Känner du till Jacques Attali, Klaus Schwab och Henry Kissinger?

30 December 2021,
James Gilliland
https://operationdisclosureofficial.com/2021/12/30/james-gilliland-eceti-news-december-30-2021/


Texten under bilden översatt:

Det här är från en bok från 1981 av Bilderbergaren Jacques Attali, ett exempel på Elitens tankesätt:
”Framtiden kommer att handla om att hitta ett sätt att minska befolkningen… Naturligtvis kommer vi inte att kunna avrätta människor eller bygga läger. Vi gör oss av med dem genom att få dem att tro att det är för deras eget bästa… Vi kommer att hitta på eller orsaka något, en pandemi som riktar sig mot vissa människor, en verklig ekonomisk kris eller inte, ett virus som drabbar gamla eller äldre, det spelar ingen roll, de svaga och rädda kommer att ge efter för det. De dumma kommer att tro på det och be om att bli behandlade. Vi kommer att ta hand om det genom att ha panorerat behandlingen, en behandling som blir lösningen. Urvalet av idioter kommer därför att göras av sig självt: de går ensamma till slakteriet”.


Har du kommit på det än? Den globala eliten, miljardäreugenikerna har slagit ihop sig med CCP, The Communist China Party, för att slå ner på Amerika. Amerika måste falla för att man ska kunna inleda den Nya Världsordningen. Deras motto är ordning genom kaos. De har infiltrerat nästan alla aspekter av regeringen med mutor och utpressning. De skapade och finansierade vinsten genom  funktionsforskning (gain-of-function) som skapade pandemin, och de har haft mycket högljudda mål för en befolkningsminskning. För att vara specifik med deras egna ord vill de att 13 av 14 personer ska dö enligt deras doktriner och skrivet på Georgia Guide Stones (bilden).

Image result for guidestone

För dem som inte känner till Klaus Schwab som ordförande för World Economic Forum och som skrev boken ”Covid-19: The Great Reset”. Detta är inte en konspirationsteori, detta är verklighet. Gör din egen forskning!

(Detta är en sida ur Klaus Schwabs bok: en uppmärksammad läsare skrev att detta inte förekommer i boken Covid-19 The Great Reset, utan är en text ur Corman-Drostens bok) red.anm.

Minst 4 miljarder ”värdelösa ätare” ska elimineras fram till år 2050 med hjälp av begränsade krig, organiserade epidemier av dödliga snabbverkande sjukdomar och svält. Energi, mat och vatten ska hållas på existensminimum för icke-eliten, till att börja med den vita befolkningen i Västeuropa och Nordamerika och därefter sprider de den till andra raser. Befolkningen i Kanada, Västeuropa och USA kommer att decimeras snabbare än på andra kontinenter, tills världens befolkning når en hanterbar nivå på 1 miljon, varav 500 miljoner kommer att bestå av kinesiska och japanska raser, utvalda för att de är människor som har reglementerats i århundraden och som är vana vid att lyda auktoriteter utan att ifrågasätta. Nu och då kommer det att uppstå konstgjord brist på mat och vatten och medicinsk vård för att påminna massorna om att deras existens beror på välviljan från Kommittén för de 300 (Committee of 300).


Kissinger-citat från ett tal till WHO Council on Eugenics,
25 februari 2009:

”När flocken accepterar obligatorisk vaccination är det slut. De kommer att acceptera vad som helst – tvångsdonation av blod eller organ – ”för det större bästa”. Vi kan genetiskt modifiera barn och sterilisera dem — ”för det större bästa”. Kontrollera fårens sinnen och ni kontrollerar flocken, vaccintillverkarna tjänar miljarder. Och många av er i det här rummet är investerare. Det är en stor win-win. Vi gallrar ut besättningen och flocken betalar oss för utrotningstjänsterna…”

Vad som utspelar sig har beskrivits i detalj tidigare i deras spelplan. Covid och alla varianter var kända och omskrivna ordagrant flera år innan de dök upp.

Förmodlingen kände World Economic Forum till det och publicerade det långt innan en grupp forskare kunde upptäcka det.

Den verkliga pandemin och hotet är inte Covid som har en återhämtningsgrad på 99,98 %, det finns i experimentella genterapier, en häxbrygd av cancerframkallande ämnen, toxiner tillsammans med ett operativsystem som kan nås externt. Det finns faktiskt tre olika vacciner för att bibehålla en frisk grupp som säger att jag fick vaccinet och fick inga biverkningar. Den ena innehöll en saltlösning, den andra innehöll MRNA-genterapin, och den tredje var dödssprutan. Boosterskotten kommer så småningom att göra slut på de överlevande, de är satta på en timer.

Har du undersökt vad som finns i vaccinet? Varför vill vaccinföretagen att informationen om vad som finns i vaccinet är förseglat i 75 år? Varför strömmar de trippelvaccinerade in på sjukhusen med Covid och varianter? Varför måste de trippelvaccinerade bära masker? Varför ignorerar de flockimmunitet som redan har inträffat när de ovaccinerade kommer med Covid och har ett 13 gånger starkare immunförsvar än de som har vaccinerats, inklusive skydd mot varianterna?

Visste du att Kina äger WHO och FN? CDC, NIH och FDA drivs av vaccinföretagen som äger och tjänar på patenten på Covid och behandlingarna? Dessa organisationer är svängdörrar för VD:ar med stöd av Kina och VD:ar för de stora läkemedelsbolagen. Visste du att CCP delar ett labb i Wuhan, Kina, där biovapen skapas, och som finansieras av NIH med dina skattebetalade dollar? Alla bevis pekar på vinst av funktionsforskning (gain-of-function) vid Wuhan-labbet där pandemin uppstod.

Visselblåsare i Kina och Amerika med förstahandskunskap och topptjänstemän inom alfabetsbyråerna (WHO, FN, CDC, NIH, FDA och CIA ) har visat detta tydligt. Vissa oavsett dödshot. Visste du att protokollen för behandling, med Remdesivir och ventilatorer är en dödsdom som faller direkt in på avfolkningsagendan? Visste du att de fullproppade vilohemmen och äldreomsorgen med människor som smittats av Covid? De använder fortfarande Remdesivir och får enorma returer från stora läkemedel som har en dödlighet på 30 %? Nu ber de om att få använda Remdesivir för alla äldre som precovid-behandlingar. Hur ska du förstå något av detta, utan att ta hänsyn till någon sorts galnings plan som går långt bortom inkompetens, men till folkmordets värld?

 

Visste du att Yaweh är skrivet i ditt DNA? Det är templet inuti dig. Visste du att MRNA i de experimentella genterapierna invaderar och förändrar ditt DNA? Visste du att majoriteten av den globala eliten är satanistiska/luciferianer med transhumana agendor? Om du tar sprutan är du inte längre människa, du faller under deras patent. Har du undrat varför du inte kan få dessa byråer att skydda folket, ge sann statistik om vaccinskador och dödsfall? Varför täcker nyheterna upp allt detta, mainstream och sociala medier? Vet du varför de censurerar de ledande forskarna i vaccinföretagen, ädla prisbelönta forskare, frontlinjeläkare och sjuksköterskor som går ut till allmänheten med de censurerade förödande och dödliga konsekvenserna av dessa vacciner? Själva tillverkarna av vaccinerna skriker att inte ta dem, uppfinnaren (Kary Mullis) av PCR-testet sa att de inte använder det på grund av att de ger ett 90 % falskt positivt resultat, vilket medgavs av CDC. Sjukhus fick bonusar för att skriva Covid-19 som dödsorsak, de fick betalt för att skriva ut Remdesivir och ventilatorer. Förkylnings- och influensasäsongen försvann, hjärtinfarkter, stokes, cancer försvann också på ett mystiskt sätt, felaktigt betecknat som Covid-dödsfall.

Visste du att det obligatoriska vaccinet är experimentellt och inte godkänt av FDA, den godkända versionen finns inte ute än? Visste du att att sammanhängande eller att tvinga fram medicinska procedurer, står i direkt konflikt med Nürnbergkoderna, konstitutionen, internationella lagar och fördrag? Skulle det falla under konspiration att begå mord, överlagt mord, folkmord, uppvigling eller förräderi? Är de som hänger ihop eller tvingar fram mandaten immuna mot Nürnbergrättegångarna, eller faller de under vaccinföretagens immunitet, eller är de ansvariga? Dessa tvingande mandat är ansvariga enligt lagen och har ingen immunitet!

Visste du att vaccinföretagets immunitet inte är baserad på någon uppsåtlig förseelse? Skulle man hålla säkra, effektiva och billiga tidiga behandlingar borta från allmänheten, faller det under medvetet tjänstefel? Skulle kunskapen om förlamande och dödliga biverkningar, betalda politiker, guvernörer och skolstyrelser för att tvinga fram mask- och vaccinmandaten, nedstängningar, förstörda småföretag och ekonomiskt förfall ligga under uppsåtligt tjänstefel, stor fara för barn, konspirationer om att man begår mord, förräderi? Har dessa politiker, guvernörer, skolstyrelser, tagit emot pengar från Kina, den globala eliten, förskingrat statliga medel som Project Care som redan har förskingrat och gjort att 100 miljarder dollar saknas? Hur många politiker är hårt investerade i vaccinbolagen? Kommer majoriteten av demokraterna, och några republikaner som är engagerade i beslut och handlingar som är extremt skadliga för Amerika, att samverka?

Att inte finansiera och avskeda poliser, brandmän, första svarande, läkare och sjuksköterskor under en extrem brottsvåg och pandemi är meningslöst, om du inte vill skapa totalt kaos och förstöra själva grunden för Amerika. Ska man tvinga fram, att unga soldater måste ta ett vaccin med förlamande och dödliga biverkningar, som löper liten risk inom den nationella säkerhetens bästa, särskilt som man inte har någon aning om de långsiktiga riskerna? Låt oss tillämpa samma logik på barnen som löper liten risk att få det och nästan ingen risk att dö i det. Barnen är bara en kategori på vaccinföretagens diagram för att öka sina redan miljarder i vinster. Vad hände med de militära ledarna som har svurit en ed för att skydda folket och konstitutionen, med ansvar för att hålla trupperna friska och i form och redo? Vad hände med den hippokratiska eden, har troheten flyttats från patienten till vaccinföretagen, Big Pharma, och vinstdriven vetenskap?

Vad händer om tjänstemän informeras och fortsätter att tvinga fram och förespråka masker, experimentella icke godkända vacciner vilket skulle falla under uppvigling och förräderi? Vad hände om våra militärpiloter måste stanna kvar på marken på grund av att blodproppar utgör vår nationella säkerhet, förmågan att resa med kommersiella piloter? Har CCP vaccinerat alla sina trupper och piloter med samma vaccin? De har inte gjort det.

Har du kopplat ihop alla punkterna än? Om du kände till den ursprungliga planen som offentliggjordes överflödigt av den globala eliten, är det mycket lätt att koppla ihop punkterna och förstå vad som utspelar sig. Vissa kommer aldrig att koppla ihop punkterna, fortsätter i förnekelse och marscherar villigt eller i okunnighet till sin egen förslavning och sin undergång. Vissa tar med sig också sina barn.

Detta är skrivet år 1989, läs de mittersta paragraferna:

Fas 1: Förkylning/influensa. Som mest lindriga symtom. Media stöder massparanoia och rädsla. Felaktigt testsystem används, vilket plockar upp eventuellt genetiskt material i kroppen som utlöser ett positivt resultat. Inflation av antalet Covid-fall, genom att ändra i dödsattester, dubbelräkning och klassificering av alla fall, inklusive andra sjukdomar och naturliga orsaker som Covid-19. Lockdown kommer att uppmana oss att följa drakoniska lagar, förhindrar protester och identifierar offentligt motstånd.

2:a fasen: 1:a fasen kommer att leda till komprometterade och bräckliga immunsystem genom bristen på mat, social distansering, bärande av masker och brist på kontakt med solljus och friska bakterier. Exponering av 5G-strålning kommer också att angripa immunsystemet ytterligare. Så när människor återkommer i samhället kommer fler att bli sjuka. Detta kommer att skyllas på Covid-19. Allt detta kommer att infalla innan vaccinationen är redo för att motivera den. En längre och mer potent lockdown kommer att följa tills alla tar vaccinet.

3:e fasen: Om majoriteten av människor återställer vaccinet, kommer ett beväpnat SPARS/HIV/MERS-virus att släppas. Många människor kommer att dö av detta. Det kommer att vara de starkastes överlevnad. Det kommer också att utgöra den ultimata pushen för att alla ska vaccineras, för att återgå till det normala. De som har tagit vaccinet kommer att befinna sig i krig mot dem som inte har tagit vaccinet. Det blir anarki från alla håll.

De frihetsälskande amerikanerna och deras konstitution står direkt i vägen för New or One World-ordningarnas planer för världsherravälde och kontroll. Detta inkluderar extrem befolkningskontroll. Majoriteten av den globala eliten är satanister/ luciferianer, en dödskult som förklarar deras brist på empati och moralisk fiber. De bryr sig inte om dig, dina barn eller framtiden. De längtar efter makt och rikedom och önskar total dominans, total kontroll, kaos och yttersta fattigdom. Ordning ur kaos. Deras Gud, Satan eller Lucifer avslöjas i smärta, lidande och död och kräver det av sina anhängare.

Nu kan du tänka på vad som var det otänkbara, det ofattbara och förstå vad som utspelar sig mitt framför dina ögon. De har infiltrerat och kontrollerar de högsta nivåerna av myndigheter, musik- och filmindustrin, sjukhus och hälsoindustrier, mainstream- och sociala medier med sina oberoende faktagranskare och censur. Visste du att den oberoende faktagranskaren som används mest, är högt investerad i vaccinföretagen? De tvingades erkänna i rätten att de inte använder fakta och att deras fakta är bara fördomar. Vänta tills det blir känt hur många högt uppsatta politiker, ledare inom näringslivet, ikoner inom musik- och filmindustrin, och till och med religiösa institutioner som är kopplade till Epstein. Barnoffer, trafficking, pedofili är en epidemi. Weiners och Hunter Bidens laptops är ett obestridligt bevis på detta. Var finns de?

Psykologen Stanley Milgram fann att 80 % av befolkningen inte har de psykologiska eller moraliska resurserna för att trotsa en myndighets order, oavsett hur olaglig ordern är. Därför har endast 20 % kritiskt tänkande. Detta förklarar mycket!

Sammanfattningsvis kan historien berätta, att en grupp miljardärer, eugeniker, skapade ett biovapen följt av vad de kallar vacciner, ”experimentella genterapier, operativsystem fyllda med cancerframkallande ämnen, dödliga toxiner, parasiter och nanoteknik och grafenoxid” i ett avfolkningsprogram som hänger samman med mutade och utpressade mainstream och sociala mediers politiker och byråer. De använde Care-programmet för att muta tjänstemän, inklusive skolstyrelser, för att utföra deras mask- och vaccinmandat. Det kritiska tänkandet, forskningsförsämrade socialt konstruerade, och vad de kallar nyttiga idioter, marscherade själva och deras barn, (som statistiskt sett aldrig hotats av covid eller varianterna) för att få en spruta samtidigt som dygden signalerade skam och attackerade de ovaccinerade.

De krävde att de ovaccinerade skulle ta sprutan som har visat sig ha förödande och dödliga biverkningar och varit ineffektivt för att skydda mot Covid och dess varianter. Det enda effektiva när det gäller sprutan är att den har minskat befolkningen. Det är nu bevisat att de ovaccinerade på grund av flockimmunitet, redan har börjat ha ett immunförsvar som är 13 gånger starkare än för de vaccinerade, utan några förödande eller dödliga biverkningar. Maskerna är till för efterlevnad och kontroll, ett experiment för att se hur mycket de kan kontrollera massorna och vem som i sin okunnighet kommer att ingå i deras brutala trupp. Viruset är 0,125 mikron, NK95-masken filtrerar bort ner till 0,30 mikron. Att bära 5 masker är som att förvänta sig att ett kedjelänksstängsel ska stoppa en fis. Gå ut en kall och livlig morgon och se ångan strömma genom maskerna, ut på sidorna, hur den stiger och sprider sig snabbt.

Forskning vid stora universitet har visat att maskerna är ineffektiva, CO2-uppbyggnaden skapar hjärnskador, organsvikt, återinandning av gifter och virus skapar bakteriell lunginflammation och äventyrar immunförsvaret. Det finns ingen riktig vetenskap bakom masken eller vaccinmandaten, bara politiskt vinstdriven skräpvetenskap som stödjer masken och vaccinmandaten.

De uppvaknade, de ovaccinerade och deras barn är vårt sista hopp för framtiden om vi vill ha en framtid, behålla våra gudgivna och konstitutionella rättigheter, undvika den yttersta fattigdom, vatten- och matbrist, förslavning, pest och dödsfall som planeras för oss av den globala eliten och CCP. Vi kommer att behöva vakna upp och stå upp. Hitta modet och den oklanderliga integriteten inom dig. Om du inte kan göra det själv, gör det för barnen. Om du har fått sprutan frivilligt, i okunnighet eller av tvång, förlåt dig själv och önskar inte andra dina misstag. Det finns lösningar för att mildra skadorna. Som de säger på Hawaii, följ inte och gör motstånd för Ohana, (familjen) och Kieki (barnen). Följ inte den globala elitens påbud, verkställ inte de drakoniska mandaten eller följ dem. Detta har att göra med IQ, mod och ett integritetstest. Hur mår du så här långt?


Fakta om Covid

PLANERAT: Tusentals läkare, forskare & jurister över hela världen har kommit fram med bevis på att den här pandemin var planerad, med kriminella föresatser.
COVID-19 vacciner utvecklades redan 2019, månader innan pandemin! År 2018, började varje land i världen att plötsligt importera hundratalsmiljoner Covid-19 testkit. Tre månade före pandemin gick man ut med att en coronavirus pandemi kom från Wuhan. Två månader innan pandemin organiserade Bill Gates en ”coronavirus övning” Event 201. År 2018 garanterade Fauci att det kunde bli en pandemi under den första delen av Trumps ämbetstid. Och det finns mycket mer! Se närmare: StopWorldControl.com/proof

BESTICKNING: Politiker erhåller stora summor pengar för att tvinga fram lockdowns. Till exempel erbjöds presidenten i Vitryssland en miljard dollar, men han vägrade och avslöjade bestickning. Nigerias regering erbjöds 400 miljoner dollar för att följa Bill Gates agenda. Den italienska politikern Sara Cunial konfronterade den italienska presidenten för att ha accepterat pengar från Bill Gates för att stänga ner sitt land. Sjukhus erhöll 39 000 dollar för varje patient som dog och var registrerad som ”covid död”. Nyhetsmedia och kändisar har betalat vackert för att sprida Covid-propaganda. Och det finns mycket mer! Se närmare: StopWorldControl.com/full

KRIMINALITET: I varje land, finns det organisationer med tusentals medicinska professionella som påstår att pandemin är organiserad kriminalitet. USA: America’s Frontline Doctors. Europa: Doctors for Truth (Holland), Doctors for Freedom (Belgien), Doctors for Enlightenment (Tyskland), Medical Freedom Alliance (UK) etc.  Exempel på globala grupper är World Doctors Alliance och COMUSAV, där tiotusentals läkare, akademiker, advokater, forskare och politiker är samlade tillsammans för att bekämpa brottet. 

LAG: Ett nätverk bestående av 100 advokater, ledd av den berömda internationella brottmålsadvokaten Dr. Reiner Fuellmich, håller som bäst på och samarbetar med 100 experter från varje område inom vetenskapen. De har obestridliga bevis för pandemin, lockdowns, vacciner etc. De är – med andra ord – ”de värsta brotten mot mänskligheten som någonsin har utförts”. De förbereder nu ett historiskt åtal för att bestraffa alla som är inblandade. Se alla bevisen med dina egna ögon här: StopWorldControl.com/fuellmichKategorier:Böcker, Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

2 svar

  1. Jag undrar bara hur man 1989 kunde veta något om 5G strålning?

    Gilla

  2. Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
    Väldigt läsvärt. Det är en kamp för våran frihet och överlevnad.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: