Det kom ett telefonsamtal om PCR-tester

Covid-19: PCR test market needs 'cleaning out', says Randox boss - BBC News

2022-01-26

Igår fick jag ett telefonsamtal från en av mina läsare. Hon hade blivit inlagd på sjukhus där de förstås ville ta detta PCR-test genom näsan. Patienten upplyste dem om att hon inte motsätter sig testet, men det blir inte via näsan, då ett test kan göras genom en spottloska i ett gult provrör.

Detta som ett info till alla som inte vill utsätta sig detta näsprov!Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

1 svar

  1. Det finns ingen legitim anledning till att ta något ”test” i näshålan. Det finns redan flera fall på andra sidan Atlanten, där man skadat den känsliga slemhinnan uppe i nästaket hos patienterna (just där nervtrådar går igenom skallbenet). Munhålan är mer än tillräckligt, om man vill delta i lotteriet …

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: