Senaste nytt från Gitmo: Newsome o. Cheney

 
By Mike Baxter

Kaplan Drew d’Auguste, en kristen i US Navy Chaplain Corps, talade inte bildligt när han berättade för Real Raw News att ”White Hat”-uppdelningen av USA:s väpnade styrkor för krig mot satanistiska krafter som har omslutit det synkretistiska samhället där vi lever idag.

Kaplan d’Auguste var närvarande vid Gavin Newsoms avrättning och sa att han såg ”ondska” i Newsoms ögon redan innan den vanärade Kaliforniens guvernör började kasta latinska förbannelser mot soldaterna med uppgift att utföra Newsoms hängning.

”Han tittade på mig; mitt blod blev iskallt”, sa kaplan d’Auguste. ”Hans blick frös min själ.”

Newsoms genomträngande blick, tillade kaplan d’Auguste, hade tillfälligt försvagat hans andliga beslutsamhet.

”Jag hörde en röst, illvillig och elak – den talade till mig. Den sa till mig ‘Det finns ingen Gud; det finns bara vi.” Mitt hjärta bultade i mina öron och mina armar och ben var frusna av rädsla, men på något sätt, i mitt sinne, sprang jag iväg, tills jag bad Kristi auktoritet att stilla mitt hjärta, och Han fyllde den med mod, sa kaplan d’Auguste.

Med påfylld kraft mötte kaplan d’Auguste Newsoms genomträngande blick; sedan öppnades luckan under Newsoms fötter och livet rann från hans kroppsliga jag.

Kaplan d’Auguste hade vittnat om andra avrättningar. Han varit närvarande vid, hängningarna av Marc Mezvinsky och William Barr, men vid dem kände han inte samma förekomst av ondska som han kände i närvaro av Gavin Newsom.

”Det jag kände var mer än en man. Nej, låt mig rätta mig själv: Gavin Newsom var mindre än en man. Jag kände den omisskännliga närvaron av en levande ande inom honom. Min tros grundsatser säger att de besatta inte betraktas som onda själva, och inte heller helt ansvariga för sina handlingar, eftersom det är demonen inombords som befaller dem. Jag kan utsättas för misstroende för att säga detta, men vad jag vet om mannen Newsom, var hans handlingar en skymf mot själva kärnan i moralen. Han var svag och formbar, vilket lämnade honom öppen för besittning. Den demoniska varelse som bodde inom honom förstärkte hans moraliska brist”, sa kapellan d’Auguste.

”Om det var upp till mig, skulle jag driva ut demonen och försöka rädda mannen,” tillade han, ”men jag har ingen auktoritet över sådana frågor.”

Han ångrar sitt ögonblick av spontan svaghet, hans misslyckande att orubbligt lita på Kristus när han konfronteras med en ondska, sa han, som han inte hade sett under sina 25 år av att representera Herren och frälsaren.

”Jag vacklade och jag kommer inte att låta det hända igen”, sa han avslutningsvis. ”Vi slåss mot djävulen.”

Författarens anteckning: RRN skriver normalt inte ut innehåll baserat på känslor eller intuition, inte ens religiösa myndigheters. Ändå verkade hans uttalanden så övertygande och uppriktiga att vi bestämde oss för att publicera detta stycke.


Dick Cheney hängdes på GITMO

Judge Advocate General’s Corps och Office of Military Commissions bedriver vanligtvis inte ”affärer” på lördagar, men för Richard Bruce Cheney gjorde de ett undantag.

Cheney, som den 18 januari dömdes för förräderi och mord och dömdes till döden, hängdes på Guantanamo Bay lördag morgon inför ett kvorum av militära mässare – vice amiral Darse E. Crandall och ”White Hat”-lojalister från andra grenar av de väpnade styrkorna, exklusive riksbevakningen och kustbevakningen.

Avrättningen hade dock ett problem. Cheney försökte lura döden när den svängbara luckan under hans fötter misslyckades med att öppnas efter att vice amiral Crandall hade gett kommandot ”exekvera”.

Till skillnad från svunna dagars galgar, som fungerade mekaniskt med spakar och remskivor, fungerar apparaten på GITMO elektroniskt; en anonym soldat trycker på en knapp och luckan öppnas.

När luckan inte öppnades, försökte Cheney åberopa en myt om vilda västern som föreskrev att om galgen misslyckades – till exempel brytning av rep – skulle fången släppas fri, hans straff omvandlas.

”Jag borde släppas. Din maskin gick sönder. Det var brukligt på 1800-talet att när en lynchning gick snett, av någon anledning, så släpptes den dömde”, sa Cheney när han stod på plattformen med huvudet i snaran.

”Tyvärr för dig är det här inte 1867 Cheyenne, det är 2022 GITMO,” sa vice amiral Crandall. ”Men om det var det skulle vi inte hänga dig. Jag tror att en duell i 20-takt skulle vara mycket mer glädjande.”

En soldat från U.S. Army Corps of Engineers anlände efter 15 minuter. Han hittade en kortslutning i ledningarna, som han reparerade omgående med en bärbar lödkolv.

Föga överraskande började Cheney svära och gnälla, med sin röst rik av nedlåtenhet, vid vice amiral Crandall och de andra närvarande officerarna och lovade att hans folk skulle hämnas hans död.

”Du är på väg att återförenas med några av de här människorna,” sa vice amiral Crandall och instruerade ännu en gång soldaten på plattformen att trycka på knappen.

Denna gång fungerade galgen felfritt. Luckan slogs upp och Cheney föll ihjäl. En läkare på plats förklarade honom död och hans kropp förseglades i en liksäck.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: