CV19 Vax & ekonomiberättelser kollapsar 2022

Genom  den 31 december 2021
https://usawatchdog.com/cv19-vax-economy-narratives-collapse-in-2022/

CV19 vax-berättelsen fortsätter att falla sönder, och den kommer att falla isär i mycket högre takt 2022. Veckans stora oredovisade historia kom från munnen på Green Bay Packers back Aaron Rodgers som tog Ivermectin, bland andra behandlingar, för bara några få veckor sedan för att besegra en covid-infektion. Rodgers spillde bönorna på den ”fullvaxxade” NFL genom att säga ”bakom kulisserna finns det många lag som rekommenderar samma behandlingar för deras spelare som jag fick”. Ja, samma sak som i det Nobelprisbelönta läkemedlet Ivermectin som har visat sig vara mycket effektivt för att bota CV19. Jag antar att till och med NFL håller på att vakna upp till det fakta om att CV19-injektionerna helt enkelt inte fungerar, och detta är ännu ett exempel på att CV19-berättelsen faller sönder under 2022.

Det är tydligt att ekonomin har stöttats upp sedan den finansiella härdsmältan 2008-2009. Fed vill stoppa den lätta pengapolitiken och ”trappar ner” de 120 miljarder dollar som den pumpar in på repomarknaden varje månad. Mår patienten bra? Kan den överleva att Fed drar ur kontakten? Svaret är ett rungande NEJ på båda punkter, och allt vi behöver är en liten lågkonjunktur för att bevisa det. Inflationen är nu utom kontroll, och Fed har inte råd att tämja den, särskilt om en lågkonjunktur kommer. Människor som Elon Musk och många andra säger att en nedgång kommer 2022. Med mängden astronomiska skulder och derivat där ute nu, kan även en liten korrigering orsaka en fullständig härdsmälta. Spänn fast er gott folk, Fed flyger i bitar.

Den andra berättelsen som får hedersomnämnande för 2022 är berättelsen om valfusk och att fixa röstsystemet. Mainstreammedia och demokratiska globalister ville att denna berättelse skulle försvinna i början av 2021, men glöm det. Det finns gott om människor som fortfarande kämpar för att stoppa väljarfusk, och frågan kommer att koka över 2022 lagom till mellanårsperioden. Jag säger inte att demokraterna inte kommer att fuska. Med Bidens rekordlåga väljarstödsiffror kommer de att tvingas att fuska. Jag säger att det kommer att bli mycket svårare eftersom det inte kommer att finnas några lockdowns och massiva valsedlar som skrivs ut och skickas till alla, vilket hände 2020. Detta är ett av de positiva resultaten av vax-berättelsen som imploderar 2022.

Onda globalistiska berättelser misslyckas överallt

Den 17 december 2021
https://usawatchdog.com/evil-globalist-narratives-failing-everywhere/

Vart du än tittar ser du misslyckade berättelser. På Covid-fronten säger de åt folk att skaffa boosters. De har redan fått två skott och de får Covid. En annan studie från Israel den här veckan säger att naturlig immunitet är bättre än injektioner. Ytterligare en studie från Harvard för några veckor sedan säger samma sak. Nu erkänner CDC att 80 % av Omicron-fallen är med ”Fully Vaxed.” 33 % av dessa fall är med personer som har blivit vaxade och förstärkta. YouTube har precis censurerat en video av Joe Rogan med kardiologen Dr. Peter McCullough som varnar för hur Deep State stoppar behandlingar som Ivermectin som fungerar. Censuren från YouTube har nu blivit en del av det misslyckade narrativet och är en stor historia i och för sig. Nu finns den här videon som visar unga idrottare faller ihop av hjärtinfarkt efter att ha blivit vaxade. Du kan inte dölja detta.

Hela berättelsen faller samman, och Joe Biden förlorar hela tiden i domstol för sina värdefulla mandat för experimentella vacciner för alla. Inom proffssporter bekämpar NFL med nya Covid-fall i dussintals, och i organisationen är minst 95 % vaxad. Det meddelades precis att problemet var så illa att NFL ställer in några matcher i helgen. Deras svar på Covid-problemet kan de inte dölja? Fler sprutor krävs, och det innebär att få en booster och mer av det som inte fungerar. Det finns också många nya videor av fotbollsspelare som faller till marken och tar sig för bröstet.  De är alla fullvuxna och får hjärtproblem när de spelar en match. Det finns inget att se här. Allt är bara en slump eftersom en del av mainstream-media försöker bortförklara varför unga människor i bästa fysiska kondition får hjärtproblem efter att ha blivit vaxade.

På den finansiella fronten har den tillfälliga eller ”övergående” inflationen ändrats till ”beständig”, enligt Fed-chefen Jay PowellHan säger att han kommer att bekämpa inflationen och ändå låter han höja räntorna från nära 0 % denna vecka. Hans anti-inflationsberättelse misslyckas också, och det betyder att mycket mer inflation är på väg. Hur som helst kommer många att bli fattiga.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: