De ständigt ökande tecknen på frimureri, illuminati och satanism

Operation Disclosure | By Wayne Miller, Contributing Writer

Januari 13, 2022

Efter att precis ha kommit igenom julen med de många Hallmark- och Lifetime jul-filmerna blev jag förvånad över att se de ständigt ökande tecknen på frimureriet, Illuminati och satanism. Naturligtvis går dessa tre sekter ihop, som tårta och glass, eller jordnötssmör och gelé.

666 - Böcker | Köp bokserien hos BokusJag har undersökt de ovan nämnda tecknen i decennier. Jag gjorde en djupdykning i frimureriet och kände till initieringsceremonin för var och en av graderna i den Skotska Riten. Jag fortsatte aldrig riktigt med min forskning om York-riten. Jag växte upp i en familj där männen var genomsyrade av frimureriet. Min far gick igenom både den Skotska Riten, York-riten, och var en Shriner. Min bror gick bara igenom Blue Lodge, men min pappa satte min svåger genom Scottish Rite och Shriners. Min svågers son (min brorson) blev också Shriner och var chef för en loge i Kentucky. Min pappa var också med i några andra hemliga organisationer, och han sponsrade många andra för att bli frimurare. Jag var alltid diametralt emot hemliga sällskap, så jag pratade aldrig med min far om att gå med. Det är lustigt, när jag var yngre var man tvungen att inleda en konversation för att driva frimureri, nu rekryterar man på Facebook. Jag antar att det inte går så bra för dem nu för tiden.

Jag hatar nästan att erkänna det, men jag gillar Hallmark-kanalen, särskilt deras julfilmer. Många av mina vänner kallar dem fångandet av tjejer, och jag kan ärligt talat inte hålla med, men det ger mig ett uppskov under en kort period, från världen vi lever i. Om du nu inte är en tittare och bestämmer dig för att titta, är det absolut nödvändigt att du mentalt gör dig av med dig själv på minst 40 IQ-poäng och mentalt placerar dem utanför ditt medvetande. Med det sagt, låt mig tala om de tecken som nämns i rubriken på denna artikel.

GC6GQ15 Den hemliga signalen (Traditional Cache) in Skåne, Sweden created  by aviate
För flera år sedan visade nästan alla, om inte alla Hallmark-filmer, ett frimurarhandslag. När två personer skakade hand, zoomade kameran in för att visa händerna, och om du visste vad du skulle leta efter skulle du känna igen frimurarnas handslag.

Efter flera säsonger av handskakningar, skulle frimurartecken visas minst en gång i filmen, av en av skådespelarna. Det kan vara ett 666-tecken, eller möjligen djävulens horn-tecken. Och eftersom båda dessa tecken har en icke-satanistisk motsvarighet, måste du se dem i det sammanhang där de visades. Till exempel skrev skådespelaren sitt godkännande med okej-tecknet, om inte, var det säkert att anta att 666-tecknet visades.

Den gångna julsäsongen höjdes skyltarna till en helt ny nivå. Den här säsongen tittade jag på filmer medan en karaktär talade, inom ett par meningar blinkade de med ett par tecken, d.v.s. 666-tecknet och djävulens horn. Det fanns också filmer där alla huvudkaraktärer blinkade med skyltar som visade sin trohet till djävulen. Det här är inte vad man normalt förväntar sig i filmer som spelas in vid jul, den tid då vi firar Jesu födelse (även om vi vet att han inte föddes i december). I år ser vi också pyramidtecknet, djävulens triangel, som visas i filmerna. Och för att ta saker längre, använder nästan varje TV-program samma tecken.

666: A Demon Within DVD - DiscLord.seJag spelade alltid in de program jag ville se, så jag kunde spola framåt genom reklamfilmerna. Jag bestämde mig för att titta på några reklamfilmer för att se om det fanns tecken i dem också. Jag blev inte förvånad över att tre av de bästa mobilnäten hade alla huvudskådespelare som visade djävulens horn-tecken. TV är gjord för att identifiera sig med Satan. TV, med dess subliminala meddelanden, används också för indoktrinering och telegrafering av den djupa statens påtryckning.

Ta nu hänsyn till detta. Varför visas den stora majoriteten av alla ”bra killar”, efter en mycket enkel forskning, att de använder samma handtecken. Är alla bilder vi ser photoshoppade? Jag måste säga att jag tvivlar starkt på det. Men människor kan och förändras. Låt oss hoppas att dessa goda killar med tecken på tidigare lojalitet till den mörka sidan är bland dem.

Sådan husse, sådan hund | Jan Millds blogg

Varför sker detta vid den här tidpunkten när det verkar som att vi befinner oss vid den tidpunkt då vi får höra att saker håller på att hända för att avsluta detta krig, och vi ser att dessa saker ökar? Med majoriteten av kabballedarna borttagna, verkar det som om bottennivåerna i deras organisation skulle försöka bli mindre iögonfallande.

Kämpar White Hat-organisationen på Guds sida, eller har några skurkar kunnat infiltrera och till och med ockuperat ledarpositioner? Eller ännu värre, är det möjligt att vi har två organisationer från den mörka sidan som tävlar om att ta kontrollen över världen? Det scenariot skulle kräva extrema åtgärder som vi inte ens kan förstå.

Under de senaste åren har vi sett många fantastiska saker hända. Men det senaste året har vi sett samma saker vända, mycket snabbare än när de infördes. Vi har också fått höra att de vita hattarna har kontrollen över den nuvarande administrationen. Hur mycket mer skada måste de göra innan Vita hattarna säger, nu är det nog?

Vi vet att alla tidslinjer, särskilt under krig, måste tas med en nypa salt. Men om du ser världen från Q-inläggens perspektiv verkar det som att vi befinner oss vid en stor vändpunkt, där vi snart kommer att stiga in i en ny tidsålder, en värld av kärlek och mänsklig vänlighet. De kommande veckorna kommer att visa sig vara en mycket talande tid i världshistorien.

Med alla fantastiska saker som sägs, särskilt på den här bloggen, finns det fortfarande många frågor som ber om ett svar.

* Varför ser vi fortfarande Chemtrails som täcker vår himmel? Jag kommer att säga att jag har läst, att på något sätt formar eller bildar den Galaktiska Federationens styrkor, kanske Plejadierna, som renar luften från kemikalierna som sprutas ut.

* Varför förgiftas vårt vatten fortfarande med fluor?

* Varför förgiftas vår mat fortfarande, med en lista över kemiska ingredienser som mer ser ut som en inventeringslista för ett kemiskt labb?

* Varför driver Trump fortfarande på vaccinerna?

* Varför skickar Trumps familj och organisation fortfarande ut oräkneliga e-postmeddelanden och begär om pengar? är det inte sant att under NESARA/GESARA kommer pengar att bli något av en icke-fråga?

* Finns det skäl att vara orolig över att Trumps barn antingen är gifta med eller dejtar sionister?

* Varför har vissa sanningar tagits bort om ”Covid” medan några av de andra har förändringar i sin berättelse och frodas. Till exempel var jag en tidig anhängare av en individ under ett par NDA:er, som ursprungligen rapporterade om den enorma mängd guld, dokument och artefakter som tagits bort från Vatikanen, och ett år eller så senare rapporterades han leda gruppen av dessa som tar bort skatterna, efter att aldrig ha sagt det förut.

* Var är alla räddade barn och vuxna?

Med alla frågor försöker jag fortfarande väga båda sidorna av alla frågor, inklusive ”Planen”, i en balans för att se vilken sida som har det tyngre innehållet. Och jag ställer fortfarande mitt hopp till planen.

Men en sak VET JAG MED VISSHET, i en kamp mellan det onda mot det goda, VINNER GUD! Tidslinjen är vad han bestämmer att den ska vara. Skaparen är alltid mäktigare än den skapade. Jag måste tro att med de rymdskepp vi kan se på vår himmel har vi den hjälp vi behöver för att vinna. De galaktiska styrkorna har varit ansvariga för att fånga upp och avaktivera kärnvapenbomber tidigare, så vi kan vara säkra på att vi har den hjälp vi behöver för att vinna.

Behåll alltid din tro på Gud! Han vet slutet från början. Låt oss vara i ständig bön för våra ledare, vår militär, och för räddningen av alla de barn och vuxna som har utsatts för människohandel. Be att pedofilerna, våldtäktsmännen och mördarna kommer att ställas inför rätta, och be att de får inse de avskyvärda handlingar de har begått, omvända sig och vända sig till Gud och vår Frälsare, så när de lämnar denna värld kommer de att överleva för att fortsätta sin väg till Gud.

WWG1WGA

Gud välsigne,

WayneKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: