PSYOPS BEKRÄFTAT: Regeringar medger att de använder ”massbildningspsykos” för att genomdriva efterlevnad av covid-restriktioner, mandat

PSYOPS BEKRÄFTAT: Regeringar medger att de använder "massbildningspsykos" för att genomdriva efterlevnad av covid-restriktioner, mandat

01/12/2022 / Av JD Heyes

https://www.newstarget.com/2022-01-12-governments-admit-using-mass-formation-psychosis-enforce-compliance-covid-restrictions-mandates.html

Vid det här laget har alla som har tillgång till internet sett ett eller flera fall av människor som hamnat i skrikande matcher, slagsmål och andra konfrontationer om olika coronavirusrestriktioner och mandat.

Den allestädes närvarande masken har blivit en brännpunkt för konflikter: ett mycket stort antal människor har varit övertygade om att om de inte och alla runt omkring dem bär en, oavsett om de är vaccinerade eller inte, riskerar de att drabbas av och dö av COVID-19.’ Och till den punkten har vacciner och nu har boosters fått människor att bli lika hysteriska.

Vad i hela friden är på gång? Hur blev civiliserade samhällen så maniska över ett virus som, för alla syften, inte alls är så dödligt eller farligt som de har fått oss att tro?

Det är poängen: Våra samhällen har medvetet manipulerats för att se Covid på ett mycket annorlunda sätt än tidigare virusutbrott eller till och med influensa, varav den senare har dödat oss i århundraden. Och nu har regeringarna erkänt lika mycket.

Den berömda forskaren Dr. Robert Malonesom uppfann mRNA-tekniken som används i några av de främsta covid-19-vaccinerna, sa i en nyligen intervju med topppodcastaren Joe Rogan att regeringar använder ett manipulativt koncept som kallas ”massbildningspsykos ” på deras befolkningar som ett sätt att tvinga dem att acceptera även de mest drakoniska mandaten och åtgärderna för coronaviruset.

Enligt Summit News har regeringar i Storbritannien och Kanada båda erkänt att de använder ”totalitära” metoder för ”mind control” för att tvinga fram en efterlevnad. I sin intervju med Rogan, efter att ha blivit avstängd från Twitter, förklarade han masshysterin, delvis genom att jämföra vad vi ser nu med COVID i Tyskland under Hitler-tiden.

Vad fan hände med Tyskland på 20- och 30-talen? Mycket intelligent, högutbildad befolkning, och de blev helt galna. Och hur gick det till?” frågade Malone. ”Svaret är massbildningspsykos.”

”När man har ett samhälle som har blivit frikopplat från varandra och har fritt svävande ångest i en mening att saker och ting inte är meningsfulla, kan vi inte förstå det, och då fokuseras deras uppmärksamhet av en ledare eller en serie händelser På en liten punkt, precis som hypnos, blir de bokstavligen hypnotiserade och kan ledas var som helst”, tillade han.

Och en av aspekterna av det fenomenet är att de människor som de identifierar som sina ledare, de som vanligtvis kommer in och säger att du har den här smärtan och jag kan lösa den åt dig. Jag och jag ensam”, konstaterade Malone vidare. ”Då kommer de att följa den personen. Det spelar ingen roll om de ljög för dem eller vad som helst. Uppgifterna är irrelevanta.

”Vi hade alla de förutsättningarna. Om du minns tillbaka före 2019 klagade alla, världen är inte meningsfull och vi är alla isolerade från varandra”, tillade han.

”Sedan hände det här, och alla fokuserade på det,” fortsatte han. ”Det är så massbildningspsykos händer och det är vad som har hänt här.”

Det råder ingen tvekan om att de globalistiska makterna såg en möjlighet, i Donald Trumps tid, att använda Kinaviruset mot honom. Men samma ledare insåg också att de kunde tillämpa samma masshysteritekniker som skrivs i stort – på alla första världens samhällen runt om i världen, för kom ihåg att målet är total kontroll över befolkningen.

Det finns också bevis på detta, som Summit News tillägger:

Som först avslöjades av författaren och journalisten Laura Dodsworth, erkände forskare i Storbritannien som arbetar som rådgivare för regeringen att de använde vad de nu medger vara ”oetiska” och ”totalitära” metoder för att ingjuta rädsla i befolkningen för att kontrollera beteendet under pandemin .

London Telegraph  rapporterade kommentarerna från medlemmar av Scientific Pandemic Influenza Group on Behavior (SPI-B), en underkommitté till Scientific Advisory Group for Emergencies (Sage), regeringens främsta vetenskapliga rådgivande grupp.

Rapporten citerar från en briefing i mars 2020, precis när den första låsningen beordrades, som sa att regeringen drastiskt borde öka ”den upplevda nivån av personligt hot” som viruset utgör eftersom ”ett betydande antal människor fortfarande inte känner sig tillräckligt personligt hotad.”

En forskare på SPI-B-panelen noterade: ”I mars [2020] var regeringen mycket orolig för efterlevnaden och de trodde att folk inte skulle vilja bli inlåsta. Det fördes diskussioner om att rädsla behövdes för att uppmuntra efterlevnad, och beslut fattades om hur rädslan skulle öka.”

Den icke namngivna vetenskapsmannen fortsatte med att säga något mycket talande: ”Sättet vi har använt rädsla på är dystopiskt.”

”Användningen av rädsla har definitivt varit etiskt tveksam. Det har varit som ett konstigt experiment”, tillade samma forskare. ”I slutändan slog det tillbaka eftersom folk blev för rädda.”

En annan vetenskapsman varnade, ”Du kan kalla psykologi ‘mind control’. Det är vad vi gör… uppenbarligen försöker vi gå tillväga på ett positivt sätt, men det har använts skändligt tidigare.”

Ändå tillade en tredje: ”Vi måste vara mycket försiktiga med auktoritärismen som smyger sig in … människor använder pandemin för att ta makten och driva igenom saker som annars inte skulle hända.”

Det är uppenbart att våra samhällen manipulerades av några väldigt onda, odemokratiska, maktgalna människor som inte har någon uppgift att ha kontroll över oss.

Källor inkluderar:

Summit.news

NaturalNews.comKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: