Project Blue Beam: Tekniken för massholografiskt bedrägeri och psykologisk manipulation har funnits i årtionden

Med tanke på att MSB ska börja ägna sig åt masspsykoser av befolkningen, gäller det att vara på sin vakt och inte gå på detta, om något av detta skulle ske. Detta sker endast i avsikt att skrämma en hjärntvättad befolkning. Har vi inte haft nog av det redan? Läs också nästa artikel jag lägger ut gällande UFO:n. Idag varnas vi för att Deep state ska göra en ”UFO-invasion” som en falsk flag-operation.


Mystery of giant light spiral in Arctic solved | The Independent | The  Independent
Blue Beam över Norge 2009

December 14, 2019
https://humansarefree.com/2019/12/project-blue-beam-holographic-deception.html

Föreställ dig om regeringar kunde projicera massiva, realistiska hologram uppe på himlen över hela samhällen, som bilden av en gudom som är betydelsefull för en region. Föreställ dig implikationerna om att en sådan vision började tala – orden dyker upp ”telepatiskt” som tankar direkt inuti människors huvuden. Oroväckande nog är det här scenariot kanske inte science fiction, eftersom tekniken för massbedrägeri och psykologisk manipulation i stor skala har funnits i decennier.

Project Bluebeam Is In Shambles According To One Who Serves | Alternative |  Before It's News | Apóstoles de jesús, Fin del mundo, Evangelizacion

Konstiga sevärdheter som gigantiska flytande städer har det rapporterats om, setts och till och med att de filmats av flera vittnen på olika kontinenter. Så sent som i oktober 2015 rapporterade UK Express att flytande städer hade setts i Kina, först över Foshan i Guangdong-provinsen och några dagar senare i provinsen Jiangxi.

En liknande ”fantomstad” sågs över Kina 2011. I maj 2015 såg bybor i Dulali, i Lanzai South Ward, Darazo, Afrikas lokala myndigheter i delstaten Bauchi, Nigeria, också en stad som flöt över deras by vid flera tillfällen, fylld med bilar och emanerande mekaniska ljud – en syn som de tillskrev Allah.

Sådana iakttagelser har att mäta uppmärksamheten på teorier om att ha teknologin för att projicera gigantiska hologram som kan användas för omfattande bedrägerier som nu kan testas på intet ont anande medborgare för att se deras reaktioner. Denna typ av förmåga kallas ibland av vissa teoretiker som ”Project Blue Beam”.

Medan visioner om flytande städer bortförklaras av skeptiker och myndigheter som naturliga meteorologiska fenomen – och förslag på holografisk projektion som avfärdas som konspirationsteorier – skulle det inte ens vara tekniskt möjligt att projicera en sådan enorm holografisk bild, eller skulle en regering ens vilja göra det? Enligt forskning sammanställd av Truthstream Media och presenterad i följande video är svaret, ja.

Enligt Truthstream Media finns det övertygande bevis för att den amerikanska militären redan sedan åtminstone början av 1990-talet har undersökt möjligheten av att skapa gigantiska hologram som skulle kunna användas för storskaliga bedrägeriuppdrag av specialstyrkor.

Teknik Mass Holografiskt bedrägeri Psykologisk Manipulation Projekt Blue Beam

De förklarar att dessa ansträngningar rapporterades av Washington Post i februari 1999 som avslöjade att den amerikanska regeringen övervägde att projicera en skildring av Allah över Bagdad som en del av militära åtgärder för att destabilisera Saddams regim under det första Gulfkriget.

Washington Post rapporterade också att ett hemligt program som etablerades 1994 för att driva holografisk teknologi för tillämpningar för psykologiska operationer (PSYOP) , och projicering av ”stora, tredimensionella objekt som tycktes sväva i luften” vilka visade sig vara genomförbara av en militära fysiker.

Truthstream Media påpekar också att militär forskning för över 20 år sedan redan hade utvecklat mjukvaran som kunde replikera vems som helsts röst med bara ett 10 minuters röstprov. De förklarar att ungefär samtidigt hade patent etablerats gällande röst-till-skalle (V2K)-teknologi. V2K är en teknik baserad på mikrovågshörseleffekten som använder mikrovågor för att skapa trådlös, mottagarlös talkommunikation som skickas direkt in i människors huvuden.

Även om det inte är allmänt känt för de flesta människor, är det ett faktum att regeringar engagerar sig i storskaliga psykologiska operationer (PSYOP) för att påverka beteendet, känslorna och objektiva resonemang för sina mål.

Med tanke på regeringarnas benägenhet att medvetet manipulera och påverka sina medborgares beteenden, skulle de någonsin kunna lita på teknik som ger dem makt att projicera gigantiska hologram och implantera tankar direkt i människors huvuden? Eller skulle frestelsen vara för stark för att använda den på de omedvetna massorna som en form av social och psykologisk kontroll?

I en subtil form kan denna teknik användas för att manipulera allmänhetens uppfattning. Till exempel, en militär sida om röst-till-skalle-teknik uppgav (innan den togs bort, men inte innan den arkiverades på webben) att ”ljudmodulering” som används i V2K-teknik kunde användas för att implantera ”subliminala meddelanden”.

Om du vill lära dig mer om röst-till-skalle-tekniken, läs den här artikeln: 5 riktade individer avslöjar chockerande elektroniska trakasserier och tortyr.

Vissa har föreslagit att holografisk teknik skulle kunna användas för att instifta en religiös auktoritet i en värld, eller kunde vara grunden för en utomjordisk invasion med falsk flagg, som ett sätt att rättfärdiga genomförandet av ett olycksbådande globalt militärt rymdvapenprogram och ge ett stigande till en ny världsordning med en global regering.

En komplott för att iscensätta en falsk utomjordisk attack varnades för enligt uppgift första gången av den tyske forskaren Werner Von Braun – chef för NASA:s Marshall Space Flight Center och krediterades av NASA som den ”största raketforskaren i historien” – på 1970-talet.

Det faktum att den här typen av teknik finns visar på vikten av att bli informerad om hur lätt människors psykologiska reaktioner kan manipuleras och betingas av makthavare. Som det gamla ordspråket säger, att vara förvarnad är att vara förberedd.

Genom att förstå metoder för psykologisk påverkan, och hur sådana teknologier kan användas i deras spridning – utvecklas immunitet mot manipulation. Tankar, beslut och handlingar kan sedan vara fast förankrade i verkligheten och personliga val, oavsett vad som ses på himlen eller projiceras på oss.

Referens: ConsciousReporter.com

.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: