Termen ”Massbildningspsykos” är nu förbjuden av Google efter bombshell- intervju med Dr. Malone

termen 'massbildande psykos' är nu förbjuden av google efter bombshell dr.  malone intervju

3 Januari 2022
https://humansarefree.com/2022/01/term-mass-formation-psychosis-banned-by-google.html


Dr Robert Malone, virologen som uppfann mRNA-teknologin som användes i COVID-injektionen, talade om ett fascinerande fenomen när han var på Joe Rogans podcast om att en stor del av mänskligheten har inducerats till semi-permanent hysteri över etablissemangets ständiga covid-propaganda – vilket kallas ”massbildningspsykos”.

Malone förklarade för Rogan hur det tyska folket på 1920-30-talet under Adolf Hitlers övertagande till makten ”blev galet” av massbildningspsykos.

”När man har ett samhälle som har blivit frikopplat från varandra och har fritt svävande ångest i en bemärkelse att saker och ting inte är meningsfulla. Då kan vi inte förstå det. Och sedan fokuseras deras uppmärksamhet på en ledare eller en serie händelser på en liten punkt, precis som vid hypnos,” sa Malone.

”De blir bokstavligen hypnotiserade och kan bokstavligt talat ledas vart som helst.”

Malone-Rogan-intervjun, och därefter, blev termen ”massbildningspsykos” viralt och började bli trendiga på sociala medier under nyårshelgen, vilket fick sökmotorjätten Google att gå in för att dämpa spridningen.

”Det ser ut som att dessa resultat förändras snabbt”, säger Google efter att ha sökt på ”massbildningspsykos”.

”Om det här ämnet är nytt kan det ibland ta tid att få resultat att läggas till av pålitliga källor.”

google censurer förbjuder massbildningspsykos

Det visade sig att de ”pålitliga källorna” som Google nu hänvisar till för sina toppresultat inkluderade en obskyr YouTube-video av en bloggare som uppmanade Spotify att stänga av Joe Rogan efter hans intervju med Malone.

Jämför Googles nya resultat med det mindre politiskt motiverade DuckDuckGo, som visar relevanta sökresultat, såsom Dr Malones Substack-sida och andra resultat som klargör innebörden av massbildningspsykos.

På samma sätt erbjuder Microsofts Bing också mer relevanta resultat av massbildningspsykos jämfört med Google.

massbildning psykos bing

Malones Substack-sida beskriver mer djupgående massbildningspsykos, även kallad ”crowd psychosis”:

”Förutsättningarna för att skapa massbildningspsykos inkluderar bristande social anknytning och meningsskapande samt stora mängder latent ångest och passiv aggression. När människor översvämmas av en berättelse som presenterar ett rimligt ”objekt av ångest” och en strategi för att hantera det, då grupperar sig många individer för att slåss mot objektet med en kollektiv målmedvetenhet.

Detta gör att människor kan sluta fokusera på sina egna problem och undvika personlig psykisk ångest. Istället fokuserar de all sin tanke och energi på detta nya objekt.

Allt eftersom massbildningen fortskrider blir gruppen allt mer sammanbunden och sammankopplad. Deras uppmärksamhetsfält begränsas och de blir oförmögna att överväga alternativa synpunkter. Ledarna för rörelsen är vördade, oförmögna att göra något fel.

Med oförminskad styrka kommer ett samhälle under förtrollning av massbildning att stödja en totalitär förvaltningsstruktur som är kapabel till annars otänkbara illdåd för att upprätthålla efterlevnad. (En notering: massbildning skiljer sig från grupptänk ).

Det finns enkla sätt att fixa grupptänkande genom att bara ta in avvikande röster och se till att du ger dem plattformar. Det är inte så lätt med massbildning. Även när berättelsen faller samman, sprickor i strategin löser uppenbarligen inte problemet, den hypnotiserade skaran kan inte bryta sig loss från berättelsen.

Detta är vad som verkar hända nu med COVID-19. Lösningen för dem som har kontroll över berättelsen är att producera större och större lögner för att stödja lösningen. De som kontrolleras av massbildning kan inte längre använda förnuftet för att bryta sig loss från gruppberättelsen.”

Med tanke på likheterna mellan massbildningspsykos och det nuvarande tillståndet i världen under covid-tyranni, är det föga förvånande att Google skulle ta en sida från George Orwells ”1984” och bli ett sant sanningsministerium genom att censurera och undertrycka själva begreppen i realtid i ett försök att upprätthålla berättelsen om etableringen av Covid.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: