Fredrick Federley får fallskärm på 2,3 miljoner kronor

Om änglar... | Orbs

2022-01-12

Efter att ha sett serien Bryssel Calling som visade fyra eller fem av dom svenska EU – parlamentarikernas vardag i EU – parlamentet för drygt ett år sedan och där Federley var en av dom så kunde jag bara äcklas ännu mer över EU och allt vad där försiggår.

Federley och hans s k stab levde verkligen gott och vad vi fick för det dom kostade oss var i princip ingenting av värde.

Vad jag kunde se och misstänka så bestod hans s k stab av mestadels  unga killar med troligtvis samma läggning som han själv, d v s bögar, och som handplockats av honom.

Stoppa Pressarna har ju i ett antal reportage redogjort för deras resande runt om i europeiska huvudstäder där ett antal gayklubbar tydligen besöktes. Så Federley och hans bögpolare har troligtvis haft väldigt roligt för våra skattepengar och för dom avgifter vi betalat in till EU.

Federley har ju efter avslöjandet av hans kontakter med pedofiler tidigare aviserat att han skall läsa till präst.

Huruvida han gör det eller ej vet jag inte men om han skall bli präst så tycker jag att han skall bli det i den katolska kyrkan för där vimlar det ju av präster som avslöjats som pedofiler. En passande ”arbetsplats” för Federley kan man tycka.

Federley kan ju precis som Jesus en gång sa säga ”Låten barnen komma till mig”.

Jag är själv döpt i den katolska tron men lämnade allt vad religion heter för många år sedan då jag gick ur katolska kyrkan och är numera  ateist. När jag får ett enda bevis på att något är sant av det som står i bibeln så kanske jag blir troende igen. Fram till dess så anser jag att sagor som t ex Rödluvan och vargen är mer sanningsenliga än bibeln.

Religion är den smartaste av alla affärsidéer som uppfunnits för inte en enda kund har hittills kommit tillbaka och klagat på att det som prästerna (säljarna) lovat och levererat inte stämde.

Och ingen kommer heller garanterat att komma och klaga i framtiden heller.

Av den anledningen så har kyrkan heller ingen reklamationsavdelning i sin verksamhet.

Till sist en liten rolig historia : ”Det var religionsundervisning i skolan och läraren berättade att när man dör så kommer man till himlen och där blir man en ängel och så får man vita vingar så man kan flyga omkring”.

Alla får det utom Olle som alltid är så busig, han kommer att få svarta vingar. Olles kommentar till detta var, jag skiter i färgen på vingarna bara jag får flyga”.

Sandor Herold, en oförbätterlig syndareKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: