Lyssna på de förbjudna talen, Bryssel, söndag 23 januari – CHD presskonferens

Brussels Press Conference 23.01.2022

Catherine Austin Fitts Mary Holland Reiner Fuellmich Renate Holzeisen Vera Sharav

Presskonferens i Bryssel anordnad av CHD Europe den 23.01.2022

Dr. Reiner Fuellmichs tal börjar vid 2:11:35
Viviane Fischers tal börjar vid 2:17:30

Uppmaning till ett europeiskt moratorium för hälsorestriktioner: våra barns framtid står på spel.

Inom ramen för medborgarmötet i Bryssel som anordnades den 23 januari av Europeans United International, anordnade Children’s Health Defense Europe en presskonferens med flera talare som var oroade över den nuvarande politiska vändningen och den framtid som väntar våra unga generationer, som ständigt har stått på sidan -kantade sedan krisens början.

Under pandemin fattade de flesta EU:s medlemsländer långtgående beslut, ofta blinda för barns och ungas hälsa, fysiska och psykiska välbefinnande, och satte politiska agendor och egenintressen först.

Idag överväger Europeiska unionen att fortsätta och centralisera dessa åtgärder som införts av undantagstillståndet, som har misslyckats och orsakat så mycket skada, och som också utsätter den unga generationen för onödiga och exceptionella risker, särskilt genom införandet av masker och vaccination. kampanjer. Det är dags att ändra kurs och uppmana till ett omedelbart moratorium för denna arsenal av skyldigheter och restriktioner som inte kan erbjuda en hållbar och human framtid för samhället.

Panelerna av experter som består av internationellt kända jurister, ekonomer och läkare kommer att se över effekterna av nuvarande politik på vårt samhälle och i synnerhet på dess mest ömtåliga medlemmar.

Children’s Health Defense Europe är en förening som leds av advokat Robert F. Kennedy, Jr. vars uppdrag är att skydda barns hälsa genom att bekämpa farlig exponering, att försvara deras hälsorättigheter och deras grundläggande rättigheter i allmänhet.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: