Frihetsmarsch 22 januari 2022 i Stockholm 

2022-01-05

Nu ska vi alla ut och visa vårt missnöje för det politikerna planerar för oss. Vi ska inte ha några vaccinpass, restriktioner etc. CDC drog ju tillbaka FDA:s tillstånd för PCR-tester och anser dem felaktiga. Med det faller hela ”pandemin” då den har utgått från PCR-testningen till 100 %.

När detta dras tillbaka, faller hela utlysningen av en pandemi. Allt mer faller och sanningar kommer upp i ljuset! Ca 15 000 är redan anmälda till demonstrationen. Visa du också ditt missnöje mot detta vansinne. Det är bara frågan om kontroll och att vi mister våra fri- och rättigheter.

Lägg in den 22 januari i din almanacka och kom till Norrmalmstorg kl 14.

Vi ses där!Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: