Kommande Militärtribunaler & George W. Bush hängdes på Gitmo

2022-01-08
By Michael Baxter – January 6, 2022
https://realrawnews.com/2022/01/george-w-bush-hanged-at-gitmo/
Även i Judy Byingtons uppdatering på Cronicle Disclosure beskrivs detta, dem finner ni efter den här artikeln.


George W. Bush hängdes på GITMO

Nope, George W. Bush Did Not Vote For Hillary Clinton

Den tyranniska sagan om George W. Bush är äntligen över.

På tisdagsmorgonen stod USA:s 43:e president framför en ensemble av militärer som var lojala med ”White Hat”-rörelsen och han hängdes tills han dog, hans livlösa kropp svängde i morgonbrisen.

Hans dag hade börjat som så många andras före honom vars tid hade kommit för att möta snaran. Han väcktes klockan 05:00 och man frågade om han ville ha en sista måltid, eller en chans att raka sig – med en rakhyvel, förstås – innan hans eskort anlände för att transportera honom till GITMOs södra ända, där galgen väntade på hans ankomst.

”Äta? Rakning? Vad är poängen?” Bush berättade enligt uppgift för GITMO om säkerheten.

En timme senare satt han, med händerna i handbojor och fjättrade fotleder, i baksätet på en Hummer på väg till vad han måste ha vetat skulle vara platsen där hans liv skulle ta slut.

Vid avrättningsplatsen stod vice amiral Darse E. Crandall och två marinkårs-generaler nära botten av den grunda metalltrappan som ledde uppåt till den hemska apparaten – en längd flätat rep fäst på en stålbalk, under vilken en soldat som bar varken en namnskylt eller rankade insignier drog i repet som för att kontrollera dess stramhet. En marinkårsläkare med ett stetoskop runt halsen och en präst som höll i en King James-bibel, flankerade vice amiral Crandall.

Vakterna som hade kört Bush till platsen för hans avrättning styrde honom till trappan och instruerade honom att gå upp för trappan och följa instruktionerna från soldaten som kontrollerade snaran. Soldaten förde Bushs huvud in i snaran och kastade en blick ner på vice amiral Crandall.

”George W Bush, du har befunnits skyldig till mord och förräderi, och har därför dömts till att hängas för brott du begått mot nationen och dess folk. Önskar du den sista smörjelsen eller har du några sista ord?” Vice amiral Crandall frågade Bush.

”Så, det här är mitt jävla avskedstagande? Trots allt jag har gjort för att skydda det här landet har jag ett par militärförrädare. Gör vad du fan måste. Vi kommer att ses i helvetet, sa Bush.

”Utför,” sa vice amiral Crandall till soldaten på plattformen.

Bushs nacke gick av ett ögonblick efter att luckan under honom hade öppnats. Hans lik svängde några sekunder, och han sänktes till marken och dödförklarades av läkaren. Hans kropp packades in i en polyuretanpåse och placerades i en annan Hummer och kördes iväg till en okänd plats.

”Han kommer inte att vara den siste Bush att ställas inför en militärdomstol,” sa vice amiral Crandall till de två maringeneralerna bredvid honom.


Judy Byington: 2022-01-07

C. President George W. Bush dömd för krigsbrott, hängd på GITMO:

Tydligen på tis. 4 januari 2022 hängdes USA:s förre president George W. Bush på GITMO. Redan den 5 februari 2019 gick Bush Jr. uppenbarligen med på att avrättas för sin del i brotten den 11 september, enligt Intel som kommer från GITMO Military Tribunals som började den 2 januari 2019. Rättegångarna filmades och skulle släppas vid ett senare datum. Vid något tillfälle kommer avskrifter att göras tillgängliga här: Breaking News – C-VINE Network
https://bestnewshere.com/george-w-bush-hanged-at-gitmo/
https://beforeitsnews.com/v3/politics/2019/3058943.html

Thread by @Kabamur_Taygeta, 1. What were the letters at the GHWB funeral?Official  documents outlining the [...]

De fd presidenterna George Bush Jr., Barak Obama och Bill Clinton, plus Hillary Clinton och tidigare vicepresident Joe Biden sades ha fått handräckta åtal i kuvert som lagts in i deras program vid Bush Sr.:s-begravning den 31 november 2019. Vissa ansågs vara fängslade i ett speciellt fängelse kallat Camp 7 på GITMO. Regeringen hade nyligen spenderat 69 miljoner dollar för att bygga Camp 7 som var designat för att hålla 15 högt uppsatta fångar.

Redan 2019 sades Bush Jr ha träffat president Trump och garanterades pinsamheten att få genomgå en rättegång. Han hade gått med på att vända statens bevis mot Deep State och hans far, fd president H.W. Bush, främst gällande deras brott den 11 september.

En amerikansk justitieministers rapport angav att Bush-administrationen var inblandad i barnsexhandel, plus att ett antal ”trosbaserade” organisationer och privata entreprenörer som hade täckt fickorna med sitt ”anti-handelsprogram”. Mottagare av dessa pengar inkluderar organisationer som har rapporterat kopplingar till förövare, inklusive CIA.

http://beforeitsnews.com/celebrities/2018/07/cia-vatican-obama-bush-clinton-soros-royals-child-sex-trafficking-2475424.html

https://beforeitsnews.com/v3/celebrities/2018/2475542.html

Bush och Storbritanniens fd premiärminister Tony Blair dömdes nyligen i en malaysisk krigsförbrytardomstol för att ha begått folkmord mot Irak. De befanns skyldiga till brott mot freden i Nürnburg. Åtalsbeslut utfärdades.


Kommande Militär Tribunaler

 

Nedan är en lista över kommande militärdomstolar baserat på information vi har fått från trovärdiga källor.

Dick Cheney — 17 januari

Tidigare Biden-hanteraren Mike Donilon — 21 januari

Tidigare Biden-hanterare Anita Dunn — 24 januari

Som alltid kommer vi att tillhandahålla täckning så snart vi får den.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: