WHO Whistleblower: ”Vi lever i en pandemi av lögner – Bill Gates är ansvarig”

En whistleblower från Världshälsoorganisationen har gått till protokollet för att varna för att WHO har tagits över av fientliga enheter som Bill Gates som vidmakthåller en "lögnepandemi" för att förslava mänskligheten.

 

https://newspunch.com/who-whistleblower-were-living-in-a-pandemic-of-lies-bill-gates-is-in-charge/

En whistleblower från Världshälsoorganisationen har gått till protokollet för att varna för att WHO har tagits över av fientliga enheter som Bill Gates som vidmakthåller en ”lögnepandemi” för att förslava mänskligheten.

I en intervju med en  norsk tidning sa Astrid Stuckelberger att pandemin orkestrerades av världens eliter för att inleda en ”ny världsordning” och kontrollera befolkningen.

Freewestmedia.com rapporterar: ”Det var speciellt: Organisationer som GAVI – Global Alliance for Vaccine Immunization ledd av Bill Gates – de kom till WHO 2006 med finansiering. Sedan dess har WHO utvecklats till en ny typ av internationell organisation. GAVI fick mer och mer inflytande, och total immunitet, mer än diplomaterna i FN. GAVI kan göra precis vad de vill, polisen kan inte göra något.”

WHO genomgick en revision 2014 och efter det blev det mer som ett företag med länder som dotterbolag.

”När jag arbetade med internationella relationer i WHO 2013 såg jag att GAVI kom in mer och mer. GAVI presenterade en global handlingsplan för vaccination 2012-2020. Det vill säga åtta år där GAVI hade allt i sina händer. Bill Gates skötte vaccinationen, han tog över.”

WHO har enorm makt över länder, sa hon. ”Förut var alla länder fria. Men nu, när jag gör intervjuer runt om i världen, ser jag att varje land är en del av ett ”WHO-företag”. WHO är inte längre en demokratisk medlemsorganisation, som FN. De olika regeringarna utgör grunden för ”företaget”. Det stämmer logiskt med vad som händer nu, eftersom ”företagen” vill ha pengar, affärer och att kontrollera människor. Det är som slaveri. Skatterna vi betalar, de går till regeringar som lyder under ”företaget”. Under de multinationella organisationerna, som GAVI.”

Kontrakt mellan GAVI, Världsbanken och WHO

”GAVI, Världsbanken och WHO ingick ett kontrakt som heter IFFM: International Facility Finance for Immunization. Våra länder, vårt folk, betalar till WHO, Världsbanken och GAVI för att genomföra deras immuniseringsprogram. Vilket innebär att man vaccinerar hela befolkningen. När man ser planen från GAVI ser man att man från 2012 till 2020 har haft detta som mål. Men sedan fungerade det inte, de var tvungna att skapa en pandemi.”

Hon sa att pandemin verkligen var planerad. ” Du kan se detta från alla dokument. Alla kan analysera dem, de är i det fria, mitt framför våra ögon.”

Hon pekade på forskning av professor John Ioannidis vid Stanford University som visar att dödligheten 2020 inte var högre jämfört med andra år. ”Det är en lögn och ingen pandemi. WHO accepterar att dödligheten inte är högre, men de har inte förklarat att ”pandemin” är över”, tillade hon.

Stuckelberger sa att hon inte såg sig själv som en whistleblower, utan en expert på folkhälsa, medicin och vetenskap. Men Gates undersåtar har förklarat krig mot henne. ”Universiteten i Genève och Lausanne har stoppat alla mina kurser. Jag står inför rätta, de attackerar mig. De vill dra in mitt läkartillstånd, de försöker säga att jag inte är kompetent, att jag ljuger. Det gäller alla forskare som säger detta, vi är nu flera läkare som varnar för döden efter vaccination. Det är farligt för proffs att prata om det.”

Den före detta WHO-anställde skrattade snett om medias roll i att sprida lögner. ”Media betalas av de multinationella ”företagen”. Jag kallar dem internationella pirater. Och media kontrollerar regeringarna. Medierna måste bli oberoende, de måste hjälpa befolkningen att få gratis information.”

Ett antal studier och läkare har visat att det finns behandling för Covid-19.

Stuckelberger, som bor i Genève, tror att lösningen är att gå tillbaka till det gamla samhällslivet: ”Vi måste organisera ett parallellt socialt system. Vi måste gå tillbaka till ”vikingatiden”. Den har kommit till Schweiz, mycket här har nu rötter i vikingatiden. Jag tänker mycket på det – i Norge kan man gå tillbaka till jordbruket.”


Öystein Rönne # 147 – Allt är planerat och iscensatt!

Notera att hela världens nyhetsbyråer i kör ”rapar” siffran 33. En tillfällighet? Knappast. Allt är planerat och iscensatt, även om nyhetsuppläsarna inte själva begriper det. Kanske dags att också köra favorit i repris:

https://rumble.com/vo99s1-ystein-rnne-195-dom-vill-ha-dig.html

Orginalplats på videon: https://rumble.com/vs8z1v-cartoon-sometimes-tell-truth.html

Videon MONOPOLY finns här (måste ses!): https://rumble.com/vnljgr-ystein-rnne-183-detta-r-globalisterna.html


Dansk tidning ber om ursäkt för att ha publicerat officiella covid-berättelser utan att ifrågasätta dem: ”Vi misslyckades”

När ska detta ske i Sverige?

danish newspaper apologizes for publishing official covid narratives without questioning them 'we failed'

January 14, 2022
https://humansarefree.com/2022/01/danish-newspaper-apologizes-for-publishing-propaganda.html

I augusti bad Tysklands topptidning, Bild, om ursäkt för tidningens rädslo-drivna Covid-bevakning – med ett särskilt meddelande till barn, som fick höra ”att de kunde mörda sin mormor.”

Nu har en tidning i Danmark offentligt bett om ursäkt för att ha rapporterat regeringsberättelser kring Covid-19-pandemin utan att ifrågasätta dem.

”Vi misslyckades”, lyder artikelns rubrik från tabloiden Ekstra Bladet, som fortsätter med att erkänna att ”I NÄSTAN två år har vi – pressen och befolkningen – varit nästan hypnotiskt upptagna av myndigheternas dagliga coronavirussiffror. ”(översatt).

VI HAR STÖRT på talpendelns svängningar när det gällde smittade, inlagda och dött med corona. Och vi har fått betydelsen av pendelns minsta rörelser utlagda av experter, politiker och myndigheter, som ständigt har varnat oss för det slumrande coronamonstret under våra sängar. Ett monster som bara väntar på att vi ska somna så att det kan slå till i nattens dunkel och mörker.

DEN STÄNDIGA mentala vakenheten har slitit oerhört mycket på oss alla. Därför måste vi – pressen – också inventera våra egna insatser. Och vi har misslyckats.

VI HAR INTE varit tillräckligt vaksamma vid trädgårdsporten när myndigheterna ålagts att svara på vad det egentligen innebar att människor är inlagda med corona och inte på grund av corona. För det gör skillnad. En stor skillnad. Exakt, de officiella sjukhussiffrorna har visat sig vara 27 procent högre än den faktiska siffran för hur många det finns på sjukhuset, helt enkelt för att de har corona. Det vet vi först nu.

SJÄLVKLART är det först och främst myndigheterna som har ansvaret för att informera befolkningen korrekt, korrekt och ärligt. Siffrorna för hur många som är sjuka och dött i corona borde av förklarliga skäl ha publicerats för länge sedan, så vi fick den tydligaste bilden av monstret under sängen.

SAMLAGET lämnar myndigheternas och politikernas budskap till folket i denna historiska kris mycket övrigt att önska. Och därför ljuger de som de har ridit när delar av befolkningen tappar förtroendet för dem.

ETT ANNAT exempel: Vaccinerna kallas konsekvent för vårt ”supervapen”. Och våra sjukhus kallas för ‘supersjukhus’. Ändå är dessa supersjukhus tydligen maximalt pressade trots att nästan hela befolkningen är beväpnad med ett supervapen. Även barn har vaccinerats i enorm skala, vilket inte har gjorts i våra grannländer.

MED ANDRA ORD finns det något här som inte förtjänar termen ‘super’. Oavsett om det är vaccinerna, sjukhusen eller en blandning av allt, är varje mans bud. Men åtminstone myndigheternas kommunikation till befolkningen förtjänar inte på något sätt termen ”super”. Tvärtom.

Kommer andra nyhetskanaler att ha den journalistiska integriteten att följa efter? Kanske skulle CNN:s betyg inte sjunka med 90 % från förra året i nyckeldemografin mellan 25 och 54 om de helt enkelt ägde upp sin delaktighet i andlöst utsugande regeringspropaganda.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: