Wallenbergs huvudkontor märkt som kärnan för den djupa staten

Sverige är kärnan i den djupa staten

2021-12-30
https://bladet.se/nyheter/wallenbergs-huvudkontor-markt-som-karnan-i-den-djupa-staten/?fbclid=IwAR0Cs1IJuwtbr69GNF94M8YWrtSdIpb5cRPmrpbCn1ZAzBuFySKAaAOHkZg

Om man går in och söker på Google Maps och Arsenalgatan 8C i Stockholm – som är Wallenbergs huvudkontor – kommer man få fram att Wallenbergs huvudkontor är utmärkt som ”Center of Global Deep State”. Det vill säga – i Sverige ligger kärnan för den djupa staten – och den ligger mitt i Stockholm – närmare bestämt på Arsenalgatan 8C– Wallenbergs Investors huvudkontor.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Hei!

    Er dette endret nå?

    Hilsen Bjørn Authén

    Oslo

    Gilla

%d bloggare gillar detta: