Planetarisk förändring är fakta – från 3D till 5D

Peter B. Meyer

2022-01-19
https://finalwakeupcall.info/en/2022/01/19/planetary-change-is-fact/

Anunnaki sänkte jordens frekvens och dess polarisering från positiv till negativ, avsedd för krig och förstörelse. Ju fler människor som dödas, desto bättre kan resten kontrolleras och manipuleras. Skuldbaserade pengar sätter människor i skuld och gör dem till skuldslavar. Konspirationsteoretiker klassificeras som negativa undergångssägare, medan motsatsen är sant, de är de verkliga sanningssökarna.

Mänskligheten har blivit så djupt hjärntvättad, så djupt att positivt har blivit negativt. Fåren lever i en värld av illusion, där demokrati främjas som frihet, när det i verkligheten är diktatur, där 51 % styr över de övriga 49 %. Anledningen till att anarki ändrades till uppror, när det i själva verket betyder självstyrande!

Ju tidigare mänskligheten vaknar upp till lögnerna och bedrägerierna, desto bättre är det för oss alla. Var inte rädd; låt det vara en utmaning för dig att hjälpa oss att nå vår maximala potential. Vår värld är fylld av en enorm mängd smuts, lögner, svek, desinformation, förvrängning, falska nyheter, halvsanningar, bedrägerier, falska bilder, bedrägliga hägringar, propaganda och hjärntvätt.

I slutfasen av den existerande 3D-cykeln på jorden har de som har vaknat uppgiften att informera mänskligheten om Deep State kabbalens kriminella handlingar. Genom att visa sina brott mot mänskligheten, som blir mer uppenbara för varje dag.

De är brott mot mänskligheten, begångna av det övre kabbalimperiet i Inter Galactic Community. De verkar bakom kulisserna på jorden och ignorerar naturlagarna. Mänskligheten måste förstå att kabbalen upprepade gånger har brutit mot dessa lagar, och att det får allvarliga konsekvenser.

Vad folk egentligen borde vara rädda för är inte rädslan för att dö av ett icke-existerande Covid -19-virus, utan skräcken för dem som dikterar, kontrollerar och upprör världen genom regeringar, skrämmer alla till underkastelse, för att fullfölja sitt mål; tillämpningen av total tyrannisk makt i den en gång fria världen.

Onödiga offer är de som köar för en vaccination trots många varningar från pålitliga källor om farorna och de verkliga avsikterna. De har blivit psykiskt sjuka på sätt och vis, genom hjärntvätt av MSM. Ingen ny början kan göras med dessa dåraktiga varelser. De mutade marionetterna i regeringarna står nu uppenbarligen inför konsekvenserna av dessa patologiskt mentalt förvirrande lögner.

Faktum är att ingen ny värld kan byggas upp med dessa zombies. Dumheten och trubbigheten i regeringar gör en sorts balans med dem. Om det inte vore så sorgligt, skulle man kunna skratta ihjäl sig åt de utropade idioterna. Vi väntar på uppvaknandet och upproret av massorna med eller utan hjärnskador från Covid-injektioner. Vem kanske kommer att vakna först när deras egna barn dör av de giftiga skotten, eller när det inte finns något kvar att äta. Hur som helst, det stora slutet närmar sig!

Den planetära övergången från 3D till 5D kräver en ökning av jordens frekvens, men de ökända sömngångarna kommer inte att kunna anpassa sig till denna högre frekvens. I huvudsak kan ingenting och ingen stoppa en planetarisk övergång, eftersom den är en del av världarnas universella utveckling.

Energijusteringarna, främst för den fysiska kroppen, måste göras när den kolbaserade kroppen passerar in i den kristallina kroppen för vilken jordens frekvens stiger. Många själar har redan gjort en plan för inkarnationen vid det här laget. Andra har valt att inte gå igenom denna process, så att de inte inkarnerar innan övergången från 3D till 5D påverkas.

Endast en tredjedel av den existerande befolkningen har valt att förvandla sig genom att lämna sitt materiella liv och känner nu symtom på det energiska frekvensskiftet, ett skifte inte bara för människor utan också för allt annat på vår planet.

Det gör dig inte sjuk. De är i själva verket symtom som är nära relaterade till anpassningen till den högre frekvensen som alla som verkligen är vakna upplever. Och det är vad som händer nu.

Vår återkommande gästförfattare Vital Frosi ger sin detaljerade syn på detta;

DEN STÖRSTA TRAGEDIN: ATT INTE RÄDDA DIN EGEN SJÄL

Älskade!

Utvecklingen av världar är en naturlig process. Allt är i enlighet med Skaparens plan. Absolut ingenting undgår Honom, inte ens de minsta detaljerna. Han skulle aldrig lämna mänskligheten, som bor i var och en av dessa världar, hjälplös.

I det speciella fallet med vår värld, Planet Earth, hade det inte bara alltid funnits en skola av prövningar och botgöranden, utan det fanns också den försvårande faktorn av Archon-invasionen för cirka 460 tusen år sedan. Det gjorde den här skolan ännu svårare, men inte mindre intressant. Det ökade visserligen svårigheten, men detta kommer att göra själarna på jorden ännu starkare och kommer att erkännas i hela universum som de stora segrarna.

De mörka varelserna har stannat här i så många årtusenden eftersom den gudomliga planen tillät det. Under denna period har många undergångna varelser återvänt till Faderns hus.

Genom den kärleksfulla mänskliga känslan, som är naturligt närvarande i varje människa som tillhör den jordiska människosläktet, slogs dessa mörka varelser i sin kärna och aktiverade därmed nyckeln till att återvända. Det är dock säkert att de flesta av dessa individer inte utnyttjade denna möjlighet.

Tillåtelsen att stanna kvar på jorden är över för dessa sataniska arter. Den planetära övergången här kräver en förändring av frekvensen, och mörkret kan inte existera på den högre vibrationsnivån. Ingenting och ingen kan stoppa en planetarisk övergång, eftersom den är en del av världarnas utveckling.

Den jordiska mänskligheten skulle kunna lära sig dualiteten utan närvaron av dessa negativa raser. Det hade varit mycket enklare. Men i och med invasionen av Archoner ökade svårigheten enormt, eftersom de tog över planeten Jorden och förslavade ursprungsbefolkningen. Vi människor har förblivit deras gisslan under alla dessa årtusenden. Vi kämpade för överlevnad medan de utnyttjade oss genom rädsla och slavarbete.

Som innehavare av motsatta teknologier kontrollerade de allt som kunde ha varit till nytta för den mänskliga själen. De skapade beroenden som inte fanns tidigare. Genom rädsla, hunger och kontroll uppnådde de total lydnad. De modifierade mänsklig genetik för att skapa hybrider som kunde hjälpa dem och representera dem i de ledande klasserna av samhällets makter.

Eftersom de vet att deras tid håller på att ta slut, tänker de lämna efter sig en ödemark. Att göra största möjliga skada på planeten och mänskligheten. Kom också ihåg att de njuter av mänskligt lidande. Utan känslor är deras enda njutbara känsla uppvisningen av deras obegränsade kraft.

I alla kända tragedier fanns alltid Kabbalens deltagande, organisationen av det högsta befälet bland de inkarnerade. Ett sådant kommando byter aldrig ägare, för det har alltid ägts av de reptilhybrider som skapats för ändamålet. Om någon av dem lämnar scenen finns alltid en ersättare tillgänglig vid lämplig tidpunkt och nivå. Och så har det varit i årtusenden.

Jordens klimat förändrades också med hjälp av motsatta teknologier som tillämpades i HAARP-projektet. De tillämpade mekanismerna lyckas intensifiera lågatmosfärstryckcentran och även högtryckscentran. Med denna förändring kan hela klimatet på planeten kontrolleras. Genom att förändra klimatet skapas ett idealiskt scenario av livsmedelskontroll och överflöd. Genom hunger och rädsla vilket var det enklaste sättet att kontrollera hela mänskligheten.

Nu försöker de desperat kontrollera det mer. De hotar mänskligheten på alla sätt. De tror att de fortfarande kan vända situationen med planetarisk övergång. De vill stanna här. Även om ingenting ännu kan påverka jordens öde, är tragedier fortfarande en del av den utbredda berättelsen. De tillkännager möjligheten till hemskheter, dåliga nyheter är den obestridda prioriteringen inom MSM-media som tjänar dem bäst. Det behöver inte sägas att var och en av er till och med kan bekräfta detta från det dagliga livet.

I alla medier är 9 av 10 nyheter tragedier. Verkliga tragedier orsakas av mekanismer som kontrolleras av kabbalen. Men också katastrofala förutsägelser tillämpas, som bara tjänar till att sprida rädsla och oro. Kom ihåg att rädsla är det bästa sättet att hålla ett folk under kontroll.

Det har skrivits många gånger att ingen av de förutsägelser som gjordes före 2012 någonsin kommer att gå i uppfyllelse. Jordens tidslinje har ändrats 2010. På så sätt blir planetövergången så smidig som möjligt. Ja, det kommer fortfarande att finnas naturfenomen, som vanligt, eftersom jorden nu måste anpassa sig.

Eftersom HAARP-systemet har förändrat hela den naturliga jordmekanismen måste den nu inaktiveras. Gaia måste omkalibrera sin frekvens. Detta kommer att orsaka några mer extrema händelser, men därefter kommer allt att vara i perfekt harmoni, som det alltid borde ha varit. Detta är slutet på en era och början på en ny!

Var inte rädd för tragedier, för de kommer verkligen att få ett slut! Den största tragedin som kan hända en människa är utan tvekan mycket personlig: förlusten av din egen själ.

Detta kommer verkligen att bli ödesdigert, eftersom vi befinner oss i vår sista inkarnation inom dualiteten. Det finns nu bara två vägar öppna: antingen går du till den Nya Jorden, eller så är ditt öde i exil.

Håll din vibration så hög som möjligt. Det är din frekvens som kommer att avgöra vilken av dessa två vägar din själ kommer att följa. Ingen kan ändra sitt öde, förutom du själv.

Ditt eget val är avgörande. År 2022 är skiljelinjen, som fungerar som en gaffel i vägen. Det är du som bestämmer vilken riktning du väljer. Ingen kan göra det åt dig! Glöm tragedierna som utspelades över mänskligheten. Var och en kommer att gå igenom det han måste gå igenom. Var och en kommer att vara där han måste vara. Men kom ihåg att den största tragedin inte är att rädda din egen själ.

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning!Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: