Såhär fungerar (fungerar inte) det svenska rättssystemet

2021-12-28

Det kom ett mejl med detta innehåll till mig och publicerar det här för större spridning:

Jag har blivit falskt anklagad för utpressning som jag blivit helt befriad ifrån genom beslut av Östersunds tingsrätt. Dock har jag inte fått den som falskt anklagat mej att bli lagförd därför att riksåklagaren och ett 20-tal överåklagare stöder denne kammaråklagare. Har fått 89 olagliga beslut! Funderar på att väcka enskilt åtal men det kanske är riskabelt. Har skrivit om detta i min tidning under dessa två år utan någon framgång!

Bifogar mitt senaste tidningsnummer som är på 51 sidor. (Det får du använda fritt)

Har läst en del på LexNoxa som tydligen inte heller kommer tillrätta med värt olagliga rättsväsende!

Harald Gaunitz
Kategorier:Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: