X22 rapporten 5/1: Den djupa staten har blivit totalt utmanövrerad

X22 Report

2022-01-05
Lasse Wikman
https://www.facebook.com/lasse.wikman

Den djupa staten har blivit totalt utmanövrerade. Just nu försöker de förstå det.
Allt de har försökt, allt de har tryckt på med, har inte fungerat. Donald Trump och hans patrioter är redo för en stor offensiv. Vi kan se det, med att pandemin avtar. Folk överallt vaknar upp och inser vad som händer. Fake News försöker återvända och ta upp vikten av att bära mask, vaccinmandat, mm.

Allt som Fake News och den djupa staten har pratat om tidigare, faller sönder och samman. Speciell PCR-testet. Det gör att allt faller. För går man tillbaka till källan, PCR-testet, så är det genomfalskt från allra första början.

Undersökningar har satt fart. Det kan vi se från Wisconsin och Georgia. Presidentvalet 2020 har blivit ifrågasatt av befolkningen. De ser nu massor med onormala företeelser och händelser kring det. Det är fusk som dyker upp.

Det här var inte ett litet bedrägeri, eller fusk. Det här var störtande av den lagligt valda regeringen i USA. En marionettregering har i dess ställe installerats, för att genomföra den djupa statens agenda. Det är precis så den djupa staten arbetade, samt att de samarbetade med utländsk makt.

Det betyder förräderi. Enskilda personer i landet, som arbetade med utländsk makt, för att kasta ut den lagligt valda regeringen i USA.

Det vi ser nu, är att befolkningen i dessa delstater börjar på allvar inse, vad som har hänt.

Det som kommit fram kring valet från den djupa staten är ett påhitt. Tillika den
6 januari händelsen i Capitol.

Anledningen till att den 6 januari händelsen kom att genomföras och anklagas för att vara ett uppror som Trump-supporters startade, var för att täcka över det verkliga upproret och bedrägerierna den 3 november 2020, under presidentvalet.

Så 6 januari händelsen har ingenting att göra med Trump-supporters, utan det har att göra med den djupa staten, dess fotfolk och utländsk makt och deras intressen. Allt som hände projicerades på Donald Trump.

Det var två uppror. Den 3 november 2020 och den 6 januari 2021. Nu faller allt samman. Den djupa staten har förlorat kontrollen över allt detta. Dessutom är de på väg att förlora greppet över informationen.

Kongressledarmoten, demokraten Bobby Rush är den senaste i raden av ledarmöter,, som inte ställer upp för återval.

Samtidigt är det förvånande att, när Demokraterna har kontroll över Senaten, Kongressen och Vita Huset, att de inte åstadkommer och kan försöka styra händelseutvecklingen mer än de gör..

Den osynliga fienden och eliten har egentligen kontroll över allt. Varför tar de inte chansen och tar ett ännu fastare grepp över USA, befolkningen och vad som ska hända? Det har att göra med vad som händer, att majoriteten av befolkningen har vaknat och de gör oväntat hårt motstånd.

Den osynliga fienden och eliten kommer att kämpa till det bittra slutet. För något annat val finns inte. De vet vad som väntar dem, när slaget är fullständigt förlorat för den djupa staten, de korrupta politikerna, bankfolket samt eliten och Fake News.

Det kommer att bli rättegångar. Allmänheten kommer att kunna se ondskans agenda. Vi kommer att få se individer, som vi tidigare inte sett. För de har hela tiden gömt sig i skuggan.

En hel del kända ansikten kommer att dyka upp. Men till detta kommer de folkets fiender, som ständigt hållit sig i bakgrunden. Vi vet inte om de kommer att hålla linan ut, eller om de tar en lättare väg bort från livet och på detta sätt sparar en hel del av skattebetalarnas pengar.

I rättegången mot Ghislaine Maxwell har rättens domare signalerat att det kan ha varit en rättegång där mened förekommit, mot Ghislaine Maxwell.

Så nu har åklagare begärt att få underlag för att se på om det verkligen förekommit mened mot Ghislaine Maxwell.

Under tiden har domaren godkänt att Ghislaine Maxwell ska få en Covid-19 spruta, då förhållandena är tuffa dit hon kommer att föras, för att avtjäna sitt 65 åriga straff. Vi vet inte om det verkligen är en Covid-19 spruta eller om det är något annat som hon blir injicerad med. Det är misstänksamt, då det är det första hon frågade efter, då domen föll. Inom de närmaste dagarna får vi besked.

Med anledning av att den tidigare guvernören för New York State, Andrew Cuomo tvingade in äldre sjuka patienter på vårdhem utan vård, så att de avled, har ett mordåtal mot honom stått för dörren. Nu säger chefsåklagaren på Manhattan att han tänker inte åtala Cuomo.

Det har att göra med rädsla. Ingen på den nivån törs åtala Cuomo, så mycket troligt tar man detta fall betydligt högre upp.


Vet inte varifrån  dessa uppgifter kommer eller varför, då jag har uppgifter om att han avrättats på Guantanamo. Men kanske de inte vill gå ut med det offentligt ännu. red.anm.

Militären griper Andrew Cuomo

Senaste nytt från Guantanamo Bay – Hunter Biden och Andrew Cuomo

Militären avrättade Andrew Cuomo

Newsom har precis fått sin dödsdom:

Gavin Newsoms Militär Tribunal: Dödsstraff


Det kan betyda att man tar tag i alla guvernörer som gjort exakt samma sak i deras respektive guvernörsdomäner.

Det gäller Whitmer i Michigan, Wolf i Pennsylvania, Murphy i New Jersey och Newsom i Kalifornien, plus då Cuomo som är den ende av dessa, som blivit avsatt.

Pandemin har blivit en gigantisk desperation för den djupa statens alla sympatisörer. Biden ber allmänheten att vaccinera sig. Han säger dessutom att barn som är vaccinerade ska inte leka med ovaccinerade barn. Hela pandemin och vaccinationsagendan faller sönder för dem.

Så nu är det att man ber, hotar, trycker på för att befolkningen ska vaccinera sig. I många andra länder stänger man ner delar av befolkningen från att delta i samhället. Allt sammantaget ser märkligare och märkligare ut.

Det här väcker upp mänskligheten. Man ser sanningen för vad den är.

Samtidigt för den djupa staten ut sin rasteori som aldrig förr. Man skyr inga medel. Svart ska ställas mot vit. De vita ska betala för att de svarta har blivit illa behandlade tidigare i den amerikanska historien. Att nuvarande vita inget har med att behandlat svarta på ett dåligt sätt under tidigare århundraden, hör inte hit.

Det här gör att i exempelvis New York City, så delas livsräddande behandling först och främst ut till de svarta. Man går helt enkelt efter hudfärg. Och det här är värsta diskrimineringen, skriver New York Post.

Den osynliga fienden, eliten, den farmaceutiska industrin och den djupa staten har blivit så desperata, att de trampar på den lag från 1964 som säger, att ingen diskriminering får ske beträffande ras, hudfärg, nationalitet, religion eller politisk tillhörighet.

Desperationen syns på att ge sprutor. I Ontario i Kanada säger man att man ger en tredje spruta mot Omicron, trots att effekten är bara 37 % för Omicron.

2020 sade FDA att de aldrig skulle acceptera en spruta som gav mindre än 50 % effekt. Trots det aviserar både FDA och CDC att man t o m ska ge barn sprutor mot Omicron.

Det är bara att konstatera att vaccinet inte fungerar, det har det aldrig gjort. Men det sprider gift.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är coronafrisk.jpg

Då PCR-testet inte fungerar, så har den djupa statens lakejer kommit på, att eftersom svaren från testet blir felaktiga, så säger man till patienten att du har covid, fast du inte vet om det. De lögnaktiga individer som säger detta på sjukhus och vårdcentraler kallar det för att det är asymptomatiskt. Du känner inte att du är sjuk, vi kan inte se på något test att du är sjuk. Men du är sjuk.

Data från Storbritanniens regering säger att vaccinet ökar covid.

I Indiana har en vd för ett försäkringsbolag noterat att dödstalen för personer mellan 18-64 år har ökat med 40 %. Vd:n säger att det här är remakabelt. Chefsläkaren på ett av sjukhusen säger, att de ökade dödstalen har inget att göra med covid, utan med att alla som avlidit har fått två eller flera doser av vaccinet.

Därför vägrar CDC och FDA att lämna ut data om vaccinerna. Istället hemligstämplas innehållet i 75 år.

Så fortfarande undrar man, hur kan någon ta ett s k vaccin som inte är färdigtestat, inte är godkänt och där innehållet hemlighålls i 75 år? Och som lök på laxen, så finns det ingen pandemi.

Från Sydafrika kommer statistik som säger att 69 % av dem som tidigare angavs som covidpatienter på sjukhus, var inne för en helt annan sak. Men man förde upp patienterna på covidstatistiken. Nu har den analyserats och det som framkom var just det facto att patienter blev införda i fel statistikstapel.

Nog är det märkligt att coronaviruset kan ta sig genom tre sprutor och smitta, men som den djupa staten säger, en mask är säker.

Som vi vet kan en mask inte stoppa virus. Viruset är för litet och maskens håligheter för stora. Men däremot stoppar masken annat som vi andas ut och kan skapa sjukdomar.

CNN skriver att övervikt och fetma är en betydligt större risk att man dör av, än covid. Människor som tränar och lever ett sunt liv, blir inte drabbade eller sjuka av covid.

Den allmänna kunskapen är, att den som är fet, är överviktig och har ett sämre immunsystem, drabbas hårdare av influensa.

Dr Reiner Fuellmish har indikerat att han vill ha Bill Gates och Klaus Schwab inför det polska parlamentet, för en hearing, såsom varande kriminella konspirationer av den globala pandemin, som har skapat ändlösa tillstånd av umbäranden och död för miljoner människor världen över.

Dr Fuellmish sade att Agenda 2030 är en tyrannisk plan för att äga och styra allt.

Senator Chuck Schumer (D) sade 2005 att de som inte kan vinna utan förlorar, de försöker ändra reglerna för att vinna. Det kan vi aldrig tolerera. Nu går han emot exakt vad han sade 2005. Nu år 2021 står han och säger att reglerna måste ändras. Detta för att Demokraterna och den djupa staten faller ihop som ett korthus.

Nancy Pelosi blockerar dokument och videos som visar händelserna under
6 januari. Man kan undra varför Representanthusets talman vägrar släppa fram de bevis som finns.

FBI fick träna inför demonstrationen. De hade order att skjuta för att döda.

Flera av de s k Oath-keepers har blivit åtalade för deras medverkan om att starta upploppet. Rättegången startar i april.

Som vi vet ska Donald Trump hålla ett tal den 6 januari. Ett sätt att starta offensiven. Den 15 januari är han i Florence i Arizona.

Wisconsins ”Special Counsel” Michael Gableman har utfärdat 70 åtal mot Wisconsins delstats anställda, anställda hos borgmästare, IT avdelningen, privata bolag och speciella intressegrupper, som var involverade i presidentvalet 2020.

I valet i Wisconsin har också Facebooks Mark Zuckerberg haft en given roll. Det är också under utredning.

I Georgia har State Secretary Raffensperger sagt att en utredning nu tagit fart, med anledning av alla klagomål som inkommit från presidentvalet.

Donald Trump skriver i ett statement att nu är det tid för alla att lämna Twitter och Facebook.

Truth Social är troligt på väg ut.Enligt en nyhetskälla ska Nancy Pelosi sluta som talman och pensionera sig nästa år.

Den djupa staten är utmanövrerad och det är för sent för dem att göra något åt saken.Kategorier:Hälsa, Media, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: