Reiner Fuellmich: Hur en Stor Jury kommer att åtala Covid-brott

2022-01-28

Dr Reiner Fuellmich skingrar äntligen en Meme of Nuremberg 2.0 som ”falska rykten”. Det var aldrig ”1 000 advokater” som arbetade: Det är meningslöst att angripa covid-åtgärder i domstolar – de är korrupta – Åtgärder kommer att bli en stor juryutredning enligt natur- och allmän lag (Common Law). Rättegången är planerad att börja 4-5 februari 2022.

https://newsinsideout.com/2022/01/jan-28-2022-interview-dr-reiner-fuellmich-finally-dispels-the-meme-of-nuremberg-2-0-as-false-rumours-there- var-aldrig-1000-advokater-jobbade-det-inte-vettigt-att-attackera-covid-mig/

SE intervju med Dr Reiner Fuellmich: Reiner Fuellmich: Hur en stor jury kommer att åtala covid-brott

https://rumble.com/vtgbnm-reiner-fuellmich-how-a-grand-jury-will-prosecute-covid-crimes.html

Höjdpunkter i denna viktiga intervju
https://rumble.com/vtgbnm-reiner-fuellmich-how-a-grand-jury-will-prosecute-covid-crimes.html

Fördriver Meme Nuremberg 2.0 som ”falska rykten”

PCR-test kan inte ge information om pandemi eftersom det inte finns någon pandemi

”1000 advokater” som arbetar med Nürnberg 2.0 har aldrig varit sant

Det är meningslöst att attackera COVID-åtgärder i domstolar – är korrupta och ”det finns ingen pandemi; endast en PCR-baserad process

ACTION – Stora juryns arbete

American Grand Jury Proceeding

Presentera alla bevis för juryn, som är våra tittare
Portugisiska domare
Vittnen visar skadestånd
Åtal – Sex galjonsfigurer

Vi har riktiga advokater, en riktig domare, riktiga experter och riktiga vittnen som vi ska berätta historien med. Och det är huvudmålet.

[…]

Vi vill få in ett åtal mot de galjonsfigurer som vi tycker att vi ska gå efter.

Det är Drosten. Han uppfann PCR-testet och hävdade att hans version av PCR-testet kan berätta något om infektioner. Helt ok, att veta att han ljuger.

Två, Mr Fauci i USA. Det är han som drivit coronafrågan där.

Och tre, Tedros, vars WHO rekommenderade dessa lögner till hela världen. Två lögner i grunden – asymtomatiska infektioner, som inte existerar, och PCR-testet kan berätta om infektioner.

Sedan Bill Gates, som en av galjonsfigurerna som tjänar pengar på detta.

Och förmodligen Pfizer och Black Rock.

Pfizer som representant för läkemedelsindustrin. De tjänar mycket pengar just nu. Och Blackrock som den finansiella institutionen för vilken mycket av pengarna förs in i våra system för att genom de globala företagen få kontroll över oss alla.

Men just detta förfarande är bara utformat för att få ett åtal.

Dess näst största syfte är att ge människor… genom ett verkligt rättsligt förfarande, en fullständig bild av vad som verkligen händer – på alla tre nivåerna.

Det finns en nivå som handlar om frågan ”Är det verkligen en pandemi?”. Tja, det finns en pandemi, men det är inte en corona-pandemi, det är ett PCR-testpandemi.

Och så fort du kommer fram till den här slutsatsen är frågan ”Ja, om det inte handlar om hälsa, vad handlar det om?”.

Två saker som de vill avleda vår uppmärksamhet ifrån. Den ena är den kriminella verksamheten som de, å den andra sidan, har bedrivit genom finansbranschen – vilket verkligen är en felaktig benämning eftersom detta inte är en bransch. De producerar ingenting. De förstör allt. Så ett bättre ord är förmodligen finansmaffian eftersom de har plundrat och plundrat våra offentliga kassor under de senaste tre, fyra decennierna, kanske längre.

Och det höll på att implodera, hela det här systemet höll på att implodera, redan under svininfluensan. Och nej, det är ingen slump. Det var då det blev väldigt, väldigt uppenbart för oss alla att den så kallade finansbranschen hade stulit pengar från oss.

Den viktigaste plattformen på vilken de diskuterar detta är naturligtvis Davosklickens World Economic Forum i Davos [Schweiz]. Det var väldigt, väldigt uppenbart på den tiden att de verkligen har stulit våra pengar.

[…]

Nu förstår vi naturligtvis att våra politiker inte längre är våra politiker, utan de är deras marionetter. Många av dem har gått igenom sin egen politikerproduktionsanläggning som är programmet Young Global Leaders.

[…]

Det verkliga målet med denna pandemi är att kunna stänga ner, förstöra, våra ekonomier till förmån för amerikanska plattformar – som Uber, vad gäller taxibranschen, Amazon, för all detaljhandel. Och vi vet inte riktigt vad vi ska göra om kinesernas roll och detta. Vad vi vet är att de är en del av en grupp människor som delar bytet sinsemellan – för att de försöker ta över vår bilindustri, förmodligen den amerikanska bilindustrin också.

Så det här är en ganska komplicerad bild men inte för komplicerad. Och vi tror att vi genom detta förfarande kan göra detta synligt för alla.

Och när folk väl förstår detta – och detta är det slutliga målet med detta – kommer de att förstå att det är de som måste resa sig och slåss.

De har inte bara rätt att göra motstånd utan de har en skyldighet att göra motstånd. För det här handlar om liv och död.”

~ Dr. Reiner Fuellmich  https://truthcomestolight.com/dr-reiner-fuellmich-international-criminal-proceeding-resembling-a-grand-jury-investigation-as-a-procedural-foundation-for-future-indictments-to -början-början-februari-2022/Kategorier:Common Law, Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: