CIA Navy Seal Michael Jaco: Militären planerar för en laglig nedtagning

CIA Navy Seal Michael Jaco bli intervjuad av Nicholas Veniamin

📱 Join my TELEGRAM Channel: https://t.me/NicholasVeniamin
👉 Follow my INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/nicholas.ve…
🌎Centre Hub for NVTV:
http://www.NickV.TV

2022-01-17

Nick: Hej och välkommen! Idag har vi CIA Navy Seal Michael Jaco här och vi ska diskutera kommentarerna angående Trump Rally här om dagen och alla de pågående uppdateringarna som sker i dessa dagar.

Hej Mike, och hur står det till?

Mike: Ja, helt fantastiskt och tack för att jag får vara med ingen i din show. Det har varit fint, jag har tittat och händelserna varvar ner. Jag menar för Deep state och vi närmar oss deras slut. Jag antar att vi ska prata om det i detalj. Det kommer att bli bra.

Nick: Absolut. Nu fick jag ett meddelande i morse från Juan O’Savin, så om du lyssnar, tack för att du håller oss informerade, och han sade att han har sagt detta redan under en lång tid. Han är en utmärkt berättare och jag älskar den mannen. Han berättade för mig och jag ska läsa här vad han skrev och att det hjälper Mike.

Jag tror att människor skickade det förmodligen till dig också, eftersom jag känner till att ni är nära vänner till Juan. Vi kan diskutera dina tankar kring detta. Så såhär står det:

”Slutet av ockupationen och GC-förpliktelsernas varaktighet avsnitt 11, 11.3 i DoD Law of War Manual är baserat på internationella krigskoder från Genèvé-konventionen som måste följas av alla nationer. Kom ihåg, Trump följer regelboken, lagen och order. Faktum är att Demokraterna gick samman med Kina för att ta över Amerika och Biden-administrationen fortsatte med och har medvetet tagit makten vilket gjort dem till krigförande ockupanter. Detta är en krigsförklaring. DoD-manualen föreskriver att i avsnitt 11.3 tillämpas både den krigförande ockupanten och det ockuperade landområdet USA.

I enlighet med manualen och ett år efter ockupationen kommer GC-förpliktelsen att upphöra. Därför kommer den 20 januari 2022 att utgöra ett år efter det att Biden-administrationen och Kina tog över och blev en krigförande ockupant. 

Efter detta datum kommer 11.3  att träda i kraft och då har militären laglig rättighet att ta över landet”. 

Vad tror du, kommer de att ta över bakom kulisserna eller tror du att de kommer att gå ut med det offentligt? Vad tror du Mike?

Mike: Jag tror att bakom i kulisserna har de redan varit på gång. Vi har sett något sådant som att människor som är tunga inom tidningspressen och som har gått emot Trump, och särskilt människor som … de har försvunnit från scenen, så jag tror att några av dessa människor har redan tagits bort. De använder sig främst av denna krigsförklaring mot Amerika för att sakta och systematiskt ta bort dessa människor innan den stora händelsen som möjligtvis kunde vara den 20:de. Vi får se!

Som någon som har befunnit sig inom militären och inom CIA under en lång tid, känner jag kanske till att de vet att det datumet är ett möjligt datum för när de kan slå till. Jag låter det datumet glida, för de kan vänta på bakhåll eller något sådant. Vita hattarna har en hel del på gång i bakgrunden, du förstår säkerhetsnät. Säkerhetsnät för världen, säkerhetsnät för dem själva, och var så säker på att de inte kommer att agera för aggressivt vid en tidpunkt när det kan vara rejält sårbart. De har gjort det här tidigare. Då tänker vi på 9/11 händelserna och så vidare. Om de är redo för att agera aggressivt och så kan ett 9/11 ske.

De är mycket tydliga med hur de ska agera, så det kan hända av vi ser att den 20:de kommer och går, men som jag redan nämnde, så har de redan agerat. Det har redan skett. Men det kommer att bli en mer aggressiv och öppen typ av rörelse någon gång, det har vi pratat om redan under en längre tid. Du förstår, vi kunde alla tro att de tillåter att den här ockupationen sker, denna coup d’etat om du så vill.

I efterklokhetens tid kan jag se att de följer i grund och botten krigslagsmanualen. De måste låta detta komma i dagern så att de kan planera en sting-operation och få dessa killar väl inslagna. OK, när detta infaller, låt oss säga, när det har förekommit en militär ockupation, där de kommit in och de har börjat ta dessa djävulska dörrar ner – då kommer det inte att bli ett ”hugga och torka” utan det kommer att bli en handling som är mycket tydlig för världen, och sedan kommer det att vara händelser som sker efter detta. Så striderna kommer inte att sluta. Dessa strider kan även uppnå ett crescendo vid något tillfälle inom denna tidslinje där det inte förekommer någon ockupation.

Tänk om dina allierade som invaderade Normandiet, det var inte slutet av kriget och det var även vid en tidpunkt när tyskarna knuffade in i de allierade mycket hårt, och i det närmaste knuffade de allierade ut från landet, ut ur Europa. Det var ett ”grabba tag i” under en tid. Det känner vi till. Så för att komma in i den här nya striden, om vi vill kalla den så, för vi befinner oss i ett regelrätt krig, det kriget kan inte sluta när som helst snart. Där måste finnas operationer som gör att vi kan få se av runt den 20:de när det hela verkligen kör igång.

Nick: Tror du att vi runt den tidpunkten kommer att få se mer av avslöjanden där militären är bokstavligen i stridsåtgärd strax efter den 20:de, eller kan det även bli redan nu på ett sätt som gör det synligt för allmänheten? Tror du att allmänheten är redo för det? Tror du att det kommer att väcka upp fler, och att fler människor är öppna för nya idéer, att någonting kommer att ske här?

Mike: Ja vi uppnår dessa 80 – 81 % som Juan O’Savin har pratat om. Vi befinner oss där nu, och om vi inte befann oss där ännu så är det super, super nära. Så snart detta event kör igång så gör det det. Sedan har du, som även under andra världskriget, fortfarande element inom befolkningen som fortfarande anser att kriget  inte var nödvändigt och inte befinner sig helt ombord, men så är det alltid, det finns alltid nån procent av befolkningen som anser det. De kan även utgöra ett problem, för när man skrider till verket, så kommer man att se något sådant runt omkring i hela världen. Det finns människor som är fullständigt i säng med mörkerkrafterna och så vidare, och som kommer att reagera, vill delta och även om allt har blivit planerat att dessa vissa människor.. och något sker, så blir de aktiverade och de gör vissa saker. Detta ingår i alla organisationer och är en del av det hela tiden.

När jag var en del av dem som åkte till Irak, efter att vi avlägsnat Saddam Hussein, förnyade Irak, då fanns det en tidsperiod då det var som om vi vunnit kriget, och därefter började terrorattackerna. Det var deras specialstyrkor och detta hade de planerat under många års tid ifall att Amerika skulle invadera dem, Europa eller att deras allierade skulle invadera dem. De hade allt inplanerat hur de skulle agera, och då främst genom terrorattacker genom specialstyrkor eller team, så de började och vi kunde se hur landet började falla sönder och det var mestadels ett ”touch and go”. I Irak var det under en tid så, att det såg ut som om de kunde köra var och en ut, men här i Amerika och på andra platser i världen… vi har sett att i Spanien har de dragit tillbaka sina trupper, andra grupper började dra tillbaka sina trupper, jag tror att Japan har dragit tillbaka sina trupper, så det har varit något i stil med ”touch and go” under en tid, men vi upprätthåller en ökad truppnärvaro där så att vi ingjuter nån form av förkvävande och i grund och botten besegrar vi dem och vänder runt på landet igen.

Vi kanske inte ser det, men dessa killar, för när vi sist och slutligen kommer in och slår till mot dessa, så kommer det att slå till hårdare mot dem om vi anfaller dem nu. Det är mer aktivt och alla kan se det. Allt fler människor ansluter sig och det är bra. Men det finns alltid så många militära aktiviteter, endast ett fåtal kan bli tränade specifikt för detta, och här talar jag igen om specialstyrkor eller grupper som redan har fått sin utbildning och är redo för strid, och här ser vi t ex National Guard här i Amerika, men de finns överallt i världen eller liknande enheter, de kan komma fram nu, polismakter osv. Det kan öka och blir mer aktivt och startar något av dessa möjliga attacker som förmodligen kommer att komma när det sker. Några av dem klarar sig, några kommer att stupa i blodbad, det tror jag absolut.

Men sedan, om vi inte ser att några av dessa människor tas bort och häktas, som har det förorsakat denna förödelse under dessa två åren, då kommer du att se dessa medborgargarden som tar dessa människor och hantera dem på gatorna. Vi vill inte att detta sker, vi vill ha lag och ordning, vi vill att alla agerar lugnt såsom det sker nu, och jag anser att världen har gjort ett verkligen bra arbete. Jag tror, genom att behålla lugnet, det är som om man befann sig i ett missbrukande förhållande, det har jag fått höra från så många nu under den senaste tiden och det är i grund och botten skisserat som ur ett missbrukande förhållande där världen befinner sig i detta förhållande.

Så vad gör man i ett missbrukande förhållande? Du upprätthåller det allmänna lugnet så bra du kan och det avslöjar den personen så att andra människor börjar se och människor vaknar upp och ser att detta övergrepp pågår när de ser att andra människor råkar ut för detta övergrepp och de tänker, Ok, det här är inte bra. Vi ser att detta sker just nu och när de stöter på ännu hårdare för att kontrollera händelser, desto fler människor vaknar upp och tänker, Oj, de har blivit än mer kraftfulla och det här börjar ju likna Nazi-Tyskland. Jag tror, att detta är det största som vi genomgår just nu. Världen vaknar upp mycket fort och i en snabb takt. Om vi då är lugna och därigenom, tror jag, hjälper det till med att väcka upp människor ännu snabbare. Vi befinner oss i en konflikt där inbördeskrig kan bryta ut eller något liknande, någon form av strid, det kan föra människor till den ena eller den andra sidan väldigt snabbt. Genom att vara trevlig och fredlig och låta människor vakna upp i en långsam takt, då är det exceptionellt. Jag tycker att denna uppvaknandeprocess har tilltagit, vilket aldrig hade skett om vi hade befunnit oss i en konflikt. Om Trump och hans team hade gått in i den 20 januari genom att säga, nej, vi kommer inte att ta er gossar, vi låter er stjäla vårt land. Men genom att ta ett steg tillbaka och göra det här och följa krigslagsmanualen och följa reglerna, låta detta år gå till ända, då låter vi den här processen ske och alla kan se – alla över hela världen kan se – att det verkligen pågick en stöld.

Nick: Ja absolut. Det är väldigt intressant för nu befinner vi oss där inom några dagar och detta ”år” har fått ett slut, att det har varit olagligt och krigskonsten och manualen utövad av DoD (Department of Defense) gör att militären kan gå in och vi kommer att få se vad som sker i enlighet med vad Trump har sagt. Han sade ju att 2022 kommer att bli ett fantastiskt år, men han nämnde också i sitt Rally, vilket jag önskar diskutera med dig om och höra vad du anser om hans tal. Det som jag plockade upp var att han kommer att komma tillbaka år 2024, att han ska komma tillbaka och ta tillbaka landet och något som någon aldrig tidigare har sett. Vad anser du om det?

Trump Plays the Hits at Arizona Rally and They Still Suck - Rolling Stone

Mike: Ja, det är allt mer poserande. Här förkommer också en form av förändring. Tidigare var han mycket för… hm… han vet vad som pågår. Han var väldigt för det. Folk var något förbluffade över det, jag anser att det var väldigt poserande. Det var den del av berättelsen att de kunde förbli relevanta och även upprätthålla någon form av kontroll och hjälpa människor att komma ut. Förmodligen är det det som vi kommer att se mer av nu.

Jag tror, att de hade i grund och botten planerat att stänga ner hela världen – fullständigt under många års tid. Men eftersom han hade möjligheten att göra vad han gjort, Trump och hans team. Men det är inte Trump, det är en position innanför, en huvudperson. Så när människor ser och allt handlar om Trump, men då finns det en massiv grupp bakom honom som hjälpte honom att komma till makten och som skyddade honom. Som en del av den skyddande processen, måste man ha någon annan som kommer fram och talar där det förekommer en fara. Jag tror att detta skedde vid det senaste Rallyt, där den person som talade i egenskap av Trump inte var Trump själv.

Han tryckte ner kepsen lågt, man kunde inte egentligen se ögonen och slipsen saknades. Det förekom en hel del saker som i grunden signalerade, hej, jag är inte den där killen. När jag tittade på det, blev jag omedelbart klar med att det där är inte Trump. Jag upplevde också att där förekom ett stort hot och det var därför som de lät den här dubbelgångaren komma in och hålla talet. Jag tror, att det är vad de ibland gör, att de har en person som bara rör på läpparna och sedan håller Trump på ett annat ställe talet.

Där förekom en hel del pinsamma händelser där Trump brukar vara mycket personlig, han kan växla från att tala till att prata utanför manuset, och här förekom en gång då den här mannen som föreställde Trump tittade ner i marken och tänkte, det såg ut som om att Trump tänkte, oj, veteraner, och så. Han blev förvirrad över vad som förväntades av honom att göra, och jag tänkte att det här är ju väldigt ovanligt. Det här är inte likt Trump, då Trump kan gå från att ha pratat om den mest intensiva situationen i världen till att bli väldigt personlig. Det var vad den här personen försökte göra men det fungerade inte så bra. Det här var en signal till mig. Jag tror att det förekom ett hot mot honom och man tillät inte honom att framträda.

Eftersom vi närmar oss detta 20 januari, så de kan göra allt de har i sin makt för att ta bort honom vid den tidpunkten. Därför tror jag att det kommer att avslöjas i framtiden vad som skedde och vad det handlade om. Eller kanske inte.

Nu när vi befinner oss bara några dagar bort från denna händelse den 20:de, och som jag redan sade, kan det vara så att vi ser det datumet komma och gå, och ingenting händer, för det är så som dessa militära operationer ofta utvecklar sig. Eftersom jag har varit involverad i flera av dem, är det som om fienden känner till att man är på inkommande vid en särskild tidpunkt, men inte om vi kommer tidigare eller senare. Vi kommer vid en tidpunkt då du aldrig anar det. Det är vad vi förmodligen kommer att se. Jag vet att den tiden kommer.

Det är mycket iögonfallande för mig, att det är frågan om en militärkupp, och det finns situationer som har arbetat inom systemet under många års tid. Om en situation likt denna sker, då kommer militären in och eventuellt kommer vi att få se vad jag har berättat om. Jag tror, i stor omfattning –  återtagandet av makten, och sedan efter detta, kommer den riktiga Trump att återvända, men han kommer inte tillbaka till makten. Jag tror att det kommer att finnas någon form av interim händelse. Så när han talar om 2024 då jag tror att det kommer att bli ett nytt val då. Det ger en ledtråd om att där kan bli ytterligare ett val. En annan sak som han gav en ledtråd om var, och som jag fann väldigt öppet, var att han kommer verkligen att gå efter kabbalen. Han nämnde även många gånger att detta val var stulet. Innan han började ge ledtrådar, kom han inte direkt ut med händelser, men här gällde det att ta av sig handskarna och han ville verkligen slå till.

Nick: Ja absolut. När jag tittade på Trump Rally, såg man direkt vid botten där den där bannern rör sig, där stod det NASARA / GESARA. Vad anser du om det?

Mike: Jag såg inte det, det var ju väldigt intressant. Det finns ännu mer information som kommer att komma ut. De håller på och telegraferar en hel del i små bitar, så att en del människor upptäcker dem, andra gör det inte. Ja, det är en signal. Det är något som kommer att ske. Vi har talat om det vid ett flertal gånger och jag tror att det har framkommit för en hel del människor, och att det är något om sker just nu.

När man har det här gamla systemet som har varit under kontroll under en väldigt, väldigt lång tid och det faller i princip bort, såsom det håller på att ske redan nu, då måste man ha något att gå över till och det kan inte vara något som sker bara över en natt. Nasara / Gesara har arbetats in bakom kulisserna, precis som när militären har tagit bort vissa nyckelfigurer på baksidan, så när det verkligen händer kommer det inte att bli en massiv chock. En hel del människor kommer att springa iväg och gömma sig, de kan i verkligheten stänga ner hela världen så att det blir enklare att hitta och fånga dem. Det kommer du kanske att få se av, när världen i grund och botten är nedstängt, och dessa människor som då springer och gömmer sig kan hittas och ställas inför rätta. Jag tror, att det är något som vi kommer att få se av i framtiden. Det verkar logiskt, det är ur min militära erfarenhet sett, att detta är vad som kommer att komma. Men det kan också vara något som är fullständigt annorlunda. Så det är något att se fram emot.

Nesara / Gesara sker, det kommer in, och vi har redan sett människor som har berättat om att räkningar och annat har man tagit hand om. Jag har familjemedlemmar vars räkningar har tagits hand om, så jag tror att en hel del människor kommer att få se när systemet körs igång, så då kommer det att ta hand om människor som är bra människor. Men människor som har gjort onda saker med sina pengar, dem tänker man inte ta hand om. Det pågår en hel del förvirring angående hur Nasara / Gesara ska komma in. Det är så att alla skulder avskrivs … nej, det är inte så. De vet, vilka som har gjort något elakt med sina pengar, och vilka som har gjort något gott med sina pengar men fått sina pengar stulna av dem, jag tror att en hel del av dessa människor kommer att få tillbaka sina pengar, andra får sina skulder avskrivna, och människor som eventuellt har varit involverade i några projekt, deras pengar kommer att avslöja dem och gör att de får pengar tillbaka för att kunna utöva dessa fantastiska projekt.

Jag tror att skolsystemet kommer att försvinna. Sjukhussystemet kommer att försvinna, de är fullständigt äventyrande. Så vad kommer att ta plats istället för det? Det finns en hel del människor där ute som har fantastiska idéer. Systemet som vi idag har för att generera el, här kommer ett nytt system in, elen kommer att finnas för var och en, gratis rent vatten kommer att finnas för var och en, helt utan avgift. Alla dessa saker kommer att avslöjas. Det ska bli intressant att se hur de involveras. Vi kan bara gissa oss till vad det kommer att medföra, men jag tror att det kommer att bli absolut magiskt när det en gång avslöjas och vi kan fördjupa oss mer i dem. Avslöja vad som verkligen väntas för mänskligheten.

Resist Programming 🛰 on Twitter: "Mike Flynn, Lin Wood, and Mike Lindell  posing in front of that Trump veneration dry erase board. Trump is their  religion. https://t.co/ODpyL4uSwo" / Twitter
Michael Flynn, Lin Wood och Mike Lindell

Nick: Absolut. När vi ser dispyter och inkonsekvenser mellan två medlemmar inom Alliansen, såsom den mellan Lin Wood och gen. Flynn. Tror du att det är för att få Vita hattarna att framstå som att de destabliliserar för att förvirra fienden?

Mike: Nej, jag tror att detta visas för att folk har infiltrerat vilket inte är bra. Jag tror att Lin Wood är en patriot, jag tycker att han har bevisat det. Michael Flynn, av vad jag har sett, och vad det verkar vara, och av vad anda har berättat för mig, så är han inte en bra kille. Jag håller inte alls med honom. Jag tror att det blir allt mer klart för fler människor, och det kommer att bli häpnadsväckande. Vi kommer att se vilka som är dåliga och vilka som spelar en roll för att komma innanför ”bad guy camp” och det avslöjar allt fler människor. Vi kommer förmodligen att se detta, och vi kommer också förmodligen att se att de människor som vi pratade om och som var goda, gjorde samma saker som de Vita hattarna. Det här är något som jag tror att kommer att hända. Jag håller inte alls med Michael Flynn. Jag tror att han inte alls är en bra kille.

Nick: Absolut. Tack Michael Jaco, det har varit en absolut ära att ha dig här och tack så mycket för det här.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: