NYHETER FRÅN DEN INTERNATIONELLA COMMON LAW DOMSTOLEN, 15 JANUARI 2022 (GMT) BIG PHARMA, REGERING, KYRKLEDARE ARRESTERAS NÄR DOMSTOLEN ÖVERBEVISAR DEM FÖR FOLKMORD, FÖRBJUDER INJEKTIONER

Breaking News från International Common Law Court of Justice, 15 januari 2022 (GMT) Big Pharma, regering, kyrkoledare står inför arrestering när domstolen dömer dem för folkmord, förbjuder injektioner

Kevin Annett
January 14, 2022

http://murderbydecree.com/2022/01/14/breaking-news-from-the-international-common-law-court-of-justice-january-15-2022-gmt-big-pharma-government-church-leaders-face-arrest-as-court-convicts-them-of-genocide-prohibits-injections/#page-content

Global Breaking News, 15 januari 2022 (GMT) Big Pharma, myndigheter, kyrkoledare står inför arrestering när domstolen dömer dem för folkmord, förbjuder injektioner

VÄNLIGEN GÅ TILL VÅR TELEGRAMKANAL FÖR ATT SE VIDEON SOM TAGES NED: https://t.me/murderbydecree

Big Pharma, regeringsledare står inför arrestering när domstolen dömer dem för folkmord, förbjuder injektioner.

LÄNKEN NEDAN TILL RÄTTENS DOMSVIDEO SOM KAN DELAS MED ANDRA https://drive.google.com/file/d/16a-27tJZEYUptAzWMTZHoUx4n6JaJlUR/view

Killing Center: R.W. Large Hospital i Bella Bella, B.C., Plats för mordiska drogtester och sterilisering av barn av katolska och förenade kyrkorna, Pfizer, Glaxo

Bryssel och Vancouver:

Den internationella domstolen som tvingade påven Benedictus från ämbetet 2013 har slagit ett slag mot covid-korporatokratin genom att döma topptjänstemän i Pfizer, GlaxoSmithKline, Kina och Vatikanen för brott mot mänskligheten.

Domstolens dom dömer sjuttiofem individer till livstids fängelse, beslagtar deras tillgångar och avvecklar deras företag och förbjuder lagligen vidare tillverkning, försäljning eller användning av deras covid-vacciner som ”produkter av medicinskt folkmord och massmord”.

Efter en fyra månader lång rättegång som sammankallats enligt internationell rätt, utfärdade domarna i International Common Law Court of Justice (ICLCJ) sin historiska dom och dom idag, tillsammans med arresterings- och expropriationsorder mot de tilltalade.

De dömda personerna inkluderar Albert Bourla och Emma Walmsley, VD:arna för Pfizer och GlaxoSmithKline Pharmaceuticals, Xi Jinping, Kinas president, ”Påven” Francis (Jorge Bergoglio), ”Drottning” Elizabeth (Windsor) och Justin Trudeau, Kanadas premiärminister .

Enligt domstolens Public Affairs Office,

”Det här fallet involverar ett monstruöst brott mellan generationerna och dess lika massiva täckmantel. Kyrkans, statens och företagens högsta tjänstemän har i åratal personligen sanktionerat och gynnats av systematisk tortyr, människohandel och mord av barn i dödliga drogtester för att producera COVID-”vaccinet”, som en del av en kriminell konspiration för att minska mänskligheten till slaveri. Den konspirationen mördar oskyldiga, handlar med vapen, droger, barn och mänskliga organ och tystar eller förstör de som hotar att avslöja den.

”Vår domstol har satt ett rättsligt slut på den konspirationen genom att kriminalisera de ansvariga personerna och företagen och förbjuda vidare försäljning och användning av covid-”vaccinerna”, som är produkten av medicinskt folkmord och massmord på barn.”

Domstolens dom och dom kastar ett brett nät över de ansvariga genom att spåra rötterna till covid-regimen till det planerade folkmordet på ursprungsbefolkningen i Kanada av Vatikanen och Englands krona, inklusive i de mordiska ”indianska internatskolorna”.

Domstolen fastställer att de offentliga motståndarna till detta folkmord, särskilt Kevin Annett, ständigt har blivit utsatta för förstörelse av de dömda åtalade, som är ansvariga för mordet på femton aktivister och flera nyligen utförda försök mot Annetts liv.

”Våra beslut ger inte bara våra sheriffer och biträdande poliser, utan människor överallt befogenhet att verkställa domstolens dom genom att arrestera de dömda brottslingarna, beslagta deras tillgångar och stoppa försäljningen och användningen av de folkmordshärledda covid-”vaccinerna””, säger domstolen .

”Mördare av barn kan inte längre undvika rättvisa genom att använda verkställande eller företagsprivilegier, eller genom att gömma sig bakom kamouflaget av påhittade folkhälsokriser.”

Domstolshandlingarna bifogas detta meddelande.

En handlingsplan för polisens och medborgarnas deltagande i verkställigheten av denna historiska utlåtande och dom kommer att diskuteras i morgon, den 16 januari,www.bbsradio.com/herewestand (kl. 15.00 Stillahavsområdet, 23.00 GMT).

Domstolens dom och beslut finns publicerade på http://www.murderbydecree.com under ”ITCCS-uppdateringar” och www.republicofkanata.ca under ”Breaking News”.

För att kontakta domstolen: itccsoffice@protonmail.com (attn: G. Dufort, Public Affairs Office)

Utfärdat lördagen den 15 januari 2022, kl. 12:01 (GMT) av International Common Law Court of Justice, Criminal Trial Division

Under beskydd av International Tribunal of Crimes of Church and State (ITCCS) (inrättad enligt folklagen den 15 juni 2010)Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

5 svar

  1. Hej, det är många idag som är förvirrade av denna nyhet och man försöker hitta domstolsreferens i officiella sammanhang men hittar inte. Och ITCCS sidan går inte att öppna. Det finns motstridig info på internet och jag vet att om folk går emot staten blir de föremål för motkampanjande. Har du haft kontakt med Kevin Annett om detta och vet mer av honom personligen? Det finns ett konto på Telefram murderbydecree https://t.me/murderbydecree/28 – de går ut med ny info hela tiden. Många ifrågasätter Brysselkopplingen och när man söker på detta hamnar man om referens internationella domstolen i Haag och ingen hittar doc referens om det där. Tacksam för svar bakomkulisserna om du gjort fler efterforskningar – det du delar här är annars den information som går att få fram på internet. Hr hittat Kevin Annett på Twitter: https://twitter.com/AnnettKevin

    Gilla

%d bloggare gillar detta: