Samnytts Mats Dagerlind hotar Nyhetssvepet

Kanske dags att bojkotta Samnytt och göra en polisanmälan för ständiga ofredanden. Vet inte hur många gånger denna person har kontaktat mig via telefon eller mejl, men nu börjar mitt tålamod tryta. Ni kan ju börja med att bojkotta sajten.


2021-12-31

Hej,

Du får nog läsa på lite om upphovsrätt. Det är ett allvarligt brott att kopiera och sprida andras upphovsrättsskyddade material på det sätt du gör. Det är dels straffbart och kan dels leda till höga ekonomiska skadestånd. Vad som är tillåtet är att länka till andra med en rubrik och nån enstaka mening, aldrig att kopiera hela texter och bilder.
Om du inte omedelbart tar bort allt material som du otillåtet har kopierat från oss så kommer vi dels att polisanmäla dig, dels skicka en faktura för varje sådan text där beloppet enligt praxis kommer att uppgå till flera tusen kronor per artikel. Vi kommer också att kontakta din Internet-leverantör för att få din sajt nedstängd på grund av upphovsrättsbrott.
Vänligen bekräfta att du har förstått och agerat i enlighet med vårt krav..
Hälsningar,
Mats Dagerlind
Ansvarig utgivare
Samnytt

Kanske också av intresse:

Samhällsnytts Mats Dagerlind dömd för grovt förtal

Samhällsnytts Mats Dagerlind dömd för grovt förtal

Samnytt klandras för publicering

https://expo.se/2021/11/samnytt-klandras-for-publiceringKategorier:Media, Svensk politik

Etiketter:

5 svar

 1. Jag blir så trött när jag ser krafter och röster på höger/nationalist sidan, krafter som behövs mer än någonsin, som inte kan komma överens.
  Jag känner inte till något intrigerande ”bakom kulisserna” (*ironi*) men ber alla parter som vill Sverige, och världen väl, att sluta tjafsa med varandra. Skärp er för bövelen vare sig det gäller samnytt och Mats eller bakomkulisserna och Yrsa. Jag vill inte ha något bråk mellan de som måste hålla sams inför den gemensamma fienden. Eller är det någon som jobbar för fel sida?
  …jösses!!!…

  Jag är inte den som gärna tar ton, och följer debatten på mitt eget sätt, men ibland blir även jag förbannad.

  Gott Nytt År allesammans, och håll er till sunt förnuft, Tack!

  Gillad av 1 person

 2. Hej Yrsa

  Det var länge sedan jag slutade läsa samnytt. Vad mer exakt är det han
  klagar på?

  Med vänlig hälsning
  Mikael

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: