av de brottsligt och civilrättsligt ansvariga företrädarna för dessa brott mot mänskligheten.

Och å andra sidan är det – genom att visa en helhetsbild av vad vi står inför, inklusive den geopolitiska och historiska bakgrunden – att skapa medvetenhet om:

– Den faktiska kollapsen av det nuvarande, kapade systemet och dess institutioner, och som en konsekvens
– Nödvändigheten av att folket själva återtar sin suveränitet, och
– Nödvändigheten av att först stoppa denna plandemiska åtgärder genom att vägra att följa den, och
– Nödvändigheten att sätta fart på sitt eget nya system för hälso- och sjukvård, utbildning, ekonomi och rättsväsende, så att demokrati och rättsstatsprincipen på grundval av våra konstitutioner kommer att återupprättas.
– Folkets domstol för den allmänna opinionen arbetar oberoende av alla regeringar och alla icke-statliga organisationer.

Logistiskt stöd tillhandahålls av Berlin Corona Investigative Committee (www.corona-ausschuss.de).

Advokat Virginie de Araujo Recchia, Frankrike
Domare Rui Fonseca E Castro, Portugal
Advokat Claire Deeks, Nya Zeeland
Advokat Viviane Fischer, Tyskland
Advokat Dr. Reiner Fuellmich, Tyskland
Advokat N. Ana Garner, USA
Advokat Dr. Renate Holzeisen, Italien
Advokat Tony Nikolic, Australien
Advokat Dipali Ojha, Indien
Advokat Dexter L-J. Ryneveldt (Adv.), Sydafrika
Advokat Deana Sacks, USA
Advokat Michael Swinwood, Kanada

Samarbetande med Human Rights Defenders och juridiska aktivister
Tjaša Vuzem, Slovenien
Dr Cristiane Grieb, Kanada
Leslie Manookian, USA


PRESSMEDDELANDE, lång version:

Stora juryns förfarande som Folkets domstol för den offentliga opinionen som stärker det allmänna samvetet genom naturlag ”Orättvisa mot en är en orättvisa mot alla”.

Bekymrade advokater från nationer över hela världen, som arbetar med uppskattade vetenskapsmän och medicinska experter, har samlats för att presentera de juridiska, vetenskapliga och medicinska skälen till varför befolkningen måste stoppa Covid-19-åtgärderna och vägra de mRNA-baserade injektionerna som tvingades dem. Denna stora juryutredning tjänar till att presentera för en jury (som består av världens medborgare) alla tillgängliga bevis på brott mot mänskligheten som har begåtts hittills.

Vi inser naturligtvis att domstolarna i de nuvarande systemen, precis som hälso- och sjukvårdssystemen, våra utbildningssystem och den (globala) ekonomiska ordningen äventyras och domineras av dem som är ansvariga för de åtgärder som måste stoppas. Vi har valt Grand Jury Investigation som den procedurmässiga grund på vilken detta förfarande äger rum. Men själva förfarandet kommer att ske utanför det nuvarande systemet, som enligt vår uppfattning är irreparabelt korrupt. Det är verkligen därför vi inte lämnar in det här målet till någon av systemens domstolar, som inkluderar Internationella brottmålsdomstolen eller Europeiska domstolen för mänskliga rättigheter.

Snarare anser vi att det är av yttersta vikt att folket själva inser att de, deras familjer, samhällen och regioner, är den enda legitima källan till ett verkligt ”bottom-up” demokratiskt styre. Därför måste vi, folket, genom International Grand Jury Proceeding ta tillbaka vår suveränitet från dem som har tagit den ifrån oss och delegerat den till anonymt och ”top-down” operativa globala företag och institutioner som Världshälsoorganisationen, World Economic Forum och deras undersåtar, den så kallade Davos-klicken, eller: Mr. Global.

För detta ändamål har vi skapat vår, det vill säga: folkets egen domstol, People’s Court of Public Opinion för att genomföra denna Grand Jury-utredning. Detta säkerställer att detta fall av Crimes Against Humanity får en rättvis förhandling och inte kommer att kastas ut av systemdomstolarna på tvivelaktiga processuella grunder, eller att en domare som är villig att tillämpa lagen som han ska och därmed trotsar ”Mr. Globals” intressen kommer att förföljas av systemets marionetter vilket hände i Weimar för två sådana domare.

Detta förfarandes huvudsakliga syfte (bortsett från att demonstrera faktiska bevis för världen och att fungera som ett mönsterförfarande för framtida rättsfall som ska lämnas in) är att visa en fullständig bild av vad vi anser vara massiva brott mot mänskligheten snarare än att bara diskutera delar av pussel. De stödjande bevisen kommer att presenteras av riktiga advokater och verkliga expertvittnen för att granska bevisen under överinseende av en riktig domare, korrekt och sanningsenligt.

Domstolen är helt oberoende och arbetar endast för folket för att skydda och återställa rättsstatsprincipen, demokratin och våra konstitutioner.

Det är dock viktigt att notera att var och en av de deltagande advokaterna har lämnat in och kommer att fortsätta att lämna in liknande fall i sina länders befintliga rättssystem, och att dessa fall kommer att stödjas av vår gemensamma, världsomspännande ansträngning.

Grand Jury Court of Public Opinions initiala syfte är att belysa med ett starkt ljus över alla detaljer och handlingar som begicks under skenet av en pandemi och utgör brott mot mänskligheten. Detta förfarande kommer förhoppningsvis att motivera människor över hela världen att inleda straffrättsliga förfaranden och civilrättsliga förfaranden (för skadestånd, inklusive straffskadestånd) mot alla som är kriminellt- och civilrättsligt ansvariga för grymheter som begåtts i deras samhällen och regioner. Visst rättsväsende (till exempel Indien) kanske fortfarande fungerar och är villiga att tjäna de människor i vars namn de ska ge rättvisa. Men i många länder, särskilt i Europa, där rättsväsendet (precis som det politiska systemet, inklusive
International Grand Jury Proceeding hälso- och sjukvårdssystemet, utbildningssystemet och det ekonomiska systemet) har infiltrerats och äventyrats av dem som begick brotten mot mänskligheten, rättssystemet är irreparabelt brutet. Där så är fallet måste vi, folket, återinföra rättsstatsprincipen och demokratin, baserad på våra konstitutioner, genom att inrätta vårt eget system av domstolar och rättvisa.

Sålunda ska Folkdomstolens undersökningar ge vägledning och motivera nationella och internationella åtgärder för övergångs- och transformativ rättvisa. Den ska fungera som en snabbstartsutredning som kommer att följas av många nationella straffrättsliga och civilrättsliga förfaranden som nämnts ovan.

Vilken väg som än kan vara lämplig under förhållandena i ditt land, så måste den vara fredlig och styrd av demokratiska förfaranden som utgör ett medborgargodkänt ”rättssystem” som strävar mot transparens, rättvisa och moralisk utveckling. Genom att göra detta syftar dessa förfaranden till att hjälpa dessa segregerade samhällen att undkomma det nuvarande tyranniska systemet och att ta itu med de omänskliga brister som har uppstått under ett socialt konstruerat, men i själva verket påhittat hälsonödläge. I grund och botten är detta en global uppmaning till handling, och dessa förfaranden kommer att bli grunden för sociala reformer som kommer att hjälpa samhällena att läka, men också hålla alla förövare av dessa brott mot mänskligheten ansvariga.

Hur brådskande det här ärendet är kan inte underskattas. Vi är alla ansvariga för att återta medborgarnas styrelsemandat i våra länder, och som en global gemenskap av människor med respekt för varandra och andra kulturer, är vi kallade att se till att mänskliga rättigheter bevaras NU och i framtiden

Advokaterna nedan, med hjälp av många högt respekterade medicinska och vetenskapliga forskare från hela världen och under överinseende av en domare från Portugal, kommer att genomföra denna Grand Jury Investigation, genom vilken de kommer att förse People’s Court of Public Opinion med en fullständig och heltäckande bild av dessa brott som begås mot mänskligheten.

Folkets domstol för den allmänna opinionen arbetar oberoende av alla regeringar och alla icke-statliga organisationer. Logistiskt stöd tillhandahålls av Berlin Corona Investigative Committee (www.corona-ausschuss.de).

Advokat Virginie de Araujo Recchia, Frankrike
Domare Rui Fonseca E Castro, Portugal
Advokat Claire Deeks, Nya Zeeland
Advokat Viviane Fischer, Tyskland
Advokat Dr. Reiner Fuellmich, Tyskland
Advokat N. Ana Garner, USA
Advokat Dr. Renate Holzeisen, Italien
Advokat Tony Nikolic, Australien
Advokat Dipali Ojha, Indien
Advokat Dexter L-J. Ryneveldt (Adv.), Sydafrika
Advokat Deana Sacks, USA
Advokat Michael Swinwood, Kanada

Samarbetande med Human Rights Defenders och juridiska aktivister
Tjaša Vuzem, Slovenien
Dr Cristiane Grieb, Kanada
Leslie Manookian, USA

www.grand-jury.net
contact@grand-jury.netKategorier:Common Law, Common Law och domstolar, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: