CDC Whistleblower: ”Vacciner är aldrig avsedda för att stoppa Covid-19”

Postat avGeneral B.
https://trutharchives.com/cdc-whistleblower-vaccines-never-meant-to-stop-covid-19/
11 januari 2022

De nuvarande Covid-19-vaccinationerna är inte mer effektiva när det gäller att förhindra Covid än att Robitussin för att hindrar en person från att bli förkyld”, var orden som talades till Truth Archives av en före detta forskare från CDC som i oktober fick sparken för att ha ifrågasatt byråns protokoll.

Källan, som vi kommer att kalla Larry för att skydda hans anonymitet, hade arbetat för den Deep State-finansierade byrån i 12 år och var ansvarig för att sammanställa rapporter om vaccinförsök som Pfizer, Moderna och Johnson & Johnson hade skickat CDC för analys och journalföring.

Det var tydligt från början, sa han, att CDC:s avsikt var att begrava eller förvränga rapporter om biverkningar, samtidigt som de pressade Trumps Covid-19 Task Force att tro att resultaten från kliniska undersökningar, som Big Pharma förfalskade, visade >95 % effektivitet för att förhindra en person från att ha smittats av Kinaviruset. Big Pharma injicerade kollektivt vaccinet i armarna på 50 000 deltagare i kliniska experiment; ytterligare 47 000 fick placebo. Två procent – ​​ett alarmerande antal – av de 50 000 utvecklade allvarliga biverkningar som inkluderar myokardit och perikardit inom 21 dagar efter att de fått antingen sin första eller andra spruta.

Dessutom testade 85 % av försöksdeltagarna som fick medicinen och avsiktligt exponerades för Sars-Cov2 positivt för Covid-19 inom 4-14 dagar efter att ha exponerats för viruset. Kort sagt, vaccinationerna verkade skydda endast 15 % av mottagarna.

”Nivån av bedrägeri är chockerande. Men faktum är att vi inte ens kan lita på siffran på 15 %, för med varje sjukdom kommer ett segment av befolkningen att ha en inneboende eller naturlig immunitet. Vi har sett det här med smittkoppor, polio och till och med ebola. Vissa människor har en biologisk resistens. Det är fullt möjligt att
5 %, 10 % eller till och med 15 % är immuna mot Sars-Cov2. Det är viktigt att notera att Big Pharma, CDC och NIH i stort sett fungerar som en enda enhet. De är alla i det här tillsammans. Så när CDC fick rättegångsstatistiken, var de tvungna att smutsa ner dem. Vilken vettig person skulle riskera att ta ett vaccin som orsakar sjukdom och kanske 15 % chans att skydda sig mot en sjukdom med mindre än 1 % dödlighet, sa Larry.

”CDC visste tidigt, från utbrottet i Italien, att Covid-19 inte allvarligt sjuka människor som är allmänt friska. Det hände bara inte. Vissa visade symtom på influensa eller bronkit, men det var kort och inte livshotande, tillade Larry.

Före uppkomsten av Trumps ogenomtänkta Operation Warp Speed ​​höll medlemmar av CDC, NIH, FDA och Big Pharma rutinmässigt hemliga möten för att diskutera ett sätt att lura en potentiellt försiktig allmänhet att acceptera en fiktiv berättelse – vaccinera sig eller dö – innan vaccinförsöken hade slutförts.

Han mindes att han såg ett internt CDC-memo daterat den 5 maj 2020. Det hävdade att kliniska fas-3-undersökningar av Modernas mRNA-1273 Covid-19-vaccin ovedersägligt hade bevisat att produkten var ~93,7 % effektiv. Vår källa noterade dock att Moderna inte hade påbörjat fas-3-studier förrän den 27 juli 2020, och som det slutförde i oktober samma år. Därför hade CDC och/eller Big Pharma godtyckligt tillverkat läkemedlets effektivitet långt innan de kliniska undersökningarna avslutades.

”Jag tror att memot av misstag spreds allmänt, eftersom det försvann från CDC-servrarna nästa dag. Det är min åsikt att det har gjorts ett samarbete för att pumpa in det giftet i så många människor som möjligt oavsett hur effektivt det är. Just nu har majoriteten av de inlagda på sjukhus fått en, två eller tre sprutor. Det finns fler vaccinerade än ovaccinerade på sjukhusen. Det är talande. Vaccinerna var aldrig menade att stoppa Covid-19, säger Larry.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: