National Guard-läkare hittar sjukhus tomma på Covid-patienter

Nu börjar denna Covid-lögn bli allt mer uppenbar. Allt bara för att skrämma befolkningen till slaveri, och för att kunna sälja sina sprutor.


By Mike Baxter

https://realrawnews.com/2022/01/national-guard-doctors-find-hospitals-empty-of-covid-patients/

På måndagen aktiverade den kriminella Biden-administrationen och dess medskyldiga staters guvernörer ett program som distribuerade 1 000 militära medicinska arbetare till sex amerikanska delstater för att hjälpa sjukhus som belägrades av en imaginär kris – en obefintlig ökning av Omicron-patienter.

Men läkare knutna till New Jersey Army National Guard, Task Force Secaucus, fann sin tilldelade plats, Hudson Regional Hospital, tom på till och med en enda Covid-patient, sa Lt. Michael McKenzie, en läkarassistent.

Löjtnant McKenzie och 11 andra väktare – läkare, sjuksköterskor och läkarassistenter – skickades till sjukhuset med intrycket av att dess ICU hade tillräcklig kapacitet och fullt av dödssjuka Omicron-patienter. Deras plikt var att avlasta ”överväldigad” sjukhuspersonal, så att sjukhusets befintliga medicinska personal kunde fokusera sin uppmärksamhet på patienter som inte tillhör Omicron.

”Vi blev alla förvånade. Jag menar – vi fick höra att Omicron-patienter översvämmade sjukhuset. Det var inte vad vi såg. Fyra av sjukhusets 14 ICU-sängar var upptagna, men ingen med Covid-patienter, säger Lt McKenzie till Real Raw News.

Väktare, tillade han, undersökte varje patients medicinska diagram. Ingen nämnde Covid-19 som en anledning till sjukhusinläggning. Två var hjärtpatienter. En hade en skottskada i buken. Den andra hade blivit inlagd för sjukdomar som inte var kopplade till Covid-19.

Intressant nog sa löjtnant McKenzie att han var närvarande när hans CO frågade sjukhusadministratörer varför, om sjukhuset inte hade några Covid-patienter, varför skulle nationalgardisterna alls var där, eftersom deras order uttryckligen angav att de var på sjukhuset för att mildra en Omicron-ökning.

”CO fick höra ‘Jag har ingenting att göra med att dina män är här. Du är här, antar jag, för att president Biden och guvernör Phil Murphy vill ha dig här. Personligen ser jag din närvaro på detta sjukhus som en störning och en olägenhet.’ och CO ringde några telefonsamtal. Jag antar att han sa till sin CO att det inte fanns några fall av Covid här, men vi blev tillsagda att stanna på sjukhuset, säger Lt McKenzie.

Dessutom saknade sjukhuset inte bara Covid-19-patienter, utan det hade också ont om personal. Löjtnant McKenzie sa att han såg ”knappast några” sjukhusläkare eller sjuksköterskor patrullera i labyrinten av korridorer eller kika in i patienternas rum. Nyfiken tog han på sig att diskret fråga en sjuksköterska och en ordinarie om varför Hudson Regional hade brist på personal. Han fick två olika svar.

”Först fick jag höra att många läkare och sjuksköterskor hade Omicron själva och var tvungna att isolera sig hemma tills de testade negativt. Sedan fick jag höra att personalfrågan berodde på att sjukhuset sparkade 1/3 av sin personal för att de vägrade att vaccinera sig. En sak är säker: någon talar inte sanning”, sa Lt. McKenzie.

Som avslutning nådde RRN ut till både NJ Army National Guard och Hudson Regional för kommentarer. En talesperson för Guard vägrade att kommentera, och en medlem av sjukhusets administrativa personal, Beth Johnson, sa: ”Det är sjukhuspolicy att inte ge specifik information om vem som är inlagd här eller varför. Jag kan berätta att 7 av 14 intensivvårdssängar är i bruk.”

Enbart hennes uttalande motsäger guvernör Murphys påstående om att Hudson Regional har ”kapacitet”.

Obs: För de nyfikna började Cheneys tribunal inte förrän i morse, 10:00 GITMO-tid. Jag kommer förmodligen inte att få en uppdatering förrän sent ikväll och kommer att publicera om det i morgon bitti.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: