Militära dokument om funktionsvinst motsäger Fauci-vittnesmål under ed

darpa tumme

DEN 10 JANUARI 2022
Militära dokument om funktionsvinst motsäger Fauci-vittnesmål under ed | Projekt Veritas (projectveritas.com)

  • Militära dokument säger att EcoHealth Alliance kontaktade DARPA i mars 2018 för att söka finansiering för att genomföra funktionsforskning (Gain-of-Function) av fladdermusburna coronavirus. Förslaget, som fick namnet Project Defuse, förkastades av DARPA på grund av säkerhetsproblem och uppfattningen att det strider mot vinsten av ett moratorium för funktionsforskning.
  • Huvudrapporten om Förslaget om EcoHealth Alliance läckte ut på Internet för ett par månader sedan, det har hittills förblivit overifierat. Project Veritas har fått en separat rapport av generalinspektören för försvarsdepartementet, skriven av U.S. Marine Corp Major, Joseph Murphy, en tidigare DARPA Fellow.
  • ”Förslaget nämner eller bedömer inte potentiella risker för GoF-forskning (Gain of Function) ”, ett direkt citat från DARPA-avslagsbrevet.
  • Project Veritas kontaktade DARPA för en kommentar angående de dolda dokumenten och talade med kommunikationschef Jared Adams, som sa, ”Det låter inte normalt för mig”, när han tillfrågades om hur dokumenten begravdes.

Project Veritas har fått häpnadsväckande aldrig tidigare skådade dokument om ursprunget till COVID-19, Gain-of-Function, vacciner, potentiella behandlingar som har undertryckts och regeringens ansträngningar att dölja allt detta.

Dokumenten i fråga härrör från en rapport från Defence Advanced Research Projects Agency, mer känd som DARPA, som gömdes i en topphemlig delad enhet.

DARPA är en byrå under det amerikanska försvarsdepartementet med ansvar för att underlätta forskning inom teknik med potentiella militära tillämpningar.

Project Veritas har erhållit en separat rapport till generalinspektören för försvarsdepartementet skriven av US Marine Corp Major, Joseph Murphy, en före detta DARPA Fellow.

Rapporten säger att EcoHealth  Alliance vände sig till DARPA i mars 2018 för att söka finansiering för att bedriva forskning om fladdermusburna coronavirus. Förslaget, som heter Project Defuse, avvisades av DARPA på grund av säkerhetsproblem och uppfattningen att det bryter mot grundvinsten för funktionsforskningsmoratorium.

Enligt dokumenten gick NIAID, under ledning av Dr. Fauci, vidare med forskningen i Wuhan, Kina och på flera platser över hela USA

Dr. Fauci har upprepade gånger, under ed, hävdat att NIH och NAIAD inte har varit inblandade i gain-of-function av funktioner med programmet EcoHealth Alliance. Men enligt dokumenten som Project Veritas erhållit som beskriver varför EcoHealth Alliances förslag avvisades, klassade DARPA verkligen forskningen som funktionsvinst. 

”Förslaget nämner eller bedömer inte potentiella risker med Gain of Function-forskning (GoF)”, ett direkt citat från DARPAs avslagsbrev.

Major Murphys rapport fortsätter med en detaljerad oro över covid-19-programmets Gain of Function, döljandet av dokument, undertryckandet av potentiella botemedel, som Ivermectin och Hydroxychloroquine, och mRNA-vaccinerna.

Project Veritas kontaktade DARPA för kommentarer angående de dolda dokumenten och pratade med kommunikationschefen Jared Adams, som sa: ”Det låter inte normalt för mig”, när han tillfrågades om hur dokumenten var höljda i hemlighet. ”Om något finns i en sekretessbelagd miljö, bör det markeras på lämpligt sätt,” sa Adams. ”Jag är inte alls bekant med omärkta dokument som finns i ett hemligt utrymme, nej.”

I en video med den här historien som publicerades på måndagskvällen ställde Project Veritas VD, James O’Keefe, en grundläggande fråga till DARPA:

”Vem på DARPA fattade beslutet om att begrava den ursprungliga rapporten? De kunde ha hissat röda flaggor till Pentagon, Vita huset eller kongressen, vilket kan ha förhindrat hela denna pandemi som har lett till att 5,4 miljoner människor har dött över hela världen och orsakat mycket smärta och lidande för många miljoner fler.”

Dr. Anthony Fauci har ännu inte svarat på en begäran om kommentar av denna berättelse.

LÄS DOKUMENTEN

REJECTION OF DEFUSE PROJECT PROPOSAL

EXECUTIVE SUMMARY: DEFUSE

BROAD AGENCY ANNOUNCEMENT PREventing EMerging Pathogenic Threats(PREEMPT)

U.S. Marine Corp Major Joseph Murphy’s Report to Inspector General of DoDKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: