Nedtagningen påbörjas i nästa vecka!

Detta stöder delvis det som Simon Parkes säger i sin video jag lade upp tidigare idag. Bunkra med mat, vatten och bensin så att ni har för två veckor!


Deep State – vad är det?

2022-01-07
Rambo
Reader Post, Operation Disclosure

Eftersom jag är en ”Q”-följare från början känner jag att jag har haft en plats på första stolsraden till de skeenden som NWO-marionetterna har försökt underblåsa, inte bara i Amerika utan i världen. Det har också gett mig den insikt som krävs för att se saker som de flesta inte gör, och att det är anledningen till att jag känner mig tvungen att skriva ner detta och skicka ut det till alla med öron som hör, och ögon som ser.

Nedtagningen börjar och allt utlöses genom de snart kommande nedstängningarna. Vad? Inte nu igen? Japp. Men gissa vad? Detta är en VITA HATT-operation, som får det att verka som att Deep State driver den, och därmed ger den inte bara ”optiken” om hur galen den falska Biden-administrationen är, utan för att sedan använda den för sina syften. Och vilka är dessa du frågar?

Vi har vetat att när ”avslöjandet” börjar, vill de Vita Hattarna att vi ska vara säkra och friska inom gränstrakterna för våra egna hem, staplade upp till taket med provisoriska varor och bränsle i våra bensintankar. Vilket är ett bättre scenario när EBS bryter ut, än om barnen är i skolan och föräldrarna på jobbet, än att alla sitter som en insekt på en matta hemma? Det sistnämnda såklart, och så, det är därför som de Vita Hattarna kommer att använda detta evenemang för att STARTA AVSLÖJANDE DELEN, när nedstängningarna börjar. Det startar därifrån, med början att nödsändningssystemet (EBS) går bärsärkagång på våra mobiltelefoner, i våra TV-apparater och på våra datorer.

Säkerhetskopiera, kom ihåg, vi går mot STUPET, och detta kommer att göra alla förbannade, eftersom inflationen redan har gått genom taket, med alla som försöker överleva den här skitshowen som heter Joe. Tja, det här kommer verkligen att kicka igång det med hög växel, när EBS går igång, och ”visar” att människorna är som deras smutsiga handlingar, sedan spelar de Vita Hattarna filmen ”FAKE WW3 SCENARIO” med de riktade energivapnen (Rods of God) som skjuter ner alla deras satanistiska byggnader (DC, Vatikanen, Buckingham Palace, etc…) och låt oss inte glömma att det redan inträffade (okt 2019) med kampen på Taiwan med CCP, till stor grämelse, men det kommer VERKLIGEN att skrämma skiten ur alla. Men det är det som är poängen, det ”måste vara så här”, ”så att de inte glömmer.” Det här är bara stödanteckningar, det skulle ta timmar att gå igenom detaljerna, men ni förstår alla  poängen.

De goda nyheterna är denna. DOLKEN som tar bort deras sista rest av ammunition, är omkopplingen till QFS, guldstödd valuta. ”DERAS” fiatmonopolpengar blir inget annat än toalettpapper. (Tja, jag har en teori om det också, men det blir till en annan gång, men jag kommer att säga detta, ”slow-roll” med både det nya USTN och Fiat för att inte skrämma alla? Hmmm.)

Detta är allt enligt min åsikt, men se hur de Vita Hattarna kontroller media som håller på att bli galen i Omi-“con” just nu. Jag har fått besked från en sjuksköterska och en stadstjänsteman att den här saken går ner i början av nästa vecka, inget stopp för det, och jag visste redan att detta skulle komma för två veckor sedan och sa det i ett inlägg jag har,” …inom två veckor stängs allt ner igen…” Jag var tvungen att slå på nyheterna för att se vad galningarna spyr ut, och det är hel galenskap, som leder till den oundvikliga lockdown i nästa vecka…..Det är kärnan i det. Allt som vi har gjort i över 5 års tid angående ”Q” är på väg att börja, INGET TVIVEL OM DET, åtminstone inte för mig och vad jag ser.

Jag kan inte betona detta nog, gå för att hämta mat, vatten och bränsle för att starta den här första delen av nästa vecka, DET BÖRJAR NU.

Bara för att erbjuda detta, en mans åsikt är allt….

Det har varit en lång väg, vi har kämpat den goda kampen, nu ska vi avsluta den.

Gud välsigne er,
RamboKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: