Militären: Bidens chef för hälsovården är CGI (datorgenererad bild)

General B.
https://trutharchives.com/military-bidens-surgeon-general-is-cgi/
15 januari 2022

Entiteten som maskerar sig som administrationens chef för hälsovården, Vivek Murthy, är inte en man utan datorgenererade bilder (CGI) överlagrade på en dynamisk algoritm som driver en fiktiv Covid-berättelse från någon gömd spricka i Washington, DC, sa Lt. David Hoffer, en programanalytiker vid US Army Cyber ​​Command Headquarters i Fort Gordon.

I oktober inledde US Navy Judge Advocate General’s Corps en utredning om Murthys förflutna; Målet var att samla in bevis som bevisade att han hade konspirerat med federala hälsomyndigheter för att främja Covid-19-propagandan. Med sådana bevis i handen kunde JAG och OMC ha anklagat honom för förräderi och tvingat honom att ställas inför en militärdomstol.

Men den månadslånga undersökningen gav förbryllande resultat. JAG hittade inga bevis för att Vivek Murthy, ett ovanligt namn för någon som bor i USA, faktiskt existerar, trots att han har en rik biografisk historia på Wikipedia, ett onlineuppslagsverk skrivet och underhållet av en gemenskap av frivilliga.

På papperet är Murthy en amerikansk läkare och en viceamiral (i det här fallet en ceremoniell titel) i United States Public Health Service Commissioned Corps som har tjänstgjort som USA:s 19:e och 21:e kirurggeneral under president Obama och president Biden . Wiki hävdar att han tog en MD från Yale School of Medicine och en MBA från Yale School of Management. Det står att Murthy är en familjefar med fru och två barn som bor i ett lyxigt hem i ett välbärgat stadsdel i DC.

JAG, till att börja med, kunde inte verifiera Murthys utbildningsbakgrund. Utredarna skaffade Yales registreringsregister för de år Murthy påstås ha gått i skolan, men hans namn – och inte heller något liknande namn – förekom ingenstans, inte på papper, inte i Yales administrativa databas. Det fanns inga bevis för att Murthy hade skrivit eller lämnat in en avhandling, och senare forskningsartiklar som bär Murthys namn verkade plagierade. Utredarna intervjuade diskret professorer som undervisade i klasser som Murthy påstås ha varit inskriven i, men ingen av dem återkallade en student vid namn Vivek Murthy. Kort sagt var hans pedagogiska utmärkelser och efterföljande praktikplatser tillverkade av helt tyg.

Så var också hans personliga liv, sa en JAG-källa till Truth Archives.

Utredarna hade övervakat Murthys hem, som, även om det köpts i hans namn, inte visade några tecken på beläggning. Innerbelysningen gick 24/7. Ingen sågs gå in i eller lämna bostaden under den 10 dagar långa övervakningsperioden. Hushållet fick ingen post trots att det var angivet som huvudbostad. De kollade om någon som påstod sig vara Vivek Murthy hade hyrt en postbox – ingenting. Icke desto mindre visade en bedömning av distriktets register att både energi och skatter hade betalats med betal- och kreditkort i Murthys namn.

”Vi täckte så många baser. Inga skolböcker för hans barn. Ingen riktig historia för hans fru. Vi frågade grannar som alla sa att huset alltid är tomt och att de aldrig har sett någon bo där. Vi kollade på en semesterbostad i Cape Cod – fortfarande ingenting. Det var som om någon hade gått långt för att tillverka sin och familjens identiteter. En sak vi märkte, ett Chase Bank-kreditkort utfärdades i Murthys namn bara 3 dagar innan Obama utsåg honom. Vi blev misstänksamma om den här killen var en riktig levande, andande människa, och det var då vi bad våra kontakter på Cyber ​​Command att undersöka hans digitala fotavtryck, säger vår JAG-källa.

Löjtnant Hoffer vid Cyber ​​Command sa att han och andra experter noggrant hade analyserat 50 allmänt tillgängliga videor av Murthy, varav den tidigaste laddades upp på YouTube 2014, när brottslingen Barack Hussein Obama fortfarande styrde landet. Det finns inga video- eller fotografiska bevis på Murthys existens före det året, sa Lt. Hoffer.

”Vi upptäckte enorma inkonsekvenser när vi började granska videor. Det mest iögonfallande är att han, mirakulöst nog, inte har åldrats mycket. Under en åttaårsperiod skulle vi förvänta oss att se tecken på ålder, vissa tecken, hur små de än är, på viktökning eller viktminskning, och ansiktsförändringar även om ämnet är fyllt med kosmetika. Vår teknik ser under kosmetika. Visst, hans polisonger är lite gråare, men det är lätt att ändra med några rader kod. Jag kan inte diskutera tekniska detaljer eftersom det skulle ge oppositionen kunskap om hur vi upptäcker dubbelgångare och kloner. Men i Murthys fall är det CGI, och dålig CGI på det, säger Lt. Hoffer.

Den datorgenererade Vivek Murthy, tillade han, skapades troligen under Obama-eran men uppgraderades aldrig för att återspegla tekniska framsteg. Till och med lågbudgetfilmer som är gjorda för TV, tillade han, använder bättre CGI.

”Titta på hans ögon. Hans munrörelser. Muskler vi förväntar oss att se röra sig med vissa rörelser gör det inte. Ärligt talat är jag förvånad över att detta inte ropades ut för flera år sedan, eftersom jag är 99,8 % säker på att han är en ren tillverkad konstruktion, styrd av en algoritm som dynamiskt svarar på frågor som han skulle ställas, säger Lt. Hoffer.

På frågan hur Murthy, om en CGI-konstruktion, kan göra personliga framträdanden, svarade Lt. Hoffer: ”Broadcast är CGI. Vad vi har sett är att han sällan dyker upp personligen någonstans, och när han gör det ser du en blandad blandning av holografi och algoritm.”

Truth Archives har bäddat in flera videor nedan, så att läsare kan göra sina egna informerade bedömningar.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: