Vi förbereds för en utomjordisk invasion som falsk flagg

we are being prepared for a false flag alien invasion

Vara rädd! Var väldigt rädd! Det är tydligen så som makterna har velat att vi ska reagera på en kontinuerlig serie av vilseledande ”falsk flagg”-händelser som har begåtts mot allmänheten under många år.

Enligt professor Lance deHaven-Smith, författare till Conspiracy Theory in America :

”Termen falsk flagga beskriver hemliga operationer som är utformade för att vilseleda på ett sådant sätt att aktiviteter verkar som om de utförs av andra enheter, grupper eller nationer än de som faktiskt planerade och genomförde dem”. 

Samtida händelser som kan betecknas som ”falsk flagga” inkluderar Reichstagsbranden 1933 i Berlin som av nazisterna skylldes på kommunisterna; ”den föreslagna, men aldrig avrättade, Operation Northwoods plan från 1962 av det amerikanska Försvarsdepartementet för ett krig med Kuba som involverade scenarier som att tillverka en kapning eller nedskjutning av passagerar- och militärplan och sänkandet av ett amerikanskt fartyg i närheten av Kuba”; och mer nyligen har vi i händelserna den 11 september 2001.

Det verkar nu som att vi står inför den överhängande faran för en falsk invasion av utomjordingar. Teknikens framsteg gör att ett sådant scenario kan verka autentiskt. Så säger ett antal experter inom så olika områden som fysik och politik. I denna korta exposé kommer vi att utforska vad dessa experter säger till oss.

Projekt Blue Beam Explained: Tekniken för massholografiskt bedrägeri och psykologisk manipulation har funnits i årtionden.

Dr Steven Greers senaste rön

En artikel av Mike Adams citerar ett antal UFO-experter som ”varnar för vad som kan vara den mest bisarra händelsen i mänsklighetens historia: En ‘kosmisk falsk flagga’ där… världens desperata regeringar iscensätter en massiv falsk utomjordisk invasion för att äntligen slutföra sitt mål om att säkerställa total mänsklig lydnad under en aldrig sinande ”utomjordingarna kommer” falsk flagghysteri.

Han hänvisar oss inte bara till Steven Greers arbete, utan inkluderar en länk till en video från författaren/aktivisten Mark Dice som talar om Project Blue Beam som använder vad som kallas radiofrekvenshörningseffekten för att stråla och modulera icke-riktade röster till människors inre öron.

dr.  steven greer, ufolog och grundare av avslöjandeprojektet, har upprepade gånger varnat för möjligheten att mäktiga hemliga intressen kan iscensätta en utomjordisk invasion med falsk flagg.Dr. Steven Greer, Ufolog och grundare av The Disclosure Project, har upprepade gånger varnat för möjligheten att mäktiga hemliga intressen kan iscensätta en utomjordisk invasion som falsk flagg.

Dice påminner oss om att USA:s president Ronald Reagan på 1980-talet föreslog inför FN:s generalförsamling att vi kanske behövde en utomjordisk invasion för att föra världen samman genom att enas för att bekämpa en gemensam fiende.

Mike Adams artikel innehåller också en länk till en video av den tidigare kanadensiska försvarsministern Paul Hellyer som upprepar en liknande varning. Hellyer talar om ”Deep state” makten hos företag, underrättelsetjänster, amerikansk militär och vapentillverkare vars ”kollektiva makt” är oöverskådlig. Och deras plan är ett imperium som är större i storlek och makt än något imperium före det… Det kommer att upphöra med all regeringsanspråk av en regering, av och för folket. Det kommer att bli en diktatur… för den privilegierade eliten”.

den tidigare kanadensiska försvarsministern paul hellyerDen tidigare kanadensiska försvarsministern Paul Hellyer: ”…deras plan är ett imperium större i storlek och makt än något imperium innan det… Det kommer att upphöra med all regeringsanspråk av en regering, av och för folket. Det kommer att bli en diktatur… för den privilegierade eliten”.

New Dawns intervju med Norio Hayakawa

I en New Dawn-intervju för några år sedan med Ufologen Norio Hayakawa, upprepade han Dr Jacques Vallees tro på att UFO-fenomenet är verkligt, men varnade oss för att vi inte kan anta att det har att göra med utomjordiskt besök.

norio hayakawa

Norio Hayakawa: ”Om det verkligen finns en global kabbal vars långsiktiga plan är att genomdriva en global regering, skulle det mest logiska sättet att genomföra denna plan vara att skapa ett absolut övertygande behov av en sådan auktoritet.”

Hayakawa fortsatte med att antyda att

”det kan till och med vara ett tillfälligt, holografiskt intrång från någon form av ‘parallell intelligens’… någon form av ‘tidsglidning’, interdimensionell ‘olycka’. Vi har helt enkelt inte svaret just nu, säger han.

Hayakawa tillägger:

”Den bortgångne kanadensiske undersökande journalisten Serge Monast... var den förste som kom med påståendet [1993] att NASA kommer att utveckla denna [Project Blue Beam]-teknik… HAARP, som det började pratas om i början av 1990-talet, var i princip en annan version av Project Blue Beam, som använde några av Tesla-teknologierna…

Hayakawa nämnde arbetet som utförs i Los Alamos, Sandia, White Sands och Dulce, alla i New Mexico. Han påminde oss också om det relaterade arbetet av den berömde konspirationsteoretikern William ‘Bill’ Cooper och om påståendena från Robert ‘Bob’ Lazar som säger att han deltog i ett topphemligt regeringsprojekt i Nevadas Area 51 för att bakåtkonstruera återställda ET-rymdfarkoster.

(Det är intressant att notera att Hayakawa och andra pekar på militära projekt för att skapa holografiska projektorer för psykologisk krigföring som den troliga metoden som användes för att skapa ‘Arizona Lights’ den 13 mars 1997.)

Ett scenario för Självständighetsdagen

Christopher L. Ruby, som kallar sig en holistisk visionär och driver Heartcom Network och radioprogram, har en sida på sin hemsida som tar upp många konsekvenser av Project Blue Beam .

Han antar en religiös böjelse när han förutsäger att ett av målen med det falska utomjordiska övertagandet kommer att vara för att misskreditera organiserade religioner till förmån för en världsreligion, och därigenom orsaka att ytterligare religiösa krig på vår planet utplånar en stor del av befolkningen.

Han pekar på medias försök att villkora oss att både frukta ETs och underkasta oss deras övertagande – program som SciFi Channels 2002 Steven Spielberg avsnitts miniserie Taken; 2002 M. Night Shyamalan science fiction-thriller med Mel Gibson i huvudrollen om sädescirklar som kallas Signs; Star Trek och Star Wars – serien; och till och med Stanley Kubrick-filmen 2001: A Space Odyssey .

Även om filmer som Spielbergs Close Encounters of the Third Kind (1977) och ET (1982), liksom den nyligen hyllade Arrival, betonar fredlig kommunikation med utomjordingar, kan de jämföras med tidiga filmer som The Day the Earth Stood Still (1951 ) ) och War of the Worlds (1953) samt den nyare Alien-serien av sci-fi-skräckfilmer, som alla skrämde den här författaren ur helvetet, särskilt i unga år.

Även om det finns många fler filmer som jag inte har nämnt, är kanske det mest uppenbara exemplet på förestående utomjordisk invasion filmen Independence Day (1996) med Will Smith i huvudrollen.

Kort sagt, det blir allt tydligare att vi har blivit betingade att vara rädda för utomjordingar under en mycket lång tidsperiod.

På sin hemsida ger Christopher Ruby detaljer om befintlig teknik som kan orsaka jordbävningar på specifika punkter på planeten och som kan få vulkanutbrott.

Han beskriver också hur det nu är möjligt att producera gigantiska ”rymdshower” med optiska 3D-hologram och ljud som projiceras från satelliter på det som kallas natriumlagret cirka 60 miles över jordens yta.

Natriumskiktet hänvisar till ett skikt inom jordens mesosfär av obundna, icke-joniserade natriumatomer som kommer från ablation av meteorer.

Framsteg Inom Mind Control-Tekniker

Ur ett ljudperspektiv vet vi att en kombination av elektromagnetisk strålning och hypnos har varit föremål för forskning sedan 1970-talet.

Ruby citerar en forskare vid namn GF Shapits som sa redan 1974 att”… hypnotisörens talade ord kan också omvandlas av elektromagnetisk energi direkt till den undermedvetna delen av den mänskliga hjärnan utan att använda någon mekanisk anordning för att ta emot eller omkoda meddelandet, och utan att den som utsätts för sådan påverkan har en chans att kontrollera informationsinmatningen medvetet.”

Detta tyder möjligen på att många av de masskjutningar vi har sett under de senaste decennierna är resultaten av ett sådant inflytande på vad som kan kallas ”manchuriska kandidater”. Jag tror att det är säkert att säga att de stackars olyckliga kan antas vara ”labb-råttor” för att testa dessa bedrövliga vapen.

Även om vi vet att ryssarna experimenterade en hel del med den typen av vapen skulle det vara ett misstag att tro att såväl västmakterna liksom inte Kina också har fulländat och utnyttjat sådana telepatiska instrument.

I januari 1991 stod University of Arizona värd för en konferens med titeln ”The NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena and Biomolecular Systems” där deltagarna varnades för potentiellt missbruk av deras forskningsresultat.

Faktum är att vi nu vet att det finns utrustning i drift vid CIA och FBI som behandlar den mänskliga hjärnan och neuromuskulära system med ultralågfrekventa strålningspulser. (kanske man kan tillägga här dessa nutida vaxx som innehåller grafenoxid mm. red.anm) Kanske är det möjligt att få blinda att se, döva att höra och lama att gå. Men vi vet kanske aldrig.

Istället är det mer troligt att ett uttalande som gjordes i en artikel i Psychology Today från april 1970 med titeln ”Criminals Can Be Brainwashed – Now” av psykologen Dr. James V. McConnell vid University of Michigan är sant. Dr. McConnell citeras med att säga, ” Dagen har kommit då vi kan… få absolut kontroll över en individs beteende.”

Rubys webbplats visar oss också på annat arbete som görs inom detta område:

  • Loral Electro-Optical Systems i Pasadena, Kalifornien, har utvecklat en sändare för det amerikanska flygvapnet som sänder med samma frekvens som det mänskliga nervsystemet.
  • Det amerikanska försvarsdepartementet har ett antal publikationer om extremt lågfrekventa (ELF) skalära tankekontrollvapen.
  • Nobelprisnominerade Dr. Robert Becker skrev en bok med titeln The Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life som beskriver farorna för människor med elektromagnetiska fält.
  • En bok från 1978 av James C. Lin, Ph.D., kallad Microwave Auditory Effects and Application , beskriver forskning om pulsmodulerade mikrovågsinducerade hörseleffekter.
  • Dr. Sidney Gottlieb, en amerikansk kemist och spionmästare, var mest känd för sitt engagemang under 1950- och 60-talen med mordförsök och tankekontrollprogrammet som kallas Project MK-Ultra.

Decemberupplagan 1980 av US Army’s Military Review innehöll en artikel av överstelöjtnant John B. Alexander med titeln ”The New Mental Battlefield: Beam Me Up, Spock” där han sa:

”Om det är möjligt att mata in konstgjorda tankar i det multigena fältet via satellit, är hjärnkontrollen över hela planeten nu möjlig. En individs enda motstånd skulle vara att ständigt ifrågasätta motivationen bakom sina tankar och inte agera på tankar som de anser vara utanför deras egna ideologiska, religiösa och moraliska gränser .” (min kursivering)

lt.  kol.  john b.  alexanderÖverstelöjtnant John B. Alexander (ret.) har studerat UFO:n, det paranormala och mind control-tekniker.

Att bekämpa det oundvikliga

Den nu pensionerade översten Alexander, som har en framträdande plats i filmen från 2004 om den amerikanska arméns studier av militära tillämpningar av det paranormala, med titeln The Men Who Stare at Goats , ger oss en fingervisning om hur vi kan försöka bekämpa effekterna av ett sådant sinne kontrolloperationer (läs om den kursiverade texten ovan från överste Alexanders artikel).

Dr. Greer betonar att vi måste utbilda oss själva om möjligheterna med dessa nya vapen. Till exempel, även om nivån på klassificerad holografisk teknologi (CGI) nu kan producera en bild som är tusen gånger bättre än den av Michael Jackson som dansar på scenen sett ett par år efter hans död, vi behöver inte låta oss luras! ”Ifrågasätt allt”, vädjar Greer.

holografisk bild av avlidne michael jacksonHolografisk bild av den bortgångne Michael Jackson som ”uppträder” under 2014 Billboard Music Awards på MGM Grand Garden Arena den 18 maj 2014 i Las Vegas, Nevada.

De nya teknikerna som beskrivs ovan behöver inte användas i evig krigföring. De kan användas till mänsklighetens fördel för att tillhandahålla obegränsade mängder energi som gör smutsiga fossila bränslen och kärnkraft föråldrade. Endast de få som kontrollerar dessa energikällor tjänar på att hålla oss förslavade till dem.

The money mafiaPaul Hellyer hävdar att vi bara har fått några månader, inte några år, på oss att förändras. Han tror att om en kritisk massa på fem miljoner människor läser hans bok, The Money Mafia: A World in Crisis, kommer förändringar att börja. I den rekommenderar han ett slut på privata bankers kontroll över pengar genom att upprätta en offentligt ägd amerikansk centralbank; fullständigt avslöjande av den hemliga regeringen; erkänner vårt verkliga förhållande till utomjordingar; frisläppande av patent på system för fri energi; en samlad ansträngning för att återställa haven och skogarna; och fullständigt avslöjande av de teknologier som för närvarande används för vädermodifiering ( chemtrails ) som HAARP.

Men, kanske viktigast för oss alla att se är Dr. Greers nästa försök, Unacknowledged: An Exposé of the Greatest Secret in Human History en ny film som försöker täcka mer av det vi har diskuterat i denna korta artikel, och ge oss ytterligare mental ammunition för att bekämpa Project Blue Beam eller andra sinneskontrollvapen som är designade för att lura oss att tro att vi riskerar att bli invaderade av fientliga utomjordingar.

 Den här artikeln publicerades i New Dawn Special Issue Vol 11 No 2 .


 Fotnoter:

1. Lance deHaven-Smith, Conspiracy Theory in America, University of Texas Press, 2013, 225

2. en.wikipedia.org/wiki/False_flag

3. Se hela tre timmars föreläsning på: www.youtube.com/watch?v=VL0Rpy0Dhhs

4. ”RÖD VARNING: Asteroidhotet är inte vad det verkar… DET HÄR är vad som verkligen händer!” av IWB, 20 februari 2013, investmentwatchblog.com/red-alert-the-asteroid-threat-is-not-what-it-seems-this-is-whats-really-happening/

5. ”When Seeing and Hearing Isn’t Believing” av William M. Arkin på www.washingtonpost.com/wp-srv/national/dotmil/arkin020199.htm

6. ”VERKLIGT eller BUFF? UFO-experter varnar för ‘kosmisk falsk flagg’-händelse och hävdar att deep state kommer att falska utomjordingar för att uppnå totalitär kontroll över mänskligheten” av Mike Adams på www.naturalnews.com/2017-02-12-ufo-experts-warn-of-cosmic -false-flag-event-claiming-deep-state-will-fake-alien-invasion.html

7. ”Project Blue Beam: Government Plans Fake Alien Invasion To Usher in World Peace” av Mark Dice på www.youtube.com/watch?v=7NdC4a4tDD4

8. ”Kommande False Flag alien-invasion” av Paul Hellyer på www.youtube.com/watch?v=sza0WuB6l_U

9. ”UFOs, the Government & Faking an ET Invasion: An Interview with Norio Hayakawa” av Louis Proud, New Dawn Special Issue Vol. 6 nr 5 

10. ”Project Blue Beam and Archetypal Fears of the Unknown” av Christopher Ruby på www.heartcom.org/bluebeam.htm

11. ”NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena and Biomolecular Systems,” billwoodlooking
glass.blogspot.com/2012/02/nato-advanced-research-workshop-on.html

12. Se referens till James V. McConnell, ”Brainwashing the Criminals,” Psychology Today, april 1970, vol. 3, nr 11 i ”Project Blue Beam and Archetypal Fears of the Unknown” av Christopher Ruby på www.heartcom.org/bluebeam.htm

13. Se en introduktion till boken på www.youtube.com/watch?v=x-lDm0AitY0

14. Se en trailer för filmen på www.youtube.com/watch?v=2_-VPmD7kUk

© New Dawn Magazine och respektive författare.Kategorier:klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: