Världsomspännande arresteringsorder för David Rockefeller Jr. när den Khazariska Maffians nedtagning fortsätter

2022-01-24
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian
DS = Deep state


David Rockefeller Jr. on “Yard Sale of the Century”

Nathaniel Rothschild loses Daily Mail libel case - BBC NewsNedtagningen av den khazariska maffian accelererar. En världsomspännande arresteringsorder utfärdad för David Rockefeller Jr. betyder att en av deras högsta chefer nu är en jagad man. Samtidigt slår upplopp och demonstrationer runt om i västvärlden mot andra KM-ledare som Emmanuelle Macron från Frankrike och Justin Castro från Kanada. Rothschild-klanen har redan erkänt sitt nederlag och står nu under ledning av Nathaniel Rothschild (bilden). Han lovar att hans klan från och med nu kommer att hålla sig till affärer och att hålla sig utanför geopolitiken. Här är en länk till hans företag Volex. https://www.volex.com/

Nederlaget för de allra högsta nivåerna inom KM leder till historiska förändringar runt om i världen. Detta inkluderar FN:s undergång, USA:s återfödelse och starten på en ny tidsålder för planeten jorden. Den övergripande historien är slutet på årtusenden av styre av en satanistisk kult.

Eftersom så många människor nu vaknar upp är det dags att återigen lägga ut bakgrundsinformation om vem revolutionen är emot. Barry Chamish, en jude som förlorade en tredjedel av sin familj på grund av förintelsen, beskriver den verkliga historien om den sabbatistiska/frankistiska kulten (de människor som jag kallar den khazariska maffian). Han noterar till exempel att vid den sionistiska världskonferensen 1936 sa Chaim Weizmann ”Kanske bara 2 miljoner kommer att överleva den kommande förintelsen men de kommer att vara redo för livet i Palestina.”

Om detta är en nyhet för dig rekommenderar jag starkt att du ägnar 40 minuter av din tid till att titta på videon som han dödades för genom att spela in den. Den kommer att berätta allt om kopplingarna mellan 666, Illuminati, sionismen, Rothschilds etc. Han påpekar mycket tydligt att dessa människor inte är judar.

https://odysee.com/@TheSearch4Truth:8/trim.8F0E2F33-3161-43A1-9A68-AAA852586A6B:5?t=1565

Chamish spårar dock problemet bara tillbaka till 1666 och inser inte att vi har att göra med en uråldrig kult av mänskliga slavar kända som Hyksos som dyrkar en gud med get-ansikte med en kluven svans som vi känner till som Satan. En förintelse är ett brännoffer till Satan. Judarna har varit deras slavar i tusentals år.

Den här författaren lärde sig bara om dessa människor när de bjöd in mig att gå med dem och erbjöd stor rikedom och makt så länge jag gick med på att delta i deras komplott för att döda 90 % av mänskligheten och förslava resten. Jag har kämpat mot dem sedan dess.

Den pågående falska pandemin och den mycket verkliga massmordskampanjen med vaccin är bara det senaste försöket från dessa satanister att mörda tillräckligt många människor så att de kan stanna vid makten och förslava mänskligheten.

Corona: en klar cirkel runt solen, solstrålar som en krona
Delta: Fjärde bokstaven i det grekiska alfabetet. Versalen har formen av en triangel
Omicron: Femtonde bokstaven i det grekiska alfabetet; härlett från den uråldriga hebreiska bokstaven ”Ayn” (ett öga)
Tillsammans bildar de det allseende ögat.

Efter fyra minuter av expertutlåtandet som länkas nedan kan du bekräfta att spikeproteinet i de giftiga vaccinsatserna är rasspecifikt och Ashkenazi-judar är immuna.

Två olika Mossad-källor säger att nästan alla israeler får saltlösningen, nummer 01-vaccin. Och ändå, även om Israel är ett av de mest vaccinerade länderna på jorden, har de en av de högsta dödstalen för Covid. Vad som händer är att KM använder vaccin för att döda oliktänkande bland sina judiska slavar. Med andra ord får lydiga medborgare placebo medan besvärliga får dödliga injektioner.

Världens militära- och underrättelsetjänster är mitt uppe i en stor offensiv mot dessa brottslingar. Även judarna gör uppror. Så är det medvetna folket i väst.

Revolutionen är nu ostoppbar. Snart är hela världen på väg att se den amerikanska motsvarigheten till Berlinmurens fall när Vita huset rivs. I en video som lades ut på YouTube på måndagen verkar ett byggteam bygga barriären mellan Vita huset och järnstaketet som redan omger fastigheten.

Enligt CIA ”placerades betongsprängningsbarrikaderna runt Vita huset för detonationssprängningen 💥 (när WH är imploderat) ska ingen gå ut på gatan och det omgivande området. Det kommer snart. Du har sett videorna på nätet av detonationsblixtarna på natten inuti WH på andra våningen. Pelarna försvagas, som en förberedelse för den kommande implosionen. Detta är också ett bevis på att WH är tomt. Brandon [Biden] gömmer sig på en annan plats, kan vara var som helst… ??? ”

Som en bekräftelse på att något historiskt är på väg att hända, avslöjar USA:s president Donald Trump att USA:s militär är ansvarigt för landet, att en handlingsplan finns på plats för att återföra vår nation till en konstitutionellt begränsad representativ republik och att en blackout är på väg snart. Han uppger också att han aldrig fått något vaccin.

Trump: “Military In Charge Of Country”

Som bekräftelse säger en Pentagon-källa att något riktigt konstigt händer i Vita huset, och att en EMP-attack snart kan komma över oss. Denna ”EMP-attack” kan vara en ursäkt för en fullständig nedstängning av internet.

En mystiskt underrapporterad incident i Uruguay ger en hint om vad som kan komma. Här är en ögonvittnesberättelse:

”Först var det bränder, sedan 44C (111 F) temperaturer, sedan vindar med orkanstyrka, sedan de EXEMPELLÖSA översvämningarna och nu EMP SOM STRÖMMAR ÖVER HELA LANDET… FAN brände ut MASSOR av apparater…vi är under attack.”

Uruguay är ett av de många länder på södra halvklotet dit KM flydde för att undvika deras planerade förintelse (brännoffer till Satan) av majoriteten av människor som bor på norra halvklotet.

Den pågående motattacken mot KM och deras falska pandemi möjliggjordes av en pågående systematisk utrensning av deras högsta led. Detta kan ses i företagens propagandamedia i form av att flera toppmän får Covid. Som läsarna är medvetna om betyder detta ”att testa positivt för covid och självisolering” en kod för arresterade och under förhör. Bland dem som nyligen har ”isolerat sig” är den amerikanska toppförrädargeneralen Mark Milley, USA:s falska försvarsministern Lloyd Austin, Israels försvarsminister Benny Gantz, Vatikanens högsta honchos kardinal Pietro Parolin och ärkebiskop Edgar Pena Parra. De är bland de många som ”har Covid trots att de är vaccinerade”.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10411255/Top-U-S-general-Milley-tests-positive-COVID-19-spokesman.html

https://www.timesofisrael.com/gantz-becomes-latest-government-minister-to-catch-covid-19/

https://www.arabnews.com/node/2006896/world

Många sovande agenter eller kontrollerade oppositionsfigurer utses också. Till exempel säger den amerikanska underrättelsetjänstens psykologiska krigföringsexpert Patrick Bergy, som arbetade med den tidigare chefen för Defense Intelligence Agency, general Michael Flynn, ”baserat på min personliga interaktion är han ohederlig.”

Madeleine Chapman: Just how cool was Jacinda Ardern in high school? | The  Spinoff

Vi noterar också att Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern plötsligt har ställt in sitt bröllop och sa: ”Jag sällar mig bara till många andra nyazeeländare som har haft en sådan upplevelse som ett resultat av pandemin och till alla som har hamnat i det här scenariot, jag är så ledsen.” Hon ser skräckslagen ut på videon och med rätta är hon på väg att avrättas, säger CIA-källor.

En annan person som ser riktigt rädd och stressad ut är Frankrikes president Emmanuelle Macron. CIA skickade oss följande bilder med kommentaren ”Macron utan smink och utan TV-belysning har verkligen ett dåligt ansikte. Killen är helt klart vid slutet av sitt rep. (Är det här ens Macron)?”

 

Han är förmodligen livrädd för massdemonstrationerna mot KM-regimer som tar över hela Europa. Ta till exempel en titt på overkliga scener i Bryssel när polisen flyr under jorden, bara för att få metallstängsel att landa på dem från den skällande mobben.

Snart kommer förhoppningsvis även Justin Castro från Kanada (för bakgrundskoll här: https://www.henrymakow.com/) att få rättvisa sedan länge.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-59833123

Som den här videon visar, åker nu kanadensiska lastbilschaufförer till Ottawa, som en del av en rörelse för att avlägsna den kriminella Castro.

Bland hans många andra brott noterar vi att Castro nyligen har godkänt en fond på 31 miljarder dollar för att ”kompensera ursprungsbefolkningens barn.” Fonden godkändes efter att en internationell mediekampanj fördömde ”massmordet” på första nationers barn i skolor. Problemet är att inte en enda kropp har hittats vid de ”massgravar”, som nämns i rapporterna. Faktum är att dödligheten för barn i privatskolor faktiskt var jämförbar med det kanadensiska genomsnittet från 1950 till 1965.

https://www.dorchesterreview.ca/blogs/news/in-kamloops-not-one-body-has-been-found

I vilket fall som helst kan du vara säker på att bara en liten bråkdel av denna ”fond” faktiskt skulle hamna i händerna på första nationernas folk. Resten skulle gå i fickorna på hans KM-hanterare som Rockefellers.

Dessa är Rockefellers som använde sin falska Biden-regim för att avbryta Keystone-pipelinen så att amerikanerna skulle tvingas köpa olja från sina ombud i Saudiarabien och Ryssland.

Huge Biden Mistake: One Year Later, Keystone XL Cancellation Represents a Massive Missed Opportunity

De saudiska kungligheterna är KM-slavar som intill denna dag har drivit en slavregim uppkallad efter sin egen familj. Till och med företagens propagandamedia rapporterar nu att ”den moderna saudiarabiska kungafamiljen är ättlingar till judar som bekämpade tidiga muslimska stammar.” https://m.jpost.com/middle-east/iran-news/article-692595

Det faktum att detta kommer ut betyder det att den saudiska familjen inte längre driver den slavplantagen som låtsas vara ett land.

Här kan du se andra KM-proxyledare som snart kommer att tas bort som läser sina Rockefeller/RothschildsGreat Reset”-skript.

På tal om Rockefellers så ser det ut som att de försöker lägga skulden för sina brott, inklusive den falska Biden-regimen, på Barack Obama. Det här är som en ödla som skakar av sig svansen för att fly.

På tal om Psaki, skickade CIA oss följande galna video, tagen den 29 oktober 2020 med följande kommentar ”Är det Jen Psaki-Zuckerberg-Rockefeller? Varför skulle hon vara i VOA-byggnaden och träffa en gammal vän?”

När deras KM-mästare avslöjas ändar fler länder varje dag snabba åsikter gällande den falska pandemin eftersom deras marionettledare kan se snaran hängas runt halsen på dem. Till exempel har England, Irland och Skottland hävt alla covid-relaterade restriktioner.

WHO backar också samtidigt som de ber om statlig finansiering så att de inte längre behöver följa agendan för vaccinpressande företagssponsorer som Bill och Melinda Gates Foundation.

France to ease restrictions; Austrian parliament approves mandatory vaccination – as it happened

People walking in Paris. France has announced Covid measures will be relaxed at the beginning of February.

U.S. opposes plans to make WHO more independent

The United States, the World Health Organization's top donor, is resisting proposals to make the agency more independent, four officials involved in the talks said, raising doubts about the Biden administration's long-term support for the U.N. agency. | REUTERS

Kanadas hälsomyndigheter letar också efter en flykt genom att erkänna att de överdrev farorna med Covid.
https://thepulse.one/2022/01/05/ontario-canada-admits-50-of-covid-hospitalizations-not-from-covid-deaths-count-may-also-be-misleading/

Deras COVID-agenda faller snabbt, men det betyder inte att kampen är över. Planeten är en stor plats och det kommer att finnas fickor av KM satanistiska Deep State-agenter som kommer att fortsätta driva denna agenda inom sina små kontrollområden. Vad vi måste inse är att – VI FOLKET FÅR INTE KOMMA UT SOM GRUPP. Utan efterlevnad har de INGENTING. NOLL MAKT. Stå på dig. Håll linjen. ”The Best Is Yet To Come”, säger en White Dragon Society-länkad CIA-källa.

Bland händelser som ”ännu kommer” kan vara kommunistregimens fall i Kina. Det visar sig att Kinas verkliga skuld nu är häpnadsväckande 833 % av BNP eller 118 biljoner dollar. Det beror på att de har byggt motsvarande 27 tomma New York- städer.

Evergrande Community

http://udumbara.net/china-builds-27-empty-new-york-cities

”Detta är triggern för en kollaps av det globala finansiella systemet”, säger en CIA-källa och noterar att de allmänt uppmärksammade problemen med den $1 biljon skuldsatta Evergrande ”är en fickväxling.”

Titta också på bilden nedan för att se vad som kom från Evergreen containerfartyget när det fastnade med flit i Suezkanalen och senare togs över och genomsöktes under flera veckor på en annan plats. Listan inkluderar barn, vädermodifierings-utrustning och kärnstridsspetsar.

Äntligen den här veckan ska vi visa våra läsare detta klipp med pyramider som finns på Antarktis.

Konturen av den största pyramiden verkar vara en blek version av Giza-pyramiden i Egypten. Men det faktum att vi skickas en sådan video från en militärkälla på hög nivå är ett gott tecken på att någon sorts woo woo rymd/Antarktis/UFO-händelse planeras.

På tal om rymdhändelser, här är en video som visar att det så kallade Tonga-utbrottet var en kärnvapenmissil som kom från rymden.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: