”Ingen nåd för dessa stjärnor” Reiner Füllmich tillkännager rättegångar i början av februari

https://rumble.com/vtd3qa-no-mercy-for-these-bstards-reiner-fllmich-announces-trials-in-early-februar.html

Av Jesper Johansson från Perspektiv:

Corona-kommitténs ledare Dr Reiner Füllmich tillkännagav att rättegångarna kommer att äga rum i början av februari, vilket för de fyra arkitekterna bakom pandemin inför domstol genom ett alternativt rättssystem relaterat till naturlag. Han tror att berättelsen nu har förändrats och att han, med hjälp av människor med goda avsikter över hela världen, nu är redo att skicka förövarna av pandemin ”rakt till ‘helvetet’”.

Klockan 2:01:20 in till följande länk kan du se presskonferensen i Bryssel 2022-01-23 i intervjun med advokaten Dr Reiner Fuellmich, advokaten Vivianne Fischer och WHO:s whistleblower Dr Astrid Stuckelberger:

https://tube.childrenshealthdefense.eu/videos/watch/8f79f755-36eb-4699-a473-681a09c1259b ?

Mer information om WHO whistleblower Dr Astrid Stuckelberger: https://www.astridstuckelberger.com/bio/

Den internationella advokaten Dr Reiner Fuellmich och advokaten Vivianne Fischer ingår båda i teamet för Corona Investigative Committee: https://corona-ausschuss.de/en/

Åklagaranmälan av Narkotikamyndigheten till Uppsala åklagare av biträdande professor, läkare och läkare Björn Hammarskjöld. Artonde januari 2022
(på svenska):

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/18/aklagaranmalan-av-lakemedelsverket-till-aklagarkammaren-i-uppsala-av-ass-professor-lakare-och-doktor-bjorn-hammarskjold-2022-01- 18/

Åklagaranmälan av Narkotikamyndigheten till Uppsala åklagare av adjunkt, läkare och läkare Björn Hammarskjöld JUSTERING. Tjugonde januari 2022 (på svenska):

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/20/aklagaranmalan-av-lakemedelsverket-till-aklagarkammaren-i-uppsala-av-ass-professor-lakare-och-doktor-bjorn-hammarskjold-komplettering-av- datum-2022-01-20/

Åklagarens anmälan mot Narkotikamyndigheten till Uppsalaåklagaren av biträdande professor, läkare och läkare Björn Hammarskjöld DIARIEUTSKRIFT AM-9377-22 (på svenska):
http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/23/avlagaran -lakemedelsverket-till-aklagarkammaren-i-uppsala-av-ass-professor-lakare-och-doktor-bjorn-hammarskjold-diarieutskrift-am-9377-22/

Enligt professor Hammarskjöld har den svenska regeringen spenderat 2,6 miljarder € på att testa för rtRT-PCR-tester fram till vecka 2 2022. Hammarskjöld medborgare i beslutet eftersom det inte har räddats ett enda liv av de pengar som spenderats på alla dessa tester.
Bara under veckorna 1 och 2 2022 har det gjorts nästan en miljon tester som kostar 110 miljoner euro (på svenska):

https://kostkunskap.blogg.se/2022/january/regeringsblasningen-eller-vad-kostar-ett-rtrt-pcr-test.html

Avskrift från intervjun:

0:50 Sammanfattning av den senaste intervjun ”Reiner Füllmich och 50 advokater: Vaccinerna är designade för att döda och avfolka planeten”.

02:15 Presskonferens i Bryssel med Astrid Struckelberger, Reiner Füllmich och Vivianne Fischer som deltog i de stora rallyn som ägde rum. När Füllmich skulle hålla sitt tal vid sammankomsterna skingrade polisen folkmassan.

04:30 Åtal kommer att ske mot de människor som anklagas för att ha orsakat det världsomspännande problemet med pandemin; Drosten, för att ha marknadsfört sin version av SARS-CoV-2 PCR-testkitet som hävdar att dessa tester kan säga något om infektionssjukdomar. Anthony Fauci, chef för NIAID för att driva den falska berättelsen i USA, Tedros Adhanom för att ha spridit felaktiga och ovetenskapliga rekommendationer genom WHO såsom asymtomatiska infektioner och PCR-tester för diagnos. Bill Gates som galjonsfigur för vinst i denna agenda. Pfizer som representant för läkemedelsindustrin och Blackrock som ett globalt finansbolag.

06:15 Varför händer pandemin? Füllmich ser detta som en distraktion från kriminell verksamhet på samma sätt som maffian fungerar. Han tar som exempel hur finanskrisen 2008 stal tillgångar från folket utan att politikerna gjort något åt ​​det.

08:35 Det verkliga målet nummer 2, enligt Füllmich, är att stänga ner vår ekonomi, till förmån för företag som Über och Amazon, genom att förstöra detaljhandelssystemet. Kampen handlar om liv och död. De offentliga institutionerna vaknar upp till korruptionen och inleder åtal mot förövarna i USA.

10:35 ”Ingen nåd åt de där b*stjärnorna”. ”Människorna som drar i trådarna är verkligen onda”.

12:23 Den stora juryns utredning kommer att pågå i fyra veckor. Hur får man folk att förstå det nya rättssystem som kommer att användas för att hantera ärendet mot de misstänkta? Naturrätten, som Füllmich menar leder direkt till mänskliga rättigheter, kommer att användas. Han tror att världen befinner sig i ett krigstillstånd och därför är naturlagarna som kan användas i krig tillämpliga för att hantera pandemibrotten. Varför följa dåliga order inte är en ursäkt och kan leda till fängelse.

15:10 En turné i USA startar i mars och kommer att pågå fram till maj för att informera det amerikanska folket om sanningen om pandemin. Kända personer inom detta område kommer att delta.

16:27 Vilket datum börjar storjuryn? Füllmich skulle säga att hans antagande som gjordes i intervjun som publicerades den tionde januari och sa att ”berättelsen kommer att förändras inom två till tre veckor” var korrekt. Boris Johnson i Storbritannien fick massiv kritik för att han ”festade” och inte följde sina egna restriktioner.

19:45 Professor Björn Hammarskjöld har lämnat in en anmälan till Läkemedelsverket på grund av komponenter i flaskorna som inte finns med i den medicinska beskrivningen. Professor Hammarskjöld har själv sett två personer bli magnetiska i området för injektion av de så kallade coronavaccinerna.

21:40 Norska läkare i Oslo upptäckte material i vaccinerna som inte är tänkt att ges till människor och som inte är lagligt enligt medborgarjournalisten Ulf Bittner.

23:04 Pfizer inkluderade inte informationen om dessa så kallade vaccinkemikalier i de dokument som lämnats in till EMA – Varför inte? Nästan alla studier på vaccinerna är totalt falska, enligt Füllmich. Detta menar han gjordes för att vilseleda folket.

25:35 LOT-nummer och dödlighet

26:39 WHO:s whistleblower Astrid Struckelberger kommenterar den afrikanska taktiken för experiment. WHO skapade de fall som behövdes för att förklara en pandemi. Bill Gates som finansierar WHO involverade Drosten för att bygga stiftelsen för att deklarera en global pandemi på falska premisser genom PCR-resultat.

28:48 Hur nära är du att få hela bilden av vad som pågår? De experter som ger sina vittnesmål till Coronakommittén inkluderar; tidigare vicepresident för Pfizer Dr Mike Yeadon, nobelpristagare professor Luc Montagnier, tidigare investeringsbankir och biträdande sekreterare för bostads- och stadsutveckling (HUD) Cathrine Austin Fitts, och utvecklare av mRNA-teknik Dr Robert Malone. Füllmich tror att hela bilden av vad som händer är nästan komplett. Rättsliga förfaranden görs för att människor ska förstå och sedan finna viljan att ta tillbaka sin frihet.

31:50 Människorna som deltar i rättegångarna lämnar också in mål i sina egna domstolar. Füllmich hoppas att människor som tror att berättelsen om pandemin är falsk kommer att följa deras exempel.

33:25 Hur troligt är det att någon kommer att verkställa straffet för de personer som åtalas om de döms – när man tar hänsyn till att rättegången äger rum utanför det normala rättssystemet? Füllmich förklarar att det inte kommer att bli några domar och processen görs som en utredning som kommer att leda till åtal. Rättsväsendet i Europa är för korrupta för att kunna användas för detta ändamål.

37:15 Professor Hammarskjöld summerar kostnaderna för de utförda PCR-testerna i Sverige. Enligt Hammarskjöld har närmare en miljon PCR-tester gjorts under de första två veckorna av 2022 i Sverige till en kostnad av 110 euro per test. Den totala summan som spenderas på de svenska PCR-tester som han rapporterar är nu 2,6 miljarder Euro. Detta kan jämföras med de årliga kostnaderna för intensivvårdsenheterna, som bara är 3 miljarder euro. Tio personer dör per dag i covid i Sverige.

39:31 Det finns två läger i Coronakommittén angående virusets existens. Den ena hävdar att det har skett en vetenskaplig, korrekt utförd isolering av viruset, medan den andra hävdar motsatsen. Detta är dock inte något som Dr Füllmich ser som en fråga som har betydelse för fallet eller har relevans för rättegångarna. Han menar att hela systemet måste byggas om från grunden, och detta inkluderar fältet vetenskap och forskning.

All vår journalistik på Perspektiv sker pro bono. Om du gillar det vi gör och vill stötta oss är ekonomiska gåvor mycket uppskattade. Använd informationen nedan för att hjälpa oss att fortsätta tillhandahålla relevant information. Vi tackar dig.Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: