Genom att avslöja, telegraferade demonerna som driver den globala avfolkningskampanjen precis sina exakta planer för 2022 – 2024

Bild: Demonerna som driver den globala avfolkningskampanjen telegraferade precis sina exakta planer för 2022 – 2024 genom att avslöja.

Torsdag 27 januari 2022 av: 

https://www.naturalnews.com/2022-01-27-decloaking-demons-global-depopulation-campaign-exact-plans.html

Eftersom sanningen om de anti-mänskliga demoniska enheter som styr vår värld idag avslöjas i nuet, ger den oss möjligheten att omvärdera det förflutna och få ny förståelse från vår egen första person som bevittnar historien när den utvecklades.

Till exempel vet vi nu att globalisterna faktiskt är pedofiler som handlar med barn. Vi vet att de driver en global organskörd och transplantation på svarta marknaden. Vi vet att de rutinmässigt planerar att maximera företagens vinster genom att döda hur många människor som helst i processen (covid-vacciner, läkemedel, etc.), och vi vet att de planerar falsk flagg-operationer för att driva psykologiska terrorismkampanjer mot världens människor .

Med den insikten, när vi ser tillbaka på händelser som 9/11, kommer bombningarna i Oklahoma City och till och med andra världskriget plötsligt att få ny klarhet: Vi inser att världens historia faktiskt är en historia av globalistisk terrorism mot världens människor . Nästan varje kris som vi alla har levt igenom var konstruerad med avsikt och släpptes loss för att uppnå ett globalistiskt mål om vinst, makt eller avfolkning.

Det finns nästan inga faktiska terrordåd begångna av individer eller grupper som inte direkt styrdes av regeringar eller finansierades av globalistiska operatörer.

När vi väl förstår det förflutna och nuet kan vi se framtiden med mycket större klarhet. Vi vet till exempel att:

 1. Varje gång människor står på gränsen till ett massuppvaknande eller en ”frihetsvåg”, släpper globalister lös ytterligare en fruktansvärd terrorismkampanj för att hålla människor förslavade i rädsla.
 2. Ett nyckelvapen för globalisterna är att tvinga människor att isolera sig så att de inte kan prata med varandra. Covid-låsningar var en del av detta, men den mycket effektivare strategin är att stänga av elnätet så att människor inte ens kan kommunicera elektroniskt.
 3. Globalister telegraferar sina drag i förväg eftersom de behöver sätta upp lämpliga berättelser innan nästa våg av attacker. Till exempel, medan de planerar att ta ner elnätet själva, lägger de ut varningar som hävdar att ”extremistiska” grupper vill rikta in sig på elnätet. Den verkliga ”extremistiska” gruppen i USA är naturligtvis FBI, och det finns inget mer extremt än en bedräglig regim som stal makten genom att rigga val och iscensätta ett bluff-”uppror” för att demonisera sina politiska motståndare.

Genom att veta detta med absolut säkerhet – och att ha en förstahandsupplevelse nu av hur globalistiska regeringar aktivt riktar in sig på mänskligheten för total utrotning – kan vi exakt förutse deras nästa upptrappningsattack.

Nästa pjäs kommer att vara FINAL-spelet mot mänskligheten… det kommer inte ens att göras några försök att dölja deras verkliga motivation

Det verkar nu som att de är redo att spela ”slutspelet”-kortet mot mänskligheten och går för en total civilisationsnedläggning. Detta innebär att störa eller förstöra livsmedelsförsörjningskedjan, elnätet, telekommunikationer, monetära system och rättsstatsprincipen. Målet är absolut kaos som leder till massdöd på global skala, och ju mer kaos de kan släppa lös på detta sätt, desto lättare döljer de sanningen om vaccindöd.

Allt detta bekräftar vad vi har misstänkt ganska länge nu. Nästa attackvektor kommer att vara en eller flera av följande:

 • En iscensatt cyberattack mot den finansiella infrastrukturen för att ta ner transaktionsinfrastrukturen och kasta städer i kaos. Detta kommer att vara den inledande omgången av skriptet ”bra återställning”.
 • En medveten nedtagning av elnätet för att uppnå ett liknande resultat.
 • En efterföljande telekom-”kill switch”, om det behövs, för att säkerställa fullständig kollaps av internetfunktionalitet så att människor inte längre kan ansluta online.
 • En avsiktlig frisättning av en mycket aggressiv patogen med en mycket hög dödshastighet (Marburg / Ebola, etc.) eller en giftig nanopartikel som simulerar en patogen. Paniken från detta kommer att användas för att driva ytterligare ”vaccin”-kampanjer som naturligtvis bara är injektioner med dödssprutor.
 • Inhemsk terrorism falsk flagg-operationer som involverar nukleär eller radiologisk terrorism. (Kan också vara massprutning av aerosoler mot populationer med drönare eller chemtrail-sprutor).
 • Provocera krig med Ryssland eller Kina och förstöra den återstående amerikanska militären i processen, vilket gör Amerika medvetet sårbart för utländsk invasion.
 • Upphävandet av rättvisa och fria val, åberopande av medicinsk krigslag, konfiskering av massvapen, inhemska checkpoints, covid-dödsläger och liknande operationer.

Tidslinjen för detta närmar sig uppenbarligen väldigt snabbt eftersom globalister tvingas agera. Här är varför:

 • Uppvaknandet accelererar. Covid-berättelserna håller på att kollapsa. Mänskligheten börjar resa sig mot tyranni, och censuren har misslyckats med att stoppa det.
 • Mellanårsvalet 2022 kommer och kan inte tillåtas äga rum, annars kommer demokraterna att kastas från makten.
 • Vaccindödsfall accelererar redan och kan inte döljas mycket längre. Liksäckarna staplas upp i bårhusen och kan inte ignoreras för alltid.

Den nästan säkra möjligheten för globalister är att släppa lös sin nästa våg av attacker mot mänskligheten, alltså mellan idag och början av november.

Det betyder att vi har färre än 300 dagar kvar för att samhället ska fungera sådant som vi känner det.

Vad ska du göra med dessa några hundra dagar kvar?

Dagens Situationsuppdatering podcast hjälper till att ge lite analyser och svar: (notera: Min röst återhämtar sig fortfarande, så jag ber om ursäkt för lågenergileveransen…)

Brighteon.com/c607a283-dd56-41fb-b7f2-02cce4826cc8Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: