Uppgifter om George W. Bush:s hängning ute på Bitchute – Melinda Gates arresterad av militären

2022-01-19

Nu börjar sanningar komma fram allt mer. Även om många inte tror på uppgifterna om att det förekommer militära domstolar på Gitmo och på andra platser i världen, har Gitmo TV på Telegram nu släppt denna video på Bitchute. Se den själv!


Militären arresterar Melinda French Gates

General B.
https://trutharchives.com/military-arrests-melinda-french-gates/
January 18, 2022

Inside pics of Bill Gates-Melinda Gates' multi-million dollar palatial  mansion with 60-foot pool, garden, beaches

Amerikanska marinsoldater delgav på måndagen en militär arresteringsorder på Melinda French Gates, fru till framlidne Bill Gates, i hennes jordskyddade herrgård i Medina, Washington, sa en JAG-källa till Truth Archives.

I september vittnade Melinda Gates mot sin före detta make vid hans militärdomstol i Guantanamo Bay. Även om han befanns skyldig och därefter hängdes, hade hon enligt uppgift beviljats immunitet från åtal i utbyte mot sitt vittnesmål.

”Hennes affär var provisorisk. Den föreskrev att hon erkände sin fulla inblandning i Bills brott. Tja, vi har hittat fler bevis på att hon var inte bara tillgänglig utan djupt involverad i och delaktig i Bills barnhandel och hans marknadsföring av dödliga vacciner. Jag kan inte diskutera bevis nu. Det kommer att bli känt senare, säger vår källa.

På frågan om Melinda French Gates kommer att ställas inför en militärdomstol, sade han: ”När civila myndigheter ignorerar dessa avskyvärda brott, när de vägrar åtala brottslingar i deras goda nåder, när de accepterar mutor och kompensation för att låta dessa skurkar gå fria, har JAG ansvar för att säkerställa rättvisa.”

Upprorslagen från 1807, som president Donald J. Trump aktiverade inför det stulna valet, ersätter Posse Comitatus Act från 1878, som begränsar militär personals befogenheter att genomdriva inrikespolitiken i USA.

”Vi har befogenhet att göra dessa arresteringar utan partiskhet eller fördomar. Vi är inte ute och arresterar vanliga medborgare. Vi tar de värsta av de värsta i förvar, människor som har begått förräderi och brott som påverkar samhället. Melinda är en av de människorna, och ja, hon kommer att ställas inför en militärdomstol”, sa vår källa.

Detta är andra gången JAG har återkallat ett immunitetsavtal. Det första var Marc Mezvinskys.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: