Mainstream medias fall och de största lögnerna de berättade 2021

mainstreammedias fall och de största lögnerna de berättade 2021

Av Brandon Smith , gästskribent

Om det senaste året har bekräftat något så är det att mainstream media är helt oärliga. Ja, de flesta misstänkte redan detta, men de senaste 12 månaderna har gett fler bekräftelser än de senaste åren tillsammans.

2021 har gjort det klart att mainstream media är en propagandaarm av politiska och företagseliter, från stora myndigheter till Big Pharma.

Även om det har funnits några lysande exempel på oberoende och mestadels opartisk journalistik i MSM, är dessa ögonblick lika sällsynta som Loch Ness-monstret och nästan lika otroliga. Allmänheten har ljugits för så konsekvent att vi ibland ignorerar legitim journalistik när den dyker upp eftersom det är säkrare att anta att media alltid är opålitliga.

Jag har personligen märkt en tvätt av reklam som nyligen betalats av stora äldre medieplattformar som New York Times som desperat försöker övertyga allmänheten om att de fortfarande är relevanta. Budskapet är att de är den enda ”sanna källan” till nyhetsinformation medan de ber folk att börja prenumerera och läsa deras heta sopor igen. Vänstermedia håller på att falla sönder, med onlinepropagandahandlare och klickbetesprostituerade som Buzzfeed och Vox som imploderar. Bristen på vinster är uppenbar och uppsägningarna har varit aggressiva.

Dessa plattformar överlevde under de senaste åren på teknisk mediahype och riskstartkapital, men de fria pengarna har tagit slut och nu vet de inte vad de ska göra. Buzzfeeds plan var att bli börsnoterad och sälja aktier, men denna plan misslyckades så fullständigt och företagets aktie föll så hårt att händelsen har utsatt alla andra nystartade tekniska medier för en bredare granskning. Med andra ord ingen har förtroende för dessa medieplattformar, åtminstone inte tillräckligt för att investera i dem, och nu har slöjan för deras förmodade ”framgång” lyfts. Buzzfeed brukade hävda att de var värda 1,5 miljarder dollar; verkligheten visade att de var nästan ingenting värda.

Arvsmedia har också sett sina publiksiffror sjunka under de senaste tio åren, men det senaste året har varit särskilt ovänligt mot dem. ALLA stora företagsnyhetskanaler såg sina publikbetyg sjunka, med CNN såg den största nedgången totalt sett. CNN står inför en episk nedskärning på 68 % i sina bästa sändningstidssiffror 2021, medan MSNBC nu har den minst bästa sändningstidpubliken den har sett sedan 2016Fox hanterade också publiknedgången i år men fortsätter att förbli det mest sedda kabelnyhetsuttaget hittills, förmodligen på grund av den fortsatta populariteten för kommentatorer som Tucker Carlson.

Vissa kanske skyller på förlusten av valbevakning, men det är inte som om det inte har funnits tillräckligt med nyheter för att hypa 2021. Med miljontals människor som fortfarande jobbar hemifrån och står inför intermittenta covid-restriktioner i år (i blå stater) skulle man kunna tro att detta skulle representera en fången publik för rädslomaskinen .

Helvete, även YouTube och andra sociala medieplattformar tvingar in MSM-innehåll i våra ansikten dagligen samtidigt som de begraver alla alternativ. Ändå faller deras antal fortfarande och publiken skrattar.

YouTube har till och med tagit bort ”ogilla”-knappen bara för att skydda företagsmedia och Vita huset från det lustiga bombardemanget av tummen ner som de får på varje video. Det är oacceptabelt för oss bönder att ha förmågan att uttrycka vårt missnöje.

Så, vart vänder sig folk för sina nyheter om inte till mainstream? Även om statistik inte spåras lika bra för oberoende källor, är det uppenbart från tittarsiffror och prenumerationssiffror att alternativmedia snabbt blir den dominerande kraften inom information.

Mina egna publiksiffror har ökat med minst 30 % bara under de senaste två åren och detta verkar vara trenden över hela linjen för konservativa och libertarianska medier. Webbplatser som Social Blade, som spårar YouTube-kanalstatistik, stödjer slutsatsen att alternativmedierna håller på att bli populära media.

Varför händer det här? Det har faktiskt varit länge sedan. Antalet vanliga medier har minskat i många år och deras åldersklasser för publik har ökat dramatiskt. Detta accelererade efter 2016 när mainstream-mediemasken lossnade helt och det vi nu känner som ”Kulturkriget” avslöjade sig.

Migrationen av publik är obestridlig inom underhållnings- och popkulturmedia. Vanliga plattformar finansierade av ett stadigt kassaflöde från företagskassa i Disney, Time Warner, Comcast, Viacom, etc, brukade regera i underhållningspublikationer.

Måttligt stora tekniska mediaverksamheter ropade på att förbli i dessa företags goda nåder i utbyte mot tjänster och särskild tillgång. Nu motarbetas verksamheter med miljarder dollar bakom sig av billiga gör-det-själv-YouTube-kanaler som Geeks And Gamers, The Quartering, Nerdrotic, Clownfish TV, etc.

Blodsläppet har varit så fruktansvärt att sociala medieföretag (med en delad agenda) har samarbetat med de stora bolagen för att undertrycka dessa typer av kanaler, göra dem avmonetiserade eller radera dem från allmänhetens syn med sina algoritmer. Alternativa kanaler får så mycket uppmärksamhet eftersom de erbjuder något som folk vill ha – En ärlig åsikt och analys istället för en åsikt som köps och betalas med företagsdollar.

På den politiska och sociala sfären har det funnits många framgångshistorier, inklusive Joe Rogans podcast, Steven Crowder, Ben Shapiro, Blaze TV:s ”You Are Here”, Tim Pool, listan fortsätter och fortsätter. I ekonomiska medier fortsätter butiker som Zero Hedge att ta in miljontals läsare som de flesta andra vanliga institutioner ÖNSKAR att de hade.

För att vara säker, är några av dessa informationskällor fortfarande ikapp dem av oss som en gång ansågs vara ”konspirationsteoretiker” för några år sedan. Det är okej. Jag säger inte att det inte finns mer som kan göras. Vad jag säger är att det pågår en revolution i hur människor konsumerar media och åtminstone en del sanningar når ut till normerna.

Jag har arbetat och publicerat inom alternativmedia i 16 år och jag tror inte att många som är nya på området inser hur mycket amerikaner har brutit sig loss från mainstream-narrativet på den tiden. När jag kom igång ansågs det som naiv fantasi att ens drömma om de publiksiffror vi har nu. Idag fortsätter jag att finna stort hopp i framväxten av oberoende journalistik.

Faktum är att företagsinstitutioner i årtionden lurat massorna till att tro att bara DE var kvalificerade att agera som grindvakter och väktare av informationsflaskhalsen. Bara de var de sanna ”journalisterna”. De har nu förlorat allmänhetens respekt och deras dörrvakt är över.

På det sättet, låt oss undersöka bara några av anledningarna till att förtroendet för mainstream har imploderat. Låt oss titta på några av de största lögnerna som förevigades av MSM 2021…

Den 6 Januari ”Upproret”

Förmodligen en av decenniets mest falska nyheter. Mainstream media har obevekligt eftersträvat propagandan att den konservativa protesten vid Capitol Building den 6 januari var något slags planerat försök till ett nationellt maktövertagande och en våldsam kupp som resulterade i flera dödsfall. Verkligheten var mycket mindre sexig.

För det första har FBI tvingats erkänna att det inte finns några bevis som stöder påståendet att protesten var en organiserad kupp. Och när en institution som är extremt fientlig mot patrioter erkänner detta vet du att regeringen INGENTING har.

Inte ett enda dödsfall som ursprungligen tillskrivs demonstranterna den 6 januari orsakades faktiskt av dem, så den sagan har kastats ner i minneshålet. Även om det förekom våld och en obeväpnad demonstrant sköts och dödades av polisen (Ashli ​​Babbitt), var resultatet av händelsen inget i närheten av ett uppror.

Demonstranter gick in, malde runt en liten stund, några stal några souvenirer och sedan gick alla. Det kan knappt betraktas som ett ”upplopp”.

Jämför detta med BLM-upploppen över hela landet som resulterade i flera faktiska mord av personer som deltog direkt, för att inte tala om miljarder dollar i egendomsskador. Media kallade dessa upplopp för ”fredliga protester” samtidigt som de fördömde deltagarna den 6 januari som monster.

När konservativa protesterar mot något går vi åtminstone till källan istället för att bränna ner oskyldiga människors hem och företag. Och jag vill förklara något annat för vänstermänniskor för jag tror inte att de förstår det – när du ser ett konservativt ”uppror” (uppror mot centraliserat tyranni), kommer de inte att vara obeväpnade som de var den 6 januari och de kommer inte att stoppa tills alla korrupta delar av etablissemanget har tagits bort från makten. Om du gömde dig under dina sängar över händelserna den 6 januari, har du verkligen ingen aning.

Texas Power Grid-Fel

Wow, vilken politiskt laddad röra bevakningen av denna händelse var. Flera människor dör av en galen vinterstorm som drabbar Texas och tar ner delar av deras oberoende elnät och det första mainstream media gör är att skriva yxhistorier om hur detta ”bevisar att de aldrig skulle kunna skilja sig från facket.”

Dessa människor är besatta av centralisering till den grad att de tappar förståndet om du genererar din egen el.

Paul Krugman, en ökänd spindoktor för etablissemanget, gick på en tirad i New York Times och avfärdade alla bevis för att federalt finansierade vindkraftsfel ledde till Texas kraftnätskris. Fakta om detta är begravd än i dag.

Siffrorna bevisar att Paul Krugman och MSM har helt fel. Mises Institute publicerade en omfattande artikel om detta baserad på analys från Institutet för energiforskning, men jag ska sammanfatta:

MSM och Paul Krugman hävdade att hela incidenten orsakades av Texas dåligt förberedda naturgasdrivna nät och att vindkraftverk inte hade något med det att göra. I förlängningen hävdade MSM att detta gör varje föreställning om att en stat som Texas blir oberoende av centraliserad styrning och ett centraliserat nät ”skratt”. Det är viktigt att notera att Krugman inte erbjuder någon riktig statistik som stödjer sina argument. En ”ekonom” borde veta bättre.

Sanningen är att sviktande vindkraftverk verkligen var den primära källan till nedgången i elnätet. Inför vinterstormen i februari genererade vindkraftverk cirka
28 % (nästan en tredjedel) av Texas-kraften medan naturgas gav 43 %. Vid slutet av frysningen hade vindkraften sjunkit till 6 % medan naturgasen tog upp de hängande näten och ökade till 65 % av nätet.

Med andra ord, antingen ljög Krugman, eller så var han omedveten om den faktiska statistiken. Även om det fanns fel i vissa naturgasanläggningar, var majoriteten av felen i federalt finansierad vindkraft. Under nätkrisen förlorade naturgas 7 % av sin totala produktion medan de federalt finansierade vindkraftverken tappade 47 % produktion. DETTA ÄR ETT FAKTUM.

Tänk också på att energiefterfrågan i staten skjutit i höjden vid den här tiden och slog alla tidigare rekord, kanske för att statens befolkning hoppade från 29 miljoner till 30 miljoner från slutet av 2019 till början av 2021.

Miljontals människor hade just transplanterats till Texas inom några månader för att undkomma blå statspolitik som höga skatter och förtryckande covid-mandat. Och det är här vi hittar det som troligen är kärnmotivet bakom medias lögner om Texas – Etablissemanget vill inte att amerikaner ska migrera och samlas för att slåss mot mandaten.

Att ljuga om Texas vid något tillfälle, även under tragedi, avslöjar deras underliggande rädsla.

Faucis Vinst Av Funktionsforskning

Anthony Fauci är kanske den högst betalda lögnaren i nyare historia, men hans lögner går längre än att bara agera som en propagandist för regeringen. Covid-pandemin har lyckligtvis resulterat i en mycket låg genomsnittlig infektionsdödlighet (endast 0,27 % officiellt) , vilket betyder att över 99,7 % av befolkningen vid varje given tidpunkt har mycket lite att oroa sig för från viruset .

Med den milda Omicron-varianten nu i omlopp faller dödstalen ytterligare. Det har dock inträffat dödsfall som inte behövt hända och Fauci är delvis skyldig.

Trots att det största nivå 4 virologilaboratoriet i Asien ligger i Wuhan, Kina precis längs gatan från epicentrum av Covid-19-utbrottet, har mainstream media på uppdrag av regeringen och det medicinska etablissemanget kämpat med näbbar och klor för att förneka all koppling.

Om det här var en mordutredning skulle det vara som en detektiv som gick in i ett rum för att hitta en död kropp och en granne som stod över den med en blodig kniv, och sedan köpa den misstänkte glassen och skicka honom iväg. Om du inte bevittnade själva knivhugget, varför undersöka det vidare?

Varför var media så orubbliga att ignorera det uppenbara? Kanske för att statliga myndigheter som NIAD och NIH under ledning av Anthony Fauci var inblandade i att finansiera hemlig ”Gain of Function”-forskning av coronavirus i just det labbet i Wuhan. Detta skulle förklara varför den initiala stammen av Covid som spreds runt om i världen i början av 2020 matchade 96 % av prover som hållits på labbet sedan 2013. De övriga 4 % kan tillskrivas genetisk manipulation genom ökad funktion.

Fauci förnekade all inblandning i vinst-och-funktionsforskning, som främst används för att beväpna ett virus eller andra mikroorganismer. Media försvarade honom våldsamt och anklagade alla som var kritiska mot Fauci för att vara knäppa konspirationsteoretiker. Det visade sig att han ljög igen. Frigivningen av över 900 dokument relaterade till coronavirusforskning finansierad av Fauci och den amerikanska regeringen i Wuhan bevisar att media antingen blint försvarade Fauci utan att titta på bevisen, eller att de delar samma agenda.

The Pandemic Of The Unjabbed

”Utbrottsfall” är numera ett vanligt begrepp som används i media för att beskriva helt utslagna människor som fortfarande blir sjuka av och dör av covid-infektion. Men för inte så länge sedan var berättelsen att alla som blev sjuka av viruset var ovaccinerade. Media och regeringen driver fortfarande uppfattningen att människor som inte är smutsiga fyller upp sjukhus och intensivvårdssängar, men det finns NOLL bevis som stödjer dessa påståenden. Samtidigt har de mest utsatta länderna på planeten också att göra med några av de högsta infektionstalen på planeten och fortsatta dödsfall .

På Irland, till exempel, var över 63 % av de senaste dödsfallen i samband med covid-döden helt plötsliga individer. I Israel är nästan 60 % av covid-sjukhusinläggningarna helt vaccinerade. Uruguay, Bahrain, Maldiverna och Chile har alla en överväldigande majoritet av vaccinationsfrekvensen och alla har sett toppar i dödsfall och infektioner från covid.

Relaterade artiklar:

Om jabbarna faktiskt fungerar, hur är det då möjligt? Slutsats: Vaccinerna fungerar inte, åtminstone inte på det sätt som läkemedelsföretagen från början påstod. Lägg till detta faktum att personer med naturlig immunitet är 13 till 27 gånger mer skyddade mot covid än människor som underkastar sig jab. Man måste fråga sig – Vad är poängen med dessa experimentella mRNA-vacciner utan långtidsdata för att bevisa deras säkerhet?

” Övergående” Stagflation

Mainstream media förnekande av amerikansk inflation har varit vanligt förekommande under en tid. Nu kan de inte dölja det längre. Med prisinflationen på topp i 40 år (enligt officiella siffror) får den genomsnittlige amerikanens plånbok en massiv hit, och det kommer bara att bli värre från och med nu.

Media verkar vara specifikt investerade i att dölja verklig ekonomisk data från allmänheten och skyddar Federal Reserve och centralbankspraxis i allmänhet. Jag kommer inte in på mina teorier om varför det är så (jag skrev redan utförligt om denna fråga i min förra artikel ), jag ska bara säga att en oförberedd befolkning är en lätt att kontrollera befolkning när en ekonomisk krasch inträffar.

Covid Hålla Publiken Från Biograferna?

Filmindustrin var på tillbakagång långt innan covid-pandemin inträffade, och det är obestridligt att detta till stor del berodde på den extremvänster-propaganda som implanterats i Hollywood-filmer sedan 2016.

Ja, Hollywood var vaknat innan dess, men inte i närheten av så illa som branschen har blivit de senaste fem åren. Hollywood kallar denna politisering av filmer för ”inklusivitet”, men att ha fler svarta och bruna människor i filmer är inte problemet. Det är snarare insprutningen av vänstervaken ideologi och kultism i allt från filmer till tv-serier till reklamfilmer.

Kulturkriget är MYCKET verkligt, och tyvärr var det största misstaget för konservativa att mest ignorera kampen inom populär underhållning tills nyligen. Det finns dock hopp, och det finns i mantrat ”Get Woke Go Broke!” Publiken röstar med plånboken och konsensus är att de inte vill att vaken politik förgiftar deras underhållning. Under de senaste åren har vänsterpartister i media sagt att kraschen i teatervinster har orsakats av allmänhetens rädsla för covid. Denna ursäkt förstördes nyligen av den senaste Spiderman-filmen, som inte har någon vaken politik och som hade publik som kom till biograferna i miljontals. Filmen tjänade över 1 miljard dollar på 5 dagar och slog tidigare rekord.

Det är klart att covid inte är en faktor alls, men om du tittar på nästan alla misslyckade filmer det senaste året finns det en tråd som förbinder dem – Woke propaganda. Ingen vill ha det, ingen gillar det. Media har inga andra sätt att förneka det längre.

Det finns många andra lögner jag inte fick en chans att täcka här, men jag tror att ni förstår bilden. Vem vet vad nästa år kommer att ge när det gäller spinn från våra företags grindvakter? Åtminstone, för tillfället, har alternativmedia trappats upp för att fylla tomrummet och föra fram fakta där det en gång bara fanns bedrägeri. För att bli av med sanningen måste de bli av med oss. Annars har den fria marknaden talat.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: