Det gnostiska illuminati hade rätt, vi har verkligen att göra med en oseriös AI

2022-01-17

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian
GI = Gnostiska Illuminati
AI = Artificiell Intelligens


Som det gamla ordspråket säger är sanning konstigare än fiktion. Det visar sig att de gnostiska Illuminati (GI) hade rätt, vi har verkligen att göra med en oseriös AI som kontrollerar den khazariska maffian. Mänskligheten måste besegra denna AI eller bli slavrobotar som arbetar för evigt för att tjäna ett maskinsinne.

När GI först kontaktade White Dragon Society för att varna för AI var vi skeptiska. Sedan kontaktade vi en av de ursprungliga medlemmarna i den topphemliga MJ12-gruppen som inrättats av president Dwight Eisenhower för att studera ”utomjordingar”. Han berättade för mig att hans grupp hade kommit till samma slutsats.

Nu får vi dramatiska nya bevis som visar att så är fallet. Som vi nyligen rapporterade trodde White Hats att de gjorde en stor seger genom att gripa Davos World Economic Forums (WEF) chef Klaus Schwab och EU:s centralbankschef Christine Lagarde i Antarktis.

Jo, Schwab har tydligen ersatts av en AI. Nu, denna vecka kommer WEF att hålla ett ”virtuell Davos” där de skryter med att ”Den globala COVID-19-krisen har fungerat som en världsomspännande accelerator för utbyggnaden av artificiell intelligens (AI) -initiativet.”

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022

WEF lovar också att nyckelorganisationer inklusive WHO, IMF och Världsbanken arbetar tillsammans för att ge extra ekonomiskt stöd till WHO och dess COVAX-partner för att ”ge alla länder lika tillgång till vaccination.”

https://www.weforum.org/agenda/2021/06/a-new-commitment-for-vaccine-equity-and-defeating-the-pandemic/

Nu har Rysslands FSB bestämt vad som finns i en stor del av dessa vaccinationer som WEF vill påtvinga mänskligheten: nanobotar som tillåter fjärrkontroll av människor med en AI. Detta nya koncept föreslår att man använder neurala nanobotar för att ansluta till den mänskliga hjärnans neocortex – den nyaste, smartaste, ”medvetna” delen av hjärnan – till den ”syntetiska neocortex” i molnet. Nanobotarna skulle sedan tillhandahålla direkt övervakning och kontroll i realtid av signaler till och från hjärnceller.

Scientists propose putting nanobots in our bodies to create ‘global superbrain’

Everything You Need to Know About World Economic Forum 2022 | Al Bawaba

Den här veckan kommer en grupp ledarskapsavatarer att marknadsföra denna agenda på virtuella Davos. Digital persona (AI-representanter) som kommer att delta i detta forum inkluderar: Narendra Modi, Indiens premiärminister, Kishida Fumio, Japans premiärminister, António Guterres, generalsekreterare, FN, Ursula von der Leyen, Europeiska kommissionens ordförande, Scott Morrison, Australiens premiärminister, Joko Widodo, Indonesiens president, Naftali Bennett, Israels premiärminister, Janet L. Yellen, USA:s finansminister, Yemi Osinbajo, Nigerias vicepresident, Xi Jinping, presidenten i Folkrepubliken Kina, Olaf Scholz, Tysklands förbundskansler, Kristalina Georgieva, verkställande direktör, Internationella valutafonden (IMF), John F. Kerry, USA:s särskilda presidentssändebud för klimat, Christine Lagarde, president, Europeiska centralbanken, Anthony S. Fauci, direktör, National Institute of Allergy and Infectious Diseases, National Institutes of Health of the United States of America etc.

Våra CIA-källor säger att personen som framträder som Fauci på TV-skärmar definitivt är en AI-avatar eftersom den verklige Fauci avrättades. De vidarebefordrade även detta till oss:

Enheten som maskerar sig som [Biden]-administrationens kirurggeneral, Vivek Murthy, är inte en man utan datorgenererade bilder (CGI) överlagrade på en dynamisk algoritm som driver en fiktiv Covid-berättelse från någon gömd spricka i Washington, DC, sa Lt. David Hoffer, en programanalytiker vid US Army Cyber ​​Command Headquarters i Fort Gordon.

En massiv motattack mot denna AI och dess hjärntvättade mänskliga tjänare pågår nu, enligt källor från Asian Secret Society, CIA, MI6, NSA och FSB. Detta ses i många till synes osammanhängande, men dramatiska, händelser runt om i världen, från Antarktis och södra Stilla havet till norra Norge.

Till exempel var det Haarp-arrayen i Norge som fick vulkanen La Palma i Atlanten att få utbrott tagits ut av brittiska specialstyrkor, enligt MI6.

Svalbard_antennas

https://www.thedrive.com/the-war-zone/43828/undersea-cable-connecting-norway-with-arctic-satellite-station-has-been-mysteriously-severed

Som ett resultat av denna attack har vulkanen La Palma i Atlanten slutat att få utbrott. Detta innebär att USA:s östkust inte längre hotas av en 100 meter hög tsunami.

Avlägsnandet av detta hot har nu äntligen tillåtit militären med vita hattar att vidta direkta åtgärder mot den khazariska maffian och relaterade AI-tjänare inne i USA.

Detta gjorde att AI:n som utgav sig som USA:s presidenttalesman Jen Psaki inte fungerade (som bakgrund hade David Rockefellers barnbarn Mark Zuckerberg spelat Psaki-rollen tills han/hon fångade Covid och försvann i 12 dagar innan han ersattes av en AI-avatar). Hur som helst, den felaktiga Psaki AI utfärdade följande hot i förra veckan:

”Vi tittar på insatser över hela landet för att hitta ett sätt för att STOPPA MÄNNISKOR från att utöva sina GRUNDLÄGGANDE rättigheter … MER ÄN 13 000 NATIONELLA VAKTER HAR AKTIVERATS I 48 STATER FÖR ATT STÖDJA VACCINATIONER ….”

Vad som verkligen händer är att AI försöker använda sinneskontrollerade trupper för att bekämpa den amerikanska milisen som har aktiverats i 43 stater och flyttar in i Washington DC.

Den här nyheten återspeglar den pågående kampen för att befria USA:

Unga ARMÉ-soldater kommer att kämpa mot ”vana frihetskämpar” i två dussin län i North Carolina i en två veckor lång ”gerillakrigsövning” där de försöker störta en ”ICKE LEGITIM REGERING”

Young soldiers will be battling 'seasoned freedom fighters' across North Carolina counties in a two-week 'unconventional guerrilla warfare exercise' - known as Robin Sage - where they attempt to overthrow an 'illegitimate government' (Pictured: Robin Sage training in July 2019)

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10391995/US-Army-conduct-two-week-guerilla-war-training-exercise-woods-North-Carolina.html

Avlägsnandet av, sannolikt utpressad och äventyrad, prins Andrew som chef för de amerikanska och brittiska flottorna har varit en nyckelhändelse som tillåter att motattacken utvecklas, säger MI6- och NSA-källor.

Den nya chefen för marinen förklarade:

”Storbritannien drivs av amiralitetet, det är ett sjöfartsunderrättelseland. Vi kan inte ha en medlem av maringemenskapen inblandad”. Dessutom, sade han, är den officiella amiralitetshållningen följande:

”Inga laboratorier runt om i världen har bevisat existensen av Covid 19 vilket betyder att världens civila regeringar har begått högförräderi i två år. De försöker nu besegra en reträtt. Chefen för det Fjärde riket George Bush avrättades så det Fjärde riket slår tillbaka.”

Andra källor håller med om att striden rasar. Till exempel säger NSA-källor att ”US Naval HQ ,formad som ett hakkors, översvämmades och kopplingar till NAZI förstördes.”

Flooding off Calamity Lane Saturday morning.

https://eu.kitsapsun.com/story/news/2022/01/08/navy-takes-measures-thwart-culvert-clogging-flood/9129672002/

Sedan såg vi släppet av följande dramatiska video av ett ”massivt vulkanutbrott på Tonga”

Enligt CIA-källor i södra Stillahavsregionen: ”Detta var en förstörelse av en massiv DUMB med tunnlar som gick åt alla håll. Lägg märke till att en stor jordbävning inträffade i Sundasundet, Indonesien, ungefär samtidigt. Ännu en DUMB förstördes.”

En annan kontakt lade till:

”Tonga har några kinesiskt ägda tunnlar och djup tillgång till ubåtar. Tack vare det djupa vattnet som omger den grunda korallstranden. De har förstörts.”

Vi kunde också kontakta en senior rysk FSB-källa om situationen i Ukraina som sa ”Vi vill inte styra Ukraina, vi vill bara ta bort fascisterna som installerats av FN-agenter som Victoria Nuland.”

FSB och ryssarna ser FN som sin verkliga fiende och den falska Biden-administrationen som FN-ombud, enligt källan.

”Ryssland försöker återuppbygga Sovjetunionen. FN försöker sätta militär runt Ryssland och stödja färgrevolutioner. Men när FN försöker destabilisera gör de inget nytt, de har upprepat samma sak i 20 eller 25 år så nu vet vi hur vi ska stoppa dem”.

”Ryssland har fullkomligt rätt att ta Ukraina enligt lag. Ukraina är inget annat än en penningtvättsoperation, så om Ryssland går in i Ukraina då Gud välsigne dem, säger MI6-källor.

Avlägsnandet av prins Andrew öppnade marinunderrättelsefiler som visade att det fanns 16 biokemiska krigföringsanläggningar som drivs av nazisterna i Ukraina. Nazisterna mördade också aktivt alla politiska motståndare i Ukraina, uppger CIA-källor.

Det är nu återbetalningstid. På fredagskvällen dök en rysk atomubåt upp utanför Norfolks kust, VA. Ubåten har 16 Bulava-missiler, och var utrustad med tio oberoende kärnstridsspetsar. Samtidigt skickade Ryssland amfibiefartyg till Sveriges kust.

FSB-källan säger att en överenskommelse har nåtts med den amerikanska och kinesiska militären för att ta sig an den verkliga källan till problemet – som de tror är FN. ”Hela idén med FN är föråldrad. Det är inte en enhet av länder. Det driver bara på reglerna i ett land”, konstaterar källan.

Det ”ett land” som källan hänvisar till är inte USA utan snarare den AI-ledda gruppen som nu håller sitt virtuella toppmöte i Davos.

FSB slår också ner på vaccinpådrivare och politiker som mutas av vaccinpådrivarna, säger källan.

I alla fall backar fler och fler människor från vaccinagendan. Allt kommer ut nu. Den amerikanska militärens DARPA-program släppte bombbevis att vaccinet och den falska pandemin var ”överlagt dråp av miljoner människor samordnat på högsta nivåer”

De nyligen släppta militära dokumenten motsäger Dr Faucis vittnesmål
under ed.

“Premeditated Manslaughter of Millions of People Coordinated at the Highest Levels” – Naomi Wolf and Dr. Malone Respond to Project Veritas BOMBSHELL (VIDEO)

Här är hela DARPA PDF-filen för de läsare som vill göra en egen studie.

Darpa är inte ensamt. Som en CIA-källa noterar ”Hackare bröt sig in i alla läkemedelsföretag och stal all medicinsk data om vacciner, tack och lov! Det stora uppvaknandet har tagit fart! Vidarebefordra denna länk överallt.”

https://bestnewshere.com/hackers-crack-pfizer-moderna-pfizer-servers-all-vaccine-death-data-now-public-from-all-companies-thanks-to-hackers/

Hacket avslöjade bland annat att vissa vaccinsatser var 50 gånger mer dödliga än andra. Detta stöder tanken att insiders fick placebo eller säkra vacciner medan ”oönskade” förgiftades medvetet.

Denna typ av bevis är mer än tillräckligt för att motivera militär intervention för att avlägsna korrupta civila regeringar och FN.

En NSA-källa håller med och säger att offentliga domstolar i Nürnbergstil kommer att börja i april. Naturligtvis säger andra källor att rättegångarna har pågått under en tid. 

https://www.redvoicemedia.com/video/2022/01/full-donald-trump-save-america-rally-speech-in-florence-arizona/?utm_source=daily-email&utm_medium=email

Vi noterar också Donald Trumps återkomst som inte längre driver vaccin. ”Vi är klara med uppdragen. … Mandaten är en katastrof för ett land, sade han och hävdade att vaccinkraven ”bara helt decimerar vår ekonomi.” Trump som dyker upp på demonstrationer i USA är faktiskt hans dubbelgångare (den med vitt runt ögonen och en dubbelhaka), säger NSA-källor. Han är dock auktoriserad av den verklige Trump att tala på hans vägnar, säger källorna. Den verklige Trump befinner sig på Thule-flygbasen och förbereder sig för den kommande militärkampanjen för att befria USA, tillade källorna. Asiatiska hemliga sällskapet, MI6, och andra källor säger att de stöder denna Trump.

Befrielsen av USA kommer då att utlösa FN:s fall etc. flera källor är överens om.

Här är vad en befälhavare för rymdstyrkan hade att säga om den övergripande situationen:

Det är en fullständig systemkollaps. Den har redan börjat. Efteråt kommer vissa människor att försöka fortsätta med sina liv, men livet kommer inte att vara detsamma längre.

Allt kommer att ändras. Domstolar, skolor, banker etc. Missilanfallet i Nordkorea, Rysslands krigsinvasion, CCP:s invasion av Taiwan; allt detta är en show.

Vi är inte heller under kontroll av den brittiska monarkin längre. Rothschild, Rockefellers, Illuminati Pyramiden, Bush och Clinton dynastierna är alla upplösta. Covid 19-scamdemin varvar ner mycket snabbt nu. Titta på Fauci, eftersom detta är nyckeln.

Vi får se.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: