Q-Anon stjärnan som sade ”Endast idioter vaccinerar sig” är nu död!

2022-01-09

Det var igår jag nåddes av denna nyhet. Cirsten W som hon kallade sig på YouTube lärde jag mig ”känna” som mamma till Rick på Blessed2Teach.com varifrån jag fick alla uppdateringar om Q, och DUMBs med Gene Decode. De blev nästan som en ”familj” för mig i denna virtuella värld. Nu är hon borta, förmodligen dödad!


Operation Disclosure | By Para Kas-Vetter, Contributing Writer

Submitted on January 7, 2022

“QAnon Star Who Said Only ‘Idiots’ Get Vax Dies of COVID”

journalist Will Sommer, The Daily Beast

”En ledande QAnon-promotor som uppmanade både sina följare och främlingar som hon passerade på gatan att inte ta covid-vaccinet dog på torsdagen av coronaviruset, vilket gjorde henne till den senaste vaccinmotståndaren som dödades av sjukdomen.

Cirsten Weldon hade samlat tiotusentals följare över högerorienterade sociala medier genom att främja pro-Trump QAnon-konspirationen under skärmnamnet ”CirstenW.” Hon var tillräckligt framträdande för att bli en sorts QAnon-tolkare hos komikerns konspirationsteoretiker Roseanne Barr, och började spela in videor om QAnon med henne.

Weldon fokuserade på att attackera vacciner och andra ansträngningar för att bekämpa covid-19 och sa i en video att Dr. Anthony Fauci ”måste hängas i ett rep.” Hon hävdade att vaccinet dödade människor och spelade till och med in sig själv när hon skrek åt folk som stod i kö för att få vaccin.

”Vaccinerna dödar, fattar ni inte!” Weldon varnade de väntande vaccinmottagarna i en odaterad video som lades upp på ett av hennes onlinekonton. ”Det är hur godtrogna dessa idioter är. De får alla vaccin!”

I slutet av december började Weldon dock visa symptom på coronavirusinfektion. I sin senaste video, som publicerades den 28 december, kämpade Weldon igenom sina kommentarer om det kommande störtandet av USA:s regering, hostade och klagade över att hon var utmattad.

Tre dagar senare lades Weldon in på sjukhus i Camarillo, Kalifornien. Hon publicerade en bild på sig själv bärande en syrgasmask på Instagram och hävdade att hon hade ”bakteriell lunginflammation”. Weldon skrev i ett inlägg på det sociala medienätverket Telegram att hon vägrade att ta coronavirusbehandlingen Remdesivir och kallade det ”Dr Faucis Resmedervir (sic).”

Weldons död av covid är bara det senaste exemplet på en person som motsatte sig att vaccination och som dödades av viruset. Den 3 januari dog radiovärden Doug Kuzma när han var smittad av coronaviruset. I augusti dog QAnon-promotorn Robert David Steele av viruset, kort efter att ha lagt upp en bild på sig själv i en syrgasmask och lovat att fortfarande vägra ta vaccinet.

I september blev en QAnon-följare vid namn Veronica Wolski en kändis i QAnon-kretsar efter att hon lagts in på sjukhus med coronaviruset. QAnon-fans belägrade sjukhuset med telefonsamtal som krävde att Wolski skulle få Ivermektin, avmaskningsläkemedlet som används av vissa som en oprövad behandling mot coronavirus. Wolski dog av sjukdomen senare samma månad.

Inför dessa dödsfall har deras överlevande vänner och anhängare börjat hävda att de döda QAnon-figurerna mördats, antingen för att de vägrades internetbaserade folkmediciner som Ivermektin eller Hydroxiklorokin, eller för att de dödades av den Djupa staten för att täcka upp sina konspirationsteorier. I december blev Kuzma och ett antal andra konspirationsteoretiker sjuka av covid-liknande symtom efter att ha dykt upp tillsammans på en konferens. Istället för att erkänna att de hade covid, föreslog dessa högerextrema influencers att de hade blivit utsatta för en mjältbrandsattack.

Efter Weldons död hotade hennes QAnon-allierade att vidta våldsamma åtgärder mot personalen på sjukhuset där de dog. Scott McKay, en QAnon-personlighet känd som ”Patriot Streetfighter”, sa att han skulle publicera namnen på läkare och sjuksköterskor som är involverade i behandlingen av Weldon, och sa att han ville ”sätta rädsla i denna medicinska personal” i ett inlägg på Telegram. McKay föreslog att sjukhuspersonalen skulle dömas till döden eller mördas av medborgargarde.

”Om det inte görs i en militärdomstol så kommer det att göras på gatan så småningom och inte enligt mina önskemål”, skrev McKay. ”Det är min största rädsla. Men om det är nödvändigt, kommer det att bli nödvändigt.”Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: