2 svar

 1. Något som fick mig att dra på smilbanden, var när den som filmar gick förbi en långtradare med ett lågt flatbäddssläp (avsett för traktorer osv), där det var några bajja-majjor utställda på flaket …

  Fick intrycket av att även polisen själva deltog, då de blockerade vissa gator själva, i direkt anslutning. Politikerna lär ha svårt att hävda sabotage, med tanke på att majoriteten av de gator som är ”blockerade” av civila fordon, ändå har framkomlighet för utryckningsfordon.

  Samtidigt är det märkligt, att Youtube inte blockerat sändningen, men de kanske inte vågar längre … Facebook blockerade ju berörd gruppsida hos sig.

  Gilla

  • Precis när jag hade skickat ovan kommentar, så blockerades sändningen med anledning av ”upphovsskyddat material” tillhörande WMG (Warner), vilket är ren lögn, då det inte finns något sådant material i sändningen …

   Gilla

%d bloggare gillar detta: