Gavin Newsoms Militär Tribunal: Dödsstraff

By Michael Baxter

Gavin Newsom Militär Tribunal: Dag I

Tisdagen den 28 december

Efter ytterligare en försening började Gavin Newsoms tribunal på tisdagsmorgonen.

Gavin Newsom visade inte sitt allestädes närvarande pärlande leende när han satte sin fot i Guantanamo Bays södra rättssal och blev föremål för hånfulla blickar från både vice amiral Crandall och panelen med tre tjänstemän som hade till uppgift att väga militärens fall mot honom. Mannen som är känd för att ha tillbringat tre timmar i smink och garderob före offentliga framträdanden anlände till domstolen iförd en vit fångklädsel istället för sin prioriterade skjorta med knäppning, kavaj, byxor och Cole Haan-skor. Ovårdad och orakad sa Newsom till kommissionen att han inte hade anlitat en försvarsadvokat eftersom det skulle ”validera ett illegalt militärt rättssystem”.

”Jag är här mot min vilja olagligt och illegalt kidnappad från mitt hem, separerad från min älskade fru och barn, baserat på inget annat än falska anklagelser och grundlösa bevis. Jag vet att den här partiska domstolen, och jag avskyr att ge den den äran, redan har funnit mig skyldig. Inget jag säger kommer att göra skillnad. Så jag väljer att åberopa 5th Amendment att vara tyst, säger Newsom.

”God jul till dig också, herr Newsom,” svarade vice amiral Crandall spydigt och spelade genast upp för tribunalen ett avsiktligt suddigt klipp av Newsom som våldtog en ung flicka i den underjordiska fängelsehålan på hans herrgård i Fair Oakes, Kalifornien. Även om hon var medvetet skymd, var Newsom tydligt synlig, hans mun var vidöppen när han, vild och galen, antastade den klart minderåriga flickan.

”Oavsett vad han säger eller inte säger nu, erkände han under ett första vittnesmål att han var hög på Adrenochrome och uppmuntrade andra att ta det när den här videon gjordes. Barnet i den här videon, som var 13 år när den gjordes, är fortfarande minderårig, så vi avslöjar inte hennes identitet. Men det här är bara ett exempel, och vi har beslagtagit ett dussin sådana videor, som visar att Newsom ägnat sig åt sex med minderåriga kvinnor, säger vice amiral Crandall.

Newsome svek sitt tysthetslöfte och hävdade att flickan hade berättat för honom att hon var 18 och att sexet var under samförstånd.

Som svar visade vice amiral Crandall panelens edsvurna skriftliga vittnesmål där flickan beskrev hur Newsom, medan han höll diplomatfester i sin bostad, diskret försökte treva och smeka sina politiska vänners döttrar.

”Jag hade följt med mina föräldrar till några av hans tillställningar och såg honom borsta upp mot andra tjejer, föra sin hand över deras skinkor, leka med deras hår, hålla i deras höfter, kyssa deras axlar. När jag sa till min far att han var läskig sa han ”Åh, det är precis så Gavin är – vänlig.” Och när jag sa att jag inte ville gå på fler av hans fester fick jag veta att han – Gavin Newsom – skulle bli mycket besviken om jag var frånvarande. Det var tredje besöket då det hände, och jag kan inte komma ihåg allt, för jag vill inte. Jag antar att han på något sätt drogade mig, tog mig till det där rummet och våldtog mig. Mina föräldrar verkade så förälskade i honom att jag inte sa något, men jag rymde hemifrån. Jag vet att andra, som jag, användes som partifavörer”, löd en del av hennes uttalande.

Det är kusligt att Gavin Newsom och Hunter Biden verkade hämta kriminell inspiration från samma manual.

Under de kommande fyra timmarna hörde panelen sex andra unga kvinnor – några medverkade på ZOOM – avgav vittnesbörd som stöder påståendet om att Gavin Newsom missbrukade sin politiska auktoritet för att tvinga väljare att prostituera sina barn eller helt och hållet ignorera hans framsteg mot dem. En flicka, endast identifierad som Lauren, som var 16 år när hon träffade Newsom, berättade under ed att den perversa guvernören började jaga barn nästan omedelbart efter att han hade blivit vald till ämbetet. Den 12 januari 2019 träffade hon Newsom när hon flög från Kalifornien till DC ombord på ett chartrat flyg fyllt med politiska donatorer – och i vissa fall deras barn – som hade hjälpt till med att finansiera Newsoms guvernörskampanj.

”Ja, jag träffade den jäveln,” sa hon i ett ZOOM-samtal. ”Mina föräldrar var i Washington och jag skulle dit för att träffa dem, och de fick mig på hans plan. Han satt bredvid mig och berättade hela tiden hur vacker jag var. Han sa att han önskade att hans dotter var lika het som jag. Vilken jävla person säger så? Han frågade mig om jag var oskuld och föreslog att vi skulle umgås. Jag sa åt honom att dra åt helvete ifrån mig, och han sa att han skulle förstöra för mina föräldrar om jag berättade för någon att vi hade pratat. Men jag berättade för alla som ville lyssna, vilket var ingen. Gick till media, men de ignorerade mig. Jag hoppas att han ruttnar i helvetet”, avslutade Lauren.

Av alla unga kvinnor som vittnade var det Lauren ensam som undkom Newsoms klor. De andra hade på något sätt blivit angripna eller våldtagna.

Efter att deras vittnesmål avslutats ajournerade vice amiral Crandall tribunalen till torsdagsmorgonen och sa att han då skulle fokusera på bevis som beskriver Newsoms Covid-brott.

Gavin Newsom Militär Tribunal: Andra dagen – Dödsstraff

 

På torsdagseftermiddagen fann en militärdomstol vid Guantanamo Bay Gavin Newsom skyldig till barnsexbrott och förräderi och dömde honom till döden.

I nästan sex timmar lyssnade de tre officerarna som valts ut för att höra fallet mot Newsom uppmärksamt på när vice amiral Darse E. Crandall systematiskt och noggrant beskrev vad han kallade Newsoms ”Covid Crimes”, ett samband av grova brott som började kort efter att den vanärade guvernören fått ett brev från NIH/CDC som instruerade honom att stänga ner staten Kalifornien.

”Vi behöver alla sympatiska parter ombord i programmet omedelbart. Du måste vidta alla möjliga åtgärder för att genomdriva obligatoriska lockdowns och maskmandat, särskilt i dina mest tättbefolkade städer. Folket måste tro att Covid-19 är det största hot som mänskligheten någonsin har stått inför, och de måste övertygas om att följa våra mandat med tron ​​att de kommer att bli allvarligt sjuka eller dö om de vägrar. Mekanismerna för att genomdriva denna förändring har funnits i flera år, och nu agerar vi. Det är lika viktigt att höja dödligheten i Covid-19, hur du än finner lämpligt, för att ingjuta rädsla och rädsla hos en redan rädd allmänhet…Din efterlevnad är uppskattad och förväntad”, stod det i en del av brevet.

Brevet daterades till den 16 mars 2020, tre dagar innan Newsom utfärdade en statlig order om skydd på plats, och undertecknades digitalt av tidigare NIH- och CDC-honchos Drs. Francis Collins respektive Robert Redfield. Vid den tidpunkten hade California Dept. of Public Health tillskrivit 31 dödsfall av Covid-19.

Efter att ha visat det autentiserade brevet för panelen presenterade vice amiral Crandall ett vittne för åklagaren, Dr. Grady Armando, en före detta akutläkare vid Southern California Hospital i Culver City, som dök upp på ZOOM för att diskutera dödsorsakerna för 5 patienter som dog den 17 mars.

”Det var en tuff natt för oss som arbetar med trauma. Tre unga män fördes till oss med flera skottskador. I lekmannatermer var de i dålig form, och jag visste att det skulle bli en kamp i uppförsbacke att rädda dem. Vi gjorde vårt bästa, men alla tre gick bort”, sa Dr. Armando.

Vice amiral Crandall visade panelkopiorna av dödsattesterna. Den primära dödsorsaken för var och en angavs som Covid-19.

”Det här är dina signaturer, Dr. Armando, på intygen, som vittnar om det faktum att Covid-19 dödade dessa män – och var och en fick mellan två och fem skottskador?”

”Det är min signatur. Det är den läkare som senast behandlar en patient som ansvarar för att underteckna en dödsattest inom 15 timmar, med en lista över datum, tid och dödsorsak, säger Dr. Armando.

”När man tittar på dessa, jämför dödsfallen med tiden för då du skrev under dem – verkar det som att du skrev under dem inom några minuter,” sa vice amiral Crandall.

”Det gjorde jag,” sa doktor Armando.

”Ursäkta min naivitet här, men du kanske kan förklara något. Så, du tog in 3 med skottskador, kämpade desperat för att rädda deras liv, de dog och du hade en möjlighet att lista deras dödsorsaker som Covid-19 innan du hade en chans, verkar det som, att tvätta händerna med deras blod”, sa vice amiral Crandall.

Dr Armando tystnade ett ögonblick och sa sedan, ”Vi fick instruktioner att sätta Covid-19 på dödsattester.”

”Instruerad av vem?” frågade riksadm. Crandall.

”Kaliforniens avdelning för hälsa och sjukhusadministration,” sa Dr. Armando.

”Finns det några bevis för att offren för skjutningen hade Covid-19? Ett PCR-test, till exempel, säger vice amiral Crandall.

”Inte riktigt,” svarade doktor Armando.

”Förklara inte riktigt, snälla, om du vill,” sa vice amiral Crandall.

”Vi blev instruerade att lista Covid-19 som en primär dödsorsak om en patient uppvisade symtom på andnöd – hosta, nysningar, kippande efter luft, andnöd,” sa Dr Armando.

”Är det inte troligt, Dr. Armando, att en person med ett skott skulle hosta – hosta upp blod eller kippa efter luft?” frågade vice amiral Crandall.

”Det skulle vara troligt”, svarade doktor Armando.

”Låt oss komma till pudelns kärna: du förklarade patienterna döda av Covid-19 med vetskapen om att det inte var den faktiska dödsorsaken,” frågade vice amiral Crandall.

”Jag ångrar det jag har gjort. Jag visste att det var oetiskt och olagligt. Vi blev tillsagda att behandla alla sådana fall som presumtivt positiva och sa att det var meningslöst att testa för Covid-19 postumt, säger Dr Armando.

”Och det här var utbrett, baserat på ditt samtal med dina kollegor vid den tiden,” sa vice amiral Crandall.

”Det var endemiskt,” sa Dr. Armando.

”Denna kommission uppskattar din uppriktighet. Du är ursäktad för tillfället, sa vice amiral Crandall.

Läkarens vittnesmål väckte Newsom till liv. Han reste sig från stolen där han hade suttit och började tukta kommissionen för att ha tagit emot vittnesmål från ett vittne som inte en enda gång hade utnämnt honom till part i de påstådda brotten.

”Det här är absurt,” sa Newsom. ”Även om det är sant, vilket det inte är, vad har det med mig att göra? Jag har aldrig hört någon av dessa lögner förut idag. Varje åtgärd jag vidtog var att rädda livet på människor i min delstat och hjälpa till att skydda en nation från en virulent sjukdom. Dr. Armando har helt klart vanföreställningar.”

Nästa vittne motbevisade emellertid Newsoms påståenden om okunnighet. Muntu Davis, MD, MPH, Chief Health Officer för Los Angeles County, sa under direkt undersökning att Gavin Newsom i mars 2020 hade tvingat honom under hot om att ”förstöra hans karriär” för att på konstgjord väg överdriva Covid-19 dödsfallen. Han vittnade under ed att Newsom ville ha ”mellan 1 200-2 000 nya fall och mellan 100-150 Covid-dödsfall per dag”, tillräckligt för att ”monumentalt skapa tillräckligt med rädsla hos allmänheten” så att alla medborgare i Los Angeles County skulle ropa högljutt för att få bli vaccinerade . Dessutom sa Dr Davis att Newsom hade satt kvoter för varje län i delstaten, ett mått där hälsotjänstemän skulle möta förnedring och uppsägning om de inte ”skev på programmet” och tillverkar fall och dödsfall av Covid-19.

”Och du gick med på det här?” frågade vice amiral Crandall honom.

”Det gjorde vi alla. Det var vårt jobb, rätt eller fel. Hela hälsobranschen, över hela staten och nationen, gick med på det och gör det fortfarande idag. Får folk att bära masker, får dem att ta otestade och oprövade vacciner som kan göra dem sjuka eller döda dem och gör dem beroende av statligt stöd. Det har alltid varit agendan”, sa Dr. Munto.

När vice amiral Crandall skulle presentera sitt nästa vittne, Tam Ma, biträdande lagstiftande sekreterare vid guvernör Gavin Newsoms kontor, sa panelen med tre tjänstemän att den hade hört tillräckligt med bevis för att förklara en dom som skyldig. Den fann Gavin Newsom skyldig till förräderi och barnsexbrott och rekommenderade att han skulle avrättas för sina överträdelser.

”Du kan fan inte göra det här mot mig,” skrek Newsom.

”Du gjorde det här mot dig själv,” sa vice amiral Crandall.

Vice amiral Crandall bestämde ett datum för avrättning till den 24 januari.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: