Rockefellers ”regelbaserade världsordning” kretsar runt historiens avlopp

2022-01-31
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/


Payback är en bitch. Rockefeller-klanen, de största massmördarna i mänsklighetens historia, står äntligen inför rättvisa. Massdemonstrationer över det ockuperade Europa och nu åtgärder från lastbilschaufförer i Nordamerika är ett tecken på att deras satanistiska styre håller på att kollapsa.

Idag är det den 31 januari, en betalningsfrist som Rockefellers måste göra. Alla tecken tyder på att deras check har studsat. De har nu till den 18 februari på sig att komma med pengarna eller försättas i konkurs.

Vilka pengar pratar vi om? Rockefeller-proxyns falska Biden-regimen hade ett rekordstort handelsunderskott på 1,08 biljoner dollar 2021 och lade till mer än 2 biljoner dollar till USA:s federala skulder för att få det totala till 30 biljoner dollar. Det betyder att de måste komma med 3 biljoner dollar eller så kommer hela deras falska regim att kollapsa.

Kom ihåg att deras klan, som leds av den flyende brottslingen David Rockefeller Jr, kontrollerar vad de kallar den ”regelbaserade världsordningen.” Vems regler? Deras regler. Deras tjänare driver FN, Världsbanken, NATO, Fortune 500-företagen etc. Kom ihåg att cheferna för dessa organisationer utsågs, inte valdes. Så när Rockefellers går i konkurs kommer det att innebära att alla dessa maktcentran kommer att återgå till folkets kontroll.

Även om de lyckas få sina tjänare från det kinesiska kommunistpartiet att lämna över det kinesiska folkets pengar; kommer detta fortfarande inte att rädda dem. Det beror på att det kinesiska kommunistpartiet, med en skuld på under 118 biljoner dollar, värd 833 % av deras BNP, och också är i konkurs. 

Även om de använder fiat-pengar och falsk bokföring för att låtsas som att de fortfarande är solventa, kommer det inte att hjälpa eftersom de jagas. Rockefellers mördade Rysslands tsar och hans familj efter att han vägrat ge dem oljekoncessioner. Den khazariska maffian startade sedan ett skräckvälde som dödade över 50 miljoner ryssar. Ryska patrioter får nu sin rättvisa och har börjat systematiskt jaga hela den utökade Rockefeller-klanen och deras tjänare, säger FSB-källor.

Trudeau to mark NATO's birthday amid questions about military alliance's  future | The Star

På tal om tjänare, låt oss prata om deras fascistiska/kommunistiska tjänare Justin Castro (bilden) från Kanada. Tack vare de patriotiska lastbilschaufförerna som kom ner till Ottawa är han den första premiärministern i kanadensisk historia som gömt sig för sitt eget folk.

Det här är ett meddelande till David McGuinty, som jag gick i gymnasiet med och som leder Kanadas underrättelsetjänst: ”Om ni inte vill ställas inför en Nürnberg-liknande domstol för krigsförbrytelser, då måste ni växa upp en del och arrestera Castro. ” Precis som Adolf Hitler fick Castro bara 33 % av de populära rösterna och ändå använder han det för att försöka förvandla Kanada till en fascistisk diktatur. Den kanadensiska militären vann inte vid Vimy åsen bara för att se att Kanada tas över av en bror som mördade en fascistisk utländsk agent. Här är mitt råd till den kanadensiska militären: ta Castro för hans bluff och ”följ vetenskapen.” Skicka in militärpoliser till sjukhus runt om i landet och kolla fakta med läkare i frontlinjen. Du kommer att upptäcka att Castro och hans andra fascistiska/kommunistiska agenter har använt en omdöpt förkylning (som är ett coronavirus) för att förstöra demokratin i Kanada och vaccinera kanadensare med farliga ämnen. Du kan börja din faktagranskning här:

“Military Vax Data Rocks DC: Catastrophic Injury Toll Exposed At Sen. Johnson Hearing”

https://www.redvoicemedia.com/2022/01/military-vax-data-rocks-dc-catastrophic-injury-toll-exposed-at-sen-johnson-hearing/?utm_source=home-headline

Kom ihåg att kanadensare som stöder vaccinationer gör det bara för att kontrollerad media har berättat lögner för dem om den så kallade pandemin. Fråga er också varför era toppgeneraler togs bort, baserat på lögner och insinuationer och ersattes med marionetter. Lita inte på någon som personligen inte har sett en strid. Vad du än gör, vägra att vidta åtgärder mot dina medpatriotiska lastbilschaufförer och bönder som nu kämpar för att befria Kanada. Här är ett meddelande från en av demonstranterna i Ottawa: ”Kanada vaknade precis!!” Länge leve det fria Kanada”.

OK, låt oss nu titta på hur Khazariska maffians styre som kollapsar runt om i världen.

Det första vi lägger märke till är att lastbilschaufförer runt om i världen nu efterliknar Kanada och förbereder sig för att stoppa ekonomisk verksamhet tills de khazariska kriminella marionettregimerna har tagits bort.

https://www.zerohedge.com/political/truckers-across-planet-unite-convoys-against-medical-tyranny

Det pågår också enorma demonstrationer över hela Europa. Här är bara ett exempel från Belgien där en miljontals deltar i protester men hålls i ett land med 11 miljoner människor.

Omfattningen av protesterna innebär att många tidigare toppmedlemmar i den khazariska maffian nu kapitulerar och går med på en freds- och försoningsprocess. Till exempel kontaktade Nathaniel Rothschild oss ​​igen för att säga att han arbetar direkt med [USA:s president Donald] Trump. Han tillbringar större delen av sin tid på Thule US Space Force Center. Det finns en massiv underjordisk bas där. (Också det underjordiska fängelset ligger i närheten). Nat har träffat ett avtal med alliansen och lämnat över sin förmögenhet till dem. Han har redan gett 50 miljarder dollar för användning i projekt i regionen. Hans förmögenhet uppskattas till flera biljoner dollar. Det exakta beloppet är sekretessbelagt. Nat tog avstånd från den brittiska sidan av familjen och togs nästan bort för att han ville ut ur familjeföretaget. Han har en dubbelgångare som deltar i de flesta möten angående hans nya företag Volex. Ta en titt på de 2 bifogade bilderna. En är Nat för ett år sedan när han åkte till Sri Lanka. Det andra fotot är ganska aktuellt och är hans dubbelgångare.

Den franska sidan av familjen heter De Rothschild. De låg bakom kuppförsöket i Kazakstan. Deras legosoldater eliminerades tack vare Rysslands president Vladimir Putin.

Ryssland kämpar nu för att befria Europa från Rockefellers och Natos kontroll. Kampen om Ukraina är verkligen ett krig för att befria Europa, enligt ryssarna och deras brittiska allierade.

Över 80 % av Rysslands gasexport till Europa går via Ukraina. Rockefellers och deras franska De Rothschild-allierade installerade en marionettregim där för att stoppa gasflödet och tvinga européerna att köpa dyr Rockefeller-kontrollerad gas.

Jevgenij Fjodorov (bilden), en stor rysk politiker, förklarar situationen i intervjun som länkas nedan. https://thesaker.is/the-other-side-of-the-story-russias-view-on-geopolitics-war-and-energy-racketeering/

Han förklarar att Rockefellers kamp för att stoppa gasen från att strömma direkt till Tyskland via Nordstream II-rörledningen är en kamp för europeisk självständighet. Om européerna köper gas från Ryssland skulle de betala 300 dollar per kubikmeter i långsiktiga, stabila kontrakt. Istället försöker Rockefellers tvinga dem att betala $1000 per kubikmeter gas som de kontrollerar.

Nu när Ukraina befrias kommer Frankrike och Tyskland, som båda existerade som självständiga länder i över 1000 år, återigen att bli självständiga, säger ryska FSB-källor.

Här är vad Ryssland planerar att göra enligt Fjodorov: Föra tillbaka Ukraina till Ryssland, återställa Sovjetunionen, återställa Jugoslavien och nationalisera den ryska centralbanken. Fjodorov förklarar att den nuvarande centralbanken är ett dotterbolag till IMF.

Enligt MI6- och CIA-källor innebär gripandet av den schweiziska familjechefen Rothschild Klaus Schwab och EU:s centralbankschef Christine Lagarde att IMF nu är redo att arbeta med Ryssland för att ersätta EU med 47 medlemmar från Europarådet.

Så här ser Ryssland på den falska pandemin.

Den vapen-, slav- och droghandelsverksamhet som kallas NATO kommer att ersättas med något som faktiskt involverar europeisk säkerhet under detta arrangemang, säger källorna.

MI6 gör sitt för att få detta att hända genom att ta bort khazariska maffiaagenter i Storbritannien och resten av Europa. En senior MI6-agent förklarar att avlägsnandet av Angela Hitler (Merkel) från makten i Tyskland var nyckeln. ”Om Merkel är borta så är [Franske presidenten Emmanuelle] Macron borta”, säger källan. Det var därför fransmännen De Rothschilds försökte skapa sig ett nytt hem utanför Frankrike med sitt misslyckade försök att ta över Kazakstan.

Simon Case - Wikipedia  Sir John Scarlett KCMG OBE | Royal United Services Institute
Simon Case                             John Scarlett

I Storbritannien, enligt MI6, har förre kabinettssekreteraren (och hemlige härskaren) Simon Case ”avrättats”. Även tidigare chefen för MI6/Secret Intelligence Service (SIS) John Scarlett ”mördats i förra veckan”, säger källan. ”De försökte smygfånga staten, de begick högförräderi. Det hela imploderar i sig själv. Det är lite som att ha att göra med en nazistisk amatörstyrka”, förklarar MI6.

”Det handlar om att hävda personlig suveränitet. Du måste stå emot mobbare. Låt inte Pfizer springa runt och berätta lögner för dig. De är mobbare, de är betalda mobbare”, fortsätter de.

Tillslaget mot Pfizer och andra läkemedelsbekämpande Khazariska lakejer fortsätter över hela världen. Flera källor är överens.

Till exempel Anthony Fauci, den främste pandemipådrivaren i USA ”har avrättats på Gitmo”, enligt CIA-källor. Den som nu dyker upp är en dubbelgångare, säger källan. Följande fotografi skickades som bevis.

Den falska Trump som driver vacciner har också avslöjats, vilket detta CIA-fotografi visar.

På tal om CIA, har Rockefellers travat fram den tidigare CIA-chefen Mike Pompeo för att säga:

”Den kinesiske ledaren Xi Jinping vill ha global dominans – hegemoni för det kinesiska kommunistpartiet”, varnar för att uppkomsten av det kinesiska kommunistpartiet (CCP) kan förstöra den regelbaserade internationella ordningen som har varit på plats sedan andra världskrigets slut.

https://www.theepochtimes.com/xi-jinping-seeking-global-domination-mike-pompeo_4235829.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

Problemet är att Pompeo är ”en dubbelgångare utan tvekan”, enligt CIA-källor, vilket bilderna nedan visar och är uppenbara.

”Dubbgångaren har en känga på sig (med en GPS-monitor). Den riktiga Pompeo är helt utanför radarn. Han har accepterat Sannings- och försoningsavtalet från Alliansen. Han har lämnat över alla datafiler och USB-enheter som han förvärvat som byråchef och som statssekreterare till alliansen. Han är för närvarande på en mycket säker plats och hjälper alliansen”, säger CIA.

Vi fick också information från australiensisk underrättelsetjänst om situationen i deras region. Först Nya Zeelands premiärminister, Jacinda Ardern, ”har gått i självisolering.” ”Det ser ut som att flinet är borta från hans/hennes ansikte nu. Dags att bestämma sig för att samarbeta eller gå till Gitmo, det ser verkligen ut som Jack Ardern för mig”, säger källan.

https://www.theguardian.com/world/2022/jan/29/new-zealand-jacinda-ardern-isolates-after-possible-covid-exposure

Kampen för att befria Australien rasar också. Den australiensiska underrättelsekällan rapporterar situationen där enligt följande:

”Melbourne är drakens huvud för pedofili och barnhandel i Australien. Det finns en mycket stor underjordisk bas under staden. Med en ubåtsbas som går ut i havet. Melbourne och Victoria kontrolleras till 100 % av den satanistiska kabbalen, liksom hela Australien. Premiärminister Scott Morrison är också under kontroll av kabbalen. Han kommer snart att avgå på grund av hälsoskäl. Premiärminister Dan Andrews har nu en dubbelgångare. Den riktiga Andrews är borta.”

På tal om borta, noterar vi också att ”Pop-megastjärnan Elton John på tisdagen sköt upp två konserter i Dallas – en del av vad som förväntas bli en lång avskedsturné – efter att ha testat positivt för Covid-19.”

Elton John tests positive for Covid-19, postpones Dallas concerts

– Han har också gripits. Han är en känd pedofil”, förklarar en CIA-källa.

Kina är också på fallrepet, som denna nyhet visar:

BEIJING: Kinesiska myndigheter tillkallade tjänstemän från AstraZeneca China angående en utredning av misstänkt sjukförsäkringsbedrägeri av företagets anställda, sade National Healthcare Security Administration (NHSA) på lördagen (29 januari)…anställda i den södra staden Shenzhen hade ändrat eller deltagit i ändrade patienters testrapporter och misstänktes för bedrägeri med sjukförsäkring.

https://www.channelnewsasia.com/asia/astrazeneca-china-summoned-suspected-fraud-2468051

En liknande serie arresteringar har också ägt rum i Japan eftersom utländska agenter och deras lakejer har samlats upp för att ha fejkat positiva testresultat och mördat människor på sjukhus, enligt japanska poliskällor.

Vi noterar också att Rockefeller-anställda och WHO-chef Tedros Ghebreyesus nu offentligt säger att vacciner används för att döda barn. 

Det är klart att han har svängt.

Var säker, det är bara en tidsfråga innan alla pandemipådrivare antingen arresteras eller svänger.

Så, med det pandemiska försöket att skapa global fascism som blåser upp i deras ansikten, dyker det upp fler tecken på att en rymdopera är nästa. Som bevis, här är videor av några nyliga ”UFO”-observationer.

Projekt Blue Beam i full gång? Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

  1. Likheten på trump och hans dubbelgångare var mycket sofistikerad… well done!
    Även fantasin på merkels (samt övrigas) fingrerade namn i artikeln borde ha ett pluspoäng utöver det vanliga.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: