De sista dragen för det sista kabbalnederlaget under 2022 är troliga

2022-01-03
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian


Det finns flera tecken på ett slutgiltigt nederlag för den satanistiska khazariska maffian troligen kommer att ske år 2022. Året 2021 var tjurens år och innehöll ett i stort sett framgångsrikt försvar mot en khazarisk maffiakomplott att döda 90 % av mänskligheten. Nu betyder tigerns år att vi går på offensiven och förstör de sista resterna av denna uråldriga, onda kabbal.

David Rockefeller, Jr. | Rockefeller Brothers FundNyckeln till seger är att lokalisera och gripa David Rockefeller Jr. (bilden) och andra medlemmar av Rockefeller-familjen för att avsluta deras kontroll över Fortune 500-företagen, inklusive läkemedelsföretagen som främjar den falska pandemin och relaterad vaccinfascism, säger Mossad- och CIA-källor. Tills detta händer förblir den amerikanska företagsregeringen, deras falska Joe Biden-regim och förrädiska regeringar i G7 mörkrets hjärta på planeten jorden.

Medan större delen av världen har skyddats från den khazariska maffians försök att döda sex miljarder människor, beskriver källor inom det asiatiska hemliga sällskapet vad som händer i USA och i andra västländer som ett ”mord-självmord”. Mästarna i det uråldriga systemet av babyloniskt slaveri skulle hellre döda sina slavar – inklusive judarna – än att förlora makten, säger källor inom det asiatiska hemliga sällskapet som har försökt tvinga satanisterna till att kapitulera.

Detta är ingen retorik. Scott Davison, VD för det Indianapolis-baserade försäkringsbolaget OneAmerica, säger att dödsfrekvensen bland människor i åldern 18 till 64 i USA är uppe i fruktansvärda 40 % från nivåerna före pandemin.

De överväldigande vetenskapliga bevisen visar att denna dödsfrekvens orsakas av vacciner. Eftersom detta har dokumenterats utförligt av andra – särskilt John F. Kennedy Jr, i hans väldokumenterade bok – kommer vi inte att fördjupa oss i bevisen här.

Vi noterar dock:

The World Council for Health förklarar att det är dags att sätta stopp för denna humanitära kris. Vidare förklarar rådet också att varje direkta eller indirekta inblandning i tillverkning, distribution, administration och marknadsföring av dessa injektioner bryter mot grundläggande principer för sedvanerätt, konstitutionell rätt och naturlig rättvisa, såväl som Nürnbergkoden, Helsingforsdeklarationen och andra internationella fördrag…

World Council for Health Calls for an Immediate Stop to the Covid-19 Experimental “Vaccines”

Åtgärder vidtas. Den brittiska regeringen har tilldelat en arbetsgrupp för polisen att utreda vaccinbrott som begås av seniora medlemmar av statliga myndigheter.

UK Government Officials Face Police Investigation Over COVID Vaccines

Passengers, some wearing face coverings to combat the spread of the coronavirus, sit on the top deck of a red double-decker London bus travelling beneath the Christmas lights in central London on Dec. 21, 2021. (Justin Tallis/AFP via Getty Images)

Den Internationella brottmålsdomstolen presenteras också med detaljerade bevis för det största massmordsbrottet sedan andra världskriget. Förhoppningsvis blir dödsantalet lägre än så.

Resten av världen, till lycka för dem, betalar de ett mindre pris. I Japan – där regeringen hittade och förstörde 3,6 miljoner vaccindoser ”förorenade med främmande ämnen” – är dödligheten faktiskt lägre än under normala år. På platser som Afrika, där regeringar vägrade att gå med på varken den falska pandemin eller vaccinerna, ökar faktiskt medellivslängden och befolkningen.

U.S. Defense Secretary Austin tests positive for COVID-19, symptoms mild

U.S. Defence Secretary Lloyd Austin attends a NATO Defence Ministers meeting at the Alliance headquarters in Brussels, Belgium, October 21, 2021. REUTERS/Pascal Rossignol

Trots de dystra nyheterna i väst fortsätter underrättelsetjänsten och den medvetna militären sin offensiv mot den khazariska kabbalen.

”Denna nyhetsrubrik är ett tydligt tecken på detta:
USA:s försvarsminister Austin (bilden) testar positivt för covid-19, symtom milda”.

”Vi vet vad det här betyder… Han har plockats bort och är under förhör av Vita hattarna / Military Alliance, säger en Pentagon-källa”.

”Vi har att göra med dödsstöten i ett 3 000 år gammalt babyloniskt imperium. Dessa människor kommer inte att gå tysta, de kommer att försöka ta alla med sig”, säger MI6-källor och noterar ”de tar makten genom att ta över toppen av samhället genom en kombination av mord, mutor, propaganda och utpressning”.

MI6 beskriver den sortens fruktansvärda handlingar som de värsta babylonierna utförde: ”När dessa två världshandelscentran byggdes ledde David Rockefeller en orgie där de dödade barn och hade sex i deras blod.” MI6 tillägger ”Vi har en video av ceremonin där de skär av barnens huvuden och har sex med huvudet”. Nu kan du förstå varför David Rockefeller Jr. är en person av intresse.

Att bjuda in människor till sådana evenemang och filma dem betyder att ”de har en fil på alla i världen, i princip alla är utpressade. Det är ett kompromiss- och kontrollnätverk”, konstaterar myndigheten.

Det andra sättet som de har behållit ett strypgrepp på det västerländska samhället är genom kontrollen av pengar. Artikeln som länkas nedan visar till exempel hur läkare på Nya Zeeland får betalt ”1 000 dollar plus kostnader” för varje person de dödar genom dödshjälp.

Shock! Doctors given bonus to euthanize ‘severely hospitalized’ COVID patients

Report: New Zealand Authorizes Euthanasia For Covid Hospital Patients

Västerländsk medicin verkar under en militär hierarki och läkare som misslyckas med att lyda fråntas sina ”licenser” och blir oförmögna att försörja sig. De som lyder och vaccinerar får stora summor pengar.

Ordspråket ”följ pengarna” gäller politik, företag, media etc. liksom utpressningen.

Hur grym situationen än kan verka i väst, har de Vita hattarna redan jagat och avrättat många av de främsta satanisterna. Som en CIA-källa uttrycker det:

För alla de människor som tror att massarresteringar inte sker. Ställ dig denna fråga, varför bygger de en andra rättssal för krigsförbrytelser på GITMO och har två militärdomare som arbetar samtidigt? Det finns tusentals fler kabbalmedlemmar som behöver bearbetas. Det här pressmeddelandet läcker bara sakta ut sanningen.

Pentagon Retreats From Transparency At Guantanamo Bay, Builds New Secretive Room

Poeple walk past a guard tower outside the fencing of Camp 5 at the US Military's Prison in Guantanamo Bay, Cuba on January 26, 2017. (THOMAS WATKINS/AFP via Getty Images)

Men det finns också saker i nyheterna som får det att verka som att satanisterna fortfarande är mycket mäktiga. Den här från förra veckan är ett sådant exempel:

Tony Blair to be given most senior knighthood in new year honours list

Tony Blair is first former prime minister be knighted since Sir John Major.

Tony Blair tilldelas högsta Riddarorden på nyårslistan.

Den före detta premiärministern kommer att bli riddarledsagare för den ädlaste Strumpebandsorden som getts av drottningen.

”Det här är otroligt. Något verkar inte stämma. Tony Blair är en av de ondaste krigshetsarna som fortfarande andas. Vem ligger bakom Q E som drar i trådarna nu för hennes räkning? Eller är detta hans sista utmärkelse innan han marscheras iväg till militärdomstolarna?” var det som en förbryllad Mossad-källa reagerade på nyheten.

Ett meddelande från drottning Elizabeth förklarade att Tony Blair
fick denna höga belöning på grund av enastående – men hemliga underrättelsetjänster för det brittiska imperiet.

En MI6-källa som personligen känner Blair – säger att han inte är en särskilt trevlig person – och hävdar att han belönades för att ha hjälpt till med att demontera det tyska Fjärde Riket. Kom ihåg att 911 var en nazistisk riksdagsbrand som ledde till att USA blev en fascistisk stat. Tack vare Blairs delvis hemliga vittnesmål avrättades familjen Bush för förräderi medan den tyska påven Ratzinger och Angela Hitler (Merkel) togs bort från makten. De nazistiska infiltratörerna från de högsta leden inom den brittiska byråkratin avlägsnades också – vilket banade vägen för Brexit.

Nu har Betty White – ytterligare en toppsatanist – blivit permanent borttagen från denna jord.

Här är en punktsammanfattning skickad av CIA:

* Betty White är Barbara Bushs syster.
* Bushs skapade OSS/CIA och
* 322 Yale Skull and Bones.

Barbara Bush och Betty White är döttrar till Aleister Crowley

ALEISTER CROWLEY AND THE BUSH CONNECTION

image
Barbara Bush och Aleister Crowley

Barbara skötte alla politiker åt CIA

Betty skötte Hollywood för CIA.

Betty är/VAR {SNOWWHITE}

Drottningen av Hollywood och CIA

Adrenochrome skörd/barn

Trafficking nätverk.

”Snövit. CIA Dream”-17

{Betty White Crowley}

Här är ett citat för att minnas White:
På frågan om vid vilken ålder hon började köra, utan att hoppa över ett slag, sa hon: ”Jag tror att jag var 4. Nej, nej, nej. Det var något annat! Det var då jag förlorade min oskuld!”

 

Betty White Reveals How She Got a Black Eye

”Det här är vad Hollywood gör för att mildra och fördunkla sanningen i klarsyn… de gör det till ett offentligt skämt för att håna oss. Precis som Ellen Degeneres gjorde på Oscarsgalan när hon beställde en hel hög med pizzor för alla eliter i publiken, för att ätas inför kameran och för att håna PizzaGate”, konstaterar en CIA-källa.

”Eller när Jim Carrey kom ut på Jimmy Kimmel-showen och blinkade med triangelhandsymbolen, och hånade dem alla för att de är medlemmar av Illuminati-ockulten. Hans karriär i Hollywood tog slut kort efter detta så ni vet”, fortsätter källan. Intervjun finns här nedanför på YouTube.

De har makten att få fåren att skratta MED dem, vilket gör det till en fånig föreställning.

På tal om fårskockar, noterar vi att Ghislaine Maxwell befanns skyldig på 5 av 6 punkter i Epstein sexhandelsfallet.

Den verkliga historien – enligt en Mossad-ansluten kontakt i NY – är att Maxwell, som redan bytt sida för månader sedan, har överlämnat mängder av anklagande dokument till Alliansen. Detta kommer att skicka hundratals seniora satanistiska kabbalmedlemmar till Gitmo för bearbetning och avrättning. ”Se upp för att Ghislaine begår självmord eller får en dödlig hjärtattack i fängelset mycket snart. Oroa dig inte, hon är redan i säkerhet och på en mycket säker plats, med Alliansen, säger källan. Det är den verkliga anledningen till att viktiga detaljer om fallet förseglades av domaren, konstaterar han. ”Hela rättegången var en cirkusshow för fårskocken”, avslutar han.

Hur som helst, det faktum att vår visuella underhållning har migrerat bort från det traditionella Hollywood och mot streamingtjänster som Netflix, visar på att städningen av ”kändisvärlden” är på god väg. Detta var till stor del möjligt tack vare dubbelagenter som Jeff Epstein och Maxwell.

Nästa stora prioritet är att avsluta avgiftningen av finansvärlden. Detta har att göra med den Rothschild-kontrollerade

riggade Libor (London Interbank Offered Rate) räntekontrollmekanism. Även om inga nya kontrakt är tillåtna att använda Libor, finns det fortfarande cirka 230 biljoner dollar i kontrakt som är beroende av det. ”Det är en av de största övergångarna på finansmarknaderna på decennier”, säger Dixit Joshi, gruppkassör för Deutsche Bank.

Have Regulators Really Defused The Year-End $230 Trillion LIBOR Derivative Time-Bomb?

När vi frågade personen som ursprungligen blåste locket av på Libor om detta sa han:

TOP 25 QUOTES BY IAN FLEMING (of 87) | A-Z Quotes

Det otillåtna finansiella systemet är baserat på ett datorsystem på Antarktis som drivs av en person som går under kodnamnet ‘Ian Fleming’…Ian Fleming är datateknologen som skyddas av MI6 i form av en gentleman vid namn Scot Ingen fotobeskrivning tillgänglig.Lennon (bilden). Vi har hans uppgifter…Den bedrägliga stordatorn som tvättar pengar för att betala femte kolonnerna, inklusive den så kallade folkhälsokrisen – ytterligare ett WMD [massförstörelsevapen]-bedrägeri- som ägs och kontrolleras av olika fraktioner på reträtt från oss… genom att använda dessa namn kommer du att se den stora majoriteten av den kriminella konspirationen till folkmord springa upp till bergen. Resten kan militären ta hand om.”

Vi har stött på Scot Lennon tidigare och vet att han är en av de sista överlevande medlemmarna i Majestic 12-gruppen som inrättats av president Dwight Eisenhower för att ta itu med ”utomjordingar”.

Det faktum att två tredjedelar av den belgiska antarktiska basens personal ”blev nyligen infekterad med Covid 19” verkar vara relaterat till detta. Vi antar att det var specialstyrkor som ”smittade” dem.

Belgian scientific base in Antarctica engulfed by Covid-19 despite strict measures

Belgian scientific base in Antarctica engulfed by Covid-19 despite strict measures

Hur som helst, när denna nyhet visar, även om västvärlden inte skyndar på med att ta bort sin satanistiska infektion, kommer Kina att lämna oss i stoftet:

Kinas ”konstgjorda sol” fungerade i 20 minuter med hela 70 miljoner grader i sitt senaste experiment – fem gånger varmare än den riktiga solen.

China’s ‘artificial sun’ burns at 70 MILLION degrees for 20 minutes in new experiment five times hotter than real sun

Researchers working inside the Experiential Advanced Superconducting Tokamak in Anhui

Utsikten för fri energi är något som inte kan underskattas. Om den utnyttjas på rätt sätt skulle den göra det möjligt för användare att öka mängden och variationen av livet exponentiellt: en biljon gånger, en kvadriljon gånger eller mer. Mängden tillgängligt kol kommer att vara den enda tillväxtbegränsningen för den nya kambriska explosionen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: