Senaste nytt från Gitmo: Gavin Newsom och Anita Dunn

Gavin Newsom hängdes på GITMO

By Mike Baxter
https://realrawnews.com/2022/01/gavin-newsom-hanged-at-gitmo/

Brooks Family Homestead Totally Off Topic my Deployment to Cuba - YouTube

Den vanärade Kaliforniens guvernör Gavin Newsom lämnade sin Camp Delta-cell klockan 6:30 och drevs till en galg som hade rests på basens södra hörn, nära Leeward Point Field, ett militärflygfält under ”White Hat”-kontroll och slutpunkten för Deep Staten avsedd att möta bödelns snara.

Klädd i en föga smickrande jumpsuit för fångar och loafers, för stora för hans fötter, kastade Newsom en hotfull blick mot både vise amiral Darse E. Crandall och delegationen av militärmässing som stod samlade i en halvcirkel framför den fula apparaten. En fast republikansk guvernör och en annan framstående, konservativ politiker var också närvarande, även om RRN ombads att dölja deras identiteter.

När Newsoms MP-vakt eskorterade honom till galgplatsen, stod en medlem av
U.S. Army Corps of Engineers på toppen av plattformen och utförde en sista strukturell integritetskontroll av ramverket och den svängbara golvdörren som Newsom snart skulle stå på. Övertygad om att galgen var i fungerande skick lämnade han plattformen och ersattes av den anonyma soldaten som var ansvarig för att föra Newsoms huvud in i snaran och trycka på knappen som skulle fälla honom tills hans nacke knäcktes.

Utan att tveka eller uppmaning från sin vakt, klättrade Newsom upp för trappan och förblev sedan stilla när den flätade snaran spändes runt halsen.

Vice amiral Crandall talade: ”Gavin Newsom, du har dömts till hängning, efter att ha blivit dömd för förräderi och outsägliga brott mot barn, av en militärkommission. Som vanligt, vill du ha de sista riterna, eller vill du säga några sista ord?”

”Ja, ni är alla bönder här, inklusive du, Crandall. Du livnär dig på tron att du rättar till fel, att du är i någon slags maktposition som tillåter dig, en ingenting, auktoriteten att bedöma vad som är svart och vad som är vitt. Vet du vad jag lever på? Jag livnär mig på rädsla och njutning. Jag blev utvald att regera. Du säger att jag hädar, men det jag gjorde, gjorde jag för att jag kan och för att det känns bra. Du tror att du dödar mig idag, men det är en illusion, väste Newsom.

”Det är alldeles för sent för ett vansinnesförsvar,” ropade vice amiral Crandall.

”Klar när du är, Crandall,” spottade Newsom och hans engelska blev plötsligt vad som bara kan beskrivas som någon kadens av tungor. Hans tunga svängde in och ut ur munnen. ”Vermes et vermiculi comedent animam tuam,” sa Newsom på latin. Frasen, fritt översatt till engelska, betyder ”maskar kommer att äta upp din själ”.

”Vi borde ha vetat att han är helt galen”, sa en av de närvarande politikerna.

Vice amiral Crandall instruerade soldaten på plattformen att trycka på knappen, och en stund senare dinglade Newsoms livlösa kropp från repet. En marinläkare kände efter en puls och flyttade ett stetoskop över Newsoms bröst.

”Han är borta”, sa läkaren och förklarade Newsom död klockan 7:35 (EST)

Newsoms lik förseglades i en polyuretansäck och fördes till en okänd plats.


Anita Dunn Militär Tribunal: Dag I

By Mike Baxter
https://realrawnews.com/2022/01/anita-dunn-military-tribunal-day-i/

Tyngd av anklagelser om förräderi och uppvigling försökte den tidigare Biden-hanteraren Anita Dunn utan framgång måla upp sig själv som en ”perifer” aktör i Obamas/Bidens politiska landskap, och sa att även om hon hade rådgjort med administrationen i otaliga inhemska frågor, hade hon aldrig engagerat sig eller godkänt kriminell verksamhet antingen ensam eller som en del av ett team med förvaltningstjänstemän. Alla bevis på motsatsen, sa hon under ett inledande uttalande, var helt påhittade.

Hennes vittnesmål imponerade dock inte på vice amiral Darse E. Crandall, som anlände till GITMO:s södra rättssal bara några timmar efter att ha övervakat avrättningen av Gavin Newsom. Klädd i en stärkt uniform fylld med band, gjorde han det känt att bedrägeri inte skulle tolereras i hans domstol.

”Fru. Dunn, jag måste erkänna, jag tycker att ditt uttalande är lite underhållande. Den där stolen du sitter på – varje person som har suttit där innan dig har erkänt oskuld, väl medveten om att de inte skulle sitta där om vi inte hade jävligt övertygande bevis mot dem. Och inför det faktum att de sannolikt kommer att dömas till döden för sina brott, säger de fortfarande ”det var inte jag” eller ”jag följde bara order” snarare än att erkänna och eventuellt få en annan dom än döden. Det förbryllar sinnet”, sa vice amiral Crandall.

Han fortsatte, ”Istället för att lyfta fram din långa historia av kriminella överträdelser som går tillbaka till Obama-åren och dra ut på det här på obestämd tid, kommer vi att fokusera på nutiden. Vi har bevis som bevisar att du, på uppdrag av administrationen, och Dr. Fauci träffades flera gånger för att godtyckligt diskutera hur många boostershots människor skulle behöva varje år. Att du, en person utan medicinska meriter, viljelöst och nyckfullt kom på siffran 6 efter Fauci, som vi snart kommer att se, sa 4. Vi vet att du har tjänat på vaccinförsäljningen. Vi kan bevisa att du var mellanhanden som fungerade som mellanhand under pandemins inledande fas, och gav Newsom, Cuomo och Whitmer råd om hur de skulle stänga sina staters företag och konkursekonomier så att medborgarna skulle vara beroende av federal hjälp. Till och med din man är här idag för att vittna mot dig.”

Makens vittnesmålsprivilegium, hävdade Dunn, hindrade hennes make, Bob Bauer, från att vittna mot henne. ”Du kan inte tvinga Bob att anklaga mig,” sa hon.

Vice amiral Crandall påminde henne om att en militärkommission inte är bunden av samma rättsliga begränsningar som styr civila straffrättsliga förfaranden. Dessutom sa han att JAG inte hade tvingat Bauer att säga något, för han var ett samarbetande vittne.

Dunn började spricka. Hennes underläpp darrade och tårarna rann nerför hennes ansikte. För ett ögonblick verkade det som att hon kunde spilla bönorna, erkänna allt, men hennes tårar försvann och varje antydan till sorg eller ånger försvann från ett plötsligt likgiltigt ansikte.

”Nej, nej, nej, du kommer inte att skrämma mig,” sa Dunn. ”Jag vet min rätt; jag kommer inte att samarbeta med denna styggelse du kallar för en domstol.”

”Så här är det”, sa vice amiral Crandall med ett spår av förbittring i rösten. ”Den här panelen kommer att höra vad din man har att säga i morgon bitti. Jag lovar dig detta, Mrs Dunn, ditt öde kommer att avgöras i morgon.”

Han ajournerade nämnden till tisdag morgon.


Det blir döden för Dunn!


Mike Baxter –
27 januari 2022
https://realrawnews.com/2022/01/its-death-for-dunn/

”Snälla skräm inte vittnet”, skällde vice amiral Crandall mot Anita Dunn under inledningsprotokollet av tisdagens militärdomstol mot henne, efter att hon förmanat sin man Bob Bauer för att ha ställt upp i vittnesbåset och att han svurit att säga sanningen, hela sanningen och ingenting annat än sanningen.

När Dunn dök upp utan rådsförsamling – kände hon att hon kunde till synes frikänna sig själv – då fick Dunn höra att hon kunde korsförhöra vittnet när åtalet var klart med honom.

Bauer, synbart nervös, flyttade kontinuerligt sina händer och böjde sina knän medan hans huvud svängde åt vänster och höger och han undvek ögonkontakt med den tilltalade.

”Ditt fokus skulle uppskattas, herr Bauer,” sa vice amiral Crandall. ”Jag upprepar frågan: Bevittnade du personligen samtal mellan den tilltalade och Dr Anthony Fauci i de inledande stadierna av pandemin?”

”Personligen och hört i telefon,” svarade Bauer.

”Hur många av dessa personliga möten var det?” frågade vice amiral Crandall.

”Tre är jag medveten om, två hemma hos oss, en på en restaurang, mellan, tror jag, december 2019 – mars 2020,” sa Bauer.

”Du säger att du är medveten om tre. Betyder det att det är möjligt att de hade ytterligare möten som du inte känner till?” sa vice amira. Crandall.

”Tre är allt jag vet,” sa Bauer.

”Kan du på ett begripligt sätt beskriva kärnan i dessa möten för panelen,” frågade vice amiral Crandall och gjorde en gest mot de tre officerarna med uppgift att bestämma Dunns öde.

”Kan du inte bara ställa ”ja” eller ”nej” frågor till mig, det skulle vara lättare,” sa Bauer.

”Herr Bauer, helt klart en man med din utbildning vet hur man sammanfattar en serie händelser. Om jag begränsar mina frågor kommer vi att vara här under en väldigt, väldigt lång tid”, sa vice amiral Crandall.

Bauers kroppsspråk antydde att han inte njöt av tanken på att spendera längre tid än han var tvungen i vittnesbåset. Han porträtterade sin fru som en inflytelserik, politisk ”maktmäklare” som förhandlade fram affärer mellan förvaltningstjänstemän och cheferna för hälsomyndigheter som ansvarade för att planera Plandemic-svaret. Han berättade under ed om ett möte i december 2019 där Deep State Dr. Fauci, efter att nyligen ha hållit hemliga samtal med Big Pharmas vd:ar, bad om Dunns hjälp med att sälja idén om booster-shots och att vaccinera barn till personer som HHS-sekreterare Xavier Becerra. Med Bauers vittnesbörd avvek Dunn först från tanken eftersom Faucis anställning vid NIH gav honom tillräckligt med inflytande för att driva obligatoriska vaccinationsprogram utan hennes input.

”Fauci ville ha Anita för att hon var gemytlig med hela administrationen, från folket som hämtades tillbaka från Obama-administratören till nykomlingarna, och hon hade expertisen att bestämma vem som fick vad när pengarna började sippra ner från toppen. Det var som en omvänd pyramid, med Big Pharma VD:arna överst och under dem en grupp hälsoexperter, inklusive Fauci och Collins, som fick betalt. En annan nivå under dem, och så vidare,” sa Bauer.

”Så hon kontaktade aldrig Biden direkt?” sa vice amiral Crandall.

”Åh, hon har pratat med honom många gånger, men inte om det här. Han är frånvarande, om du förstår min mening. Hans huvud är så tomt så om han skulle springa i en korridor skulle hans öron vissla, säger Bauer.

Vice amiral Crandall bad om en grov uppskattning av Dunns vinst, som Bauer svarade på var 25 miljoner dollar, att betalas ut i stegvisa avbetalningar under 5 år. Hon hade hittills fått 5 miljoner dollar, sa han, och beskrev hur pengarna hade ”tvättats”, fördunklats för att se ut som ”konsultarvoden”.

”Naturligtvis kom pengarna inte direkt från Big Pharmas vd:ar. De använde mellanhänder som använde sina egna mellanhänder och yada, yada, yada. 50 000 dollar här, 100 000 dollar där, och så vidare, betalas från skalbolag som etablerats bara för att finansiera pyramiden”, sa Bauer.

”Tjugofem miljoner för konsultverksamhet. Jag är i fel bransch”, sa vice amiralen sarkastiskt. ”Nej, jag tror att jag är glad för det jag gör.”

Han visade sedan panelen de finansiella dokument som militären hade erhållit för att undersöka Dunns förflutna.

”Herr Bauer, när vi pratades vid första gången berättade du för oss att din fru visste att vaccin var osäkra innan hon fortsatte med sitt korståg. Snälla, berätta för dessa officerare som sitter framför dig vad du sa till mig”, sa vice amiral Crandall.

”Fauci, den kaxiga jäveln, sa till oss medan vi åt middag tillsammans att vi inte skulle bli vaccinerade. I grund och botten sa han att data från vaccinförsök manipulerades för att få det att se ut som att de var säkrare än de egentligen var.

Ilska blixtrade till i Dunns ögon. ”Din idiot,” sa hon, ”även om de här militärerna här låter dig gå, vet du vad som kommer att hända med dig när du kommer hem. Och du, herr Crandall, är den som blir lurad. Bob har inte gjort något idag annan än att beskriva sig själv och vad han gjorde, inte jag.”

När vice amiral Crandall öppnade munnen för att tala, sa den högre officeren i panelen, en marinkårsmajor, att de hade hört och sett tillräckligt med bevis för att finna den tilltalade skyldig till förräderi, och rekommenderade att hon skulle få maximalt straff. Vice amiral Crandall instämde och dömde Dunn till hängning tills hon var död.

Hennes avrättningsdatum är planerat till måndagen den 14 februari.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: