Nya underlag från smittspårningen, var sprids smittan? Inte på restauranger i alla fall!

2021-12-30

Denna video kommer troligen att försvinna snart, därför skickar jag ut den nu vid midnatt.

Regeringen ljuger medvetet, partygänget som nu besitter makten i Sverige har fullständigt fel när de så flagrant hittar på restriktioner för oss, svenska folket, helt utan att använda fakta, statistik eller ens sunt förnuft!

Det pågår sammanställningar av smittspårning och det görs statistik i kommunerna om detta och utifrån denna statistik så ska regeringen sätta upp restriktioner om var vi får vara, hur vi ska bete oss, vad vi ska undvika o s v, allt i ett försök för att hindra att smittspridningen ökar.

Det är bara ett problem, regeringen struntar totalt i statistiken och de sammanställningar som sker, partygänget hittar på egna regler som de anser ska passa den verkliga maktens agenda, de skiter fullständigt i smittspridning och sjukdomsutvecklingen!

Om vi vill undvika smittspridning så ska vi inte gå hem eller vara på jobbet, för det är där den värsta smittspridningen sker! Vi bör gå till restauranger och krogar, eller t ex gå på bio, museer eller till gym, eller resa runt i Sverige och världen, där är det minst risker!

Lyssna och se denna video i sin helhet (13 min), där får du reda på verkligheten om hur vår lekmannaregering jobbar och hur de tar fullständigt galna beslut! Hoppas du hinner se den!

Kalle H.

Senaste underlagen från smittspårningen i Stockholm samt Uppsala universitet visar samstämmigt att smittspridningen är väldigt liten i restaurangmiljö. Det framförallt hemma, i skolor och på Arbetsplatser som smittspridningen sker. Detta Det är inget nytt Det var samma siffror förra året. Ändå redovisar regeringen aldrig underlag för I vilka miljöer smittspridningen sker innan man lägger restriktioner. Underlagen är tydliga. Till stor del riktar man restriktionerna mot fel miljöer. Precis som förra året. Och precis som förra året visar inte regeringen underlagen när de lägger restriktioner.

Project crush covid
https://crush-covid.shinyapps.io/crush_covid/

FHM veckorapport 1 – 2020
https://www.folkhalsomyndigheten.se/globalassets/statistik-uppfoljning/smittsamma-sjukdomar/veckorapporter-covid-19/2021/covid-19-veckorapport-vecka-1-2021-final.pdf

Regeringens åtgärdsplan
https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/departementsserien-och-promemorior/2021/12/regeringens-atgardsplan-for-inforande-av-smittskyddsatgarder/Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: