Hur pengarna skapade en världsregering

david rockefeller meeting in 1976 with iraqi bankersDavid Rockefeller (möte 1976 med irakiska bankirer under ett besök i Bahrain) drömde om en envärldsregering genom bankverksamhet

January 8, 2022
By M. E. Boyd, AmericanThinker.com
https://humansarefree.com/2022/01/money-created-the-one-world-government.html

Vi är tacksamma mot The Washington Post, The New York Times, Time Magazine och andra fantastiska publikationer… [för] deras löften om diskretion i nästan fyrtio år… [arbetet är nu mycket mer sofistikerat och redo att marschera mot en världsregering… En intellektuell elits och världsbankirers överstatliga suveränitet är säkerligen att föredra framför nationell självbestämmande praktiserats under tidigare århundraden.”

David Rockefeller to the Trilateral Commission, 1991.

Detta uttalande, som gjordes för trettio år sedan, betyder att konspirationen för att ersätta vår konstitutionella republik började fyrtio år innan dess – 1951 – med hjälp av respekterade journalister. Sjuttio år av samlad ansträngning för att lämna We the People i mörkret. (Det är förmodligen mer som över hundra år.)

James Warburg, finansiell rådgivare till FDR, och en del av en bankfamilj som kunde vinna ekonomiskt på världsregeringen, vittnade 1950 inför en underkommitté i senatens kongress att ”Vi kommer att ha en världsregering vare sig du vill det eller inte, genom erövring eller samtycke”.

Detta lämnar We the People med två stora frågor: hur hände detta och vad kan vi göra om något av dessa två alternativ är oacceptabelt för det amerikanska folket?

Den här frågan har varit med oss ​​sedan George Washington tillträdde 1789. En liten kader av sammanlänkade bankirer var redan väletablerade i England, Frankrike, Österrike, Tyskland och Italien.

Dessa bankirer utnyttjade det kaos som växte fram ur förkastandet av romersk-katolicismen och det sociala sammanbrottet och det våldsamma hat som växte fram ur den protestantiska reformationen genom att finansiera båda sidor (genom statsskulder) av de många resulterande krigen och revolutionerna och sedan finansiera freden efteråt.

Vinsterna var enorma. När Europa gick igenom den revolutionära turbulensen på 1800- och början av 1900-talet, vävde världsbankirerna sig genom samhällen som en malignitet, manipulerade världsledare, destabiliserade hela nationer av människor och stödde filosofier som främjar centraliserad auktoritet (inklusive internationell auktoritet) som skulle stärka världen bankarrangemang.

Amerika är en annan sak. För det första är vi isolerade av två hav och utvecklade ett stabilt och produktivt samhälle bort från Europas fasor. Vi hade ingen romersk-katolsk erfarenhet att förkasta. Vi förkastade ateism – vi är en gudfruktig och gud- respekterande nation.

Den federala konstitutionen, såväl som varje delstatskonstitution, skapade ett ramverk för beordrad frihet – Amerikas unika och oersättliga rättsstat. Decentraliserande auktoritet – federalism – är en av de filosofiska ankarna till det ramverket.

Men vi har varit priset för denna grupp sedan starten av vår republik. Att skapa centralbanker i varje land som kartellen kunde kontrollera var en del av upplägget. Washington stödde motvilligt Alexander Hamiltons First Bank of the United States. Den bankens finansiering kom nästan helt från privata investerare, med en av de viktigaste är Bank of England.

 

När stadgan för First Bank of the United States inte förnyades under stort offentligt motstånd 1811, var det ytterligare en stridspunkt mellan britterna och amerikanerna som ledde till kriget 1812, så mycket att Bank of England hade en ledande roll i beslutet att gå ut i krig.

Hade Bank of England inte velat kriget hade det troligen inte hänt. (Andra skäl var kopplade till Napoleonkrigen. England var bekymrat över att USA hjälpte Napoleon.

Britterna imponerade på amerikanska sjömän i den brittiska flottan, de fruktade amerikanskt stöd för Frankrike, de lade restriktioner på handeln och det fanns fortfarande nedfall från den brittiska attacken 1807 på USS Chesapeake.)

Efter freden chartrades en andra bank i Förenta staterna men motarbetades häftigt av president Andrew Jackson när dess stadga skulle förnyas 1832. Jacksons syn på europeiska bankirer var ”Du är en håla av huggormar och tjuvar.” Han attackerades av en lönnmördare vars pistoler misslyckades. Vi vet inte om de två händelserna är kopplade.

Lincoln, Garfield och Kennedy motsatte sig också denna cancer. Som president Garfield uttryckte det: ”Den som kontrollerar en nations pengar, kontrollerar den nationen.”

Amerika gav upp för trycket för en centralbank 1913 med hjälp av James Warburgs far, Paul. Woodrow Wilson undertecknade Federal Reserve Act, efter Europas modell, men som på ett sätt ansågs tilltalande för det amerikanska folket.

Således har vi varit i konstant krig ända sedan 1917, och har låtit vår rikedom överföras någon annanstans. På hundra år har vi gått från en skuld på 3 miljarder dollar till 30 biljoner dollar.

Decentraliserad auktoritet – federalism – gav vika för den mer lättfördärvade federala makten.

Detta är verkligheten i dag – uppdraget från de som är emot vår konstitutionella republik är nu hur man får det amerikanska folket att gå med på förlusten av sitt konstitutionella system och acceptera evigt skuldslaveri och kontroll genom FN.

”Den överstatliga suveräniteten för en intellektuell elit och världsbankirer” som David Rockefeller säger till oss; ”genom erövring eller samtycke” tillägger James Warburg.

Tänk om amerikaner bara säger ”nej”. Amerika behöver inte ge upp sin rikedom, sin potentiella rikedom, vårt konstitutionella system eller vår nationalstat. Vi är inte Europa. Vi vill inte göra oss av med grunden för våra moraliska rötter och sluta som själlösa ateister som fängslas i nihilism och drunknar i beroende. George Washington varnade oss för detta; det gjorde Dwight Eisenhower och många andra.

Vi folket måste snarast kräva en omfattande plan från våra offentliga tjänstemän för att återupprätta välståndet i vår nation, stabilisera och minska vår statsskuld och upprätta ett tillräckligt starkt militärt försvar för att köpa oss tid att få ordning på vårt nationella finanshus. .

En viktig komponent i detta försvar är att återuppbygga och stärka en stark moralisk kärna i det amerikanska folket och uppmuntra autentisk utbildning i historia, samhällskunskap, filosofi och ekonomi.

Det är genom bön, disciplin, mod och utbildning som vår republik kommer att räddas – av Guds nåd. Om det tar två generationer eller ytterligare hundra år att genomföra det, så är det.

Om vi ​​återhämtar oss, låt oss hoppas att vi folket, USA:s suverän, aldrig låter vårt system eller vårt land gå till denna håla av huggormar och tjuvar igen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: