NIH:s Francis Collins greps anklagad för bedrägeri, förräderi, mord

När de flesta tänker på NIH, tänker de på Deep State Dr. Anthony Fauci, den kriminella förvaltningens vaccin-pådrivare, en vessla som har missbrukat sin auktoritet för att uppenbart lura den amerikanska allmänheten och för att genomdriva drakoniska mask- och vaccinmandat på uppdrag av vad som med rätta kan kallas Nya Världsordningen. Men Fauci verkade tillsammans med en annan Deep State-agent, en man under vars anställning han antog en olycksbådande agenda utformad för att urholka de gudagivna rättigheterna och friheterna som amerikaner har hållit dyrt sedan grundarna undertecknade självständighets-förklaringen 1776. Faucis skurkaktiga kamrat, hans ”partner in crime”, är ingen mindre än den tidigare NIH-direktören Dr. Francis Collins, som US Navy SEALs arresterade måndag morgon bara timmar efter att han officiellt gick i pension och städade sitt kontor på NIH:s högkvarter i Bethesda, Maryland.

National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Vaccine Research  Center Editorial Stock Photo - Image of institute, architecture: 202678663

Den djävulska läkaren hade kört från Maryland till sin dotter Margerts hem i Virginia när han mötte en ovälkommen överraskning: en militär vägspärr och ett dussin elit NAVY SEALs vars vapen var riktade mot hans fordon, sa en JAG-källa till Real Raw News.

Collins försökte undvika blockaden genom att göra en U-sväng på Highway 207, men SEALs sköt ut hans däck och konvergerade sedan mot hans plats.

Collins var enligt uppgift oskadad och bekände sin oskuld när SEALs drog honom ur fordonet och underkuvade honom i slipsar, sa vår källa.

Han visades en militär arresteringsorder som anklagade honom för förräderi, bedrägeri och misstanke om mord.

”Collins är en brottsling och har förts till ett behandlingscenter varifrån han kommer att skickas till en militärfängelse för att invänta rättegång”, sa vår källa. ”Idag Collins, snart Fauci.”

På GITMO skyller Dr Francis Collins Covid-lögnerna på Dr Fauci

https://realrawnews.com/2021/12/at-gitmo-dr-francis-collins-blames-covid-lies-on-dr-fauci/

Den tidigare NIH-direktören Dr. Francis Collins hade inte anlänt till Guantanamo Bay förrän han började bekänna sin oskuld och beskylla sin före detta medarbetare Dr. Anthony Fauci—AKA Dr. Death—för att ha begått bedrägeriet Covid-19 mot den amerikanska allmänheten.

I en första ”intervju” med utredare från U.S. Navy Judge Advocate General’s Corps och Office of Military Commissions, sa en snyftande och snörvlande Collins: ”Det var aldrig jag. Jag var inte ansvarig, bara på pappret. Det var Tony – Dr. Fauci. Det var han som ansvarade och jag var tvungen att gå med på vad han sa”, enligt en delavskrift av konversationen som granskats av Real Raw News.

Vem som kontrollerade NIH:s Covid-berättelse är ett hett omtvistat argument. Tekniskt sett var Collins Faucis chef, men det var Dr Fauci som njöt av rampljuset och dök upp – och förekommer fortfarande – dagligen i vänstermedia för att främja grundlagsstridiga mask- och vaccinmandat.

En JAG-källa berättade för RRN att Collins uttalade: ”Jag kan inte tro att det här faktiskt händer”, som svar på att ha blivit anklagad för mord, bedrägeri och massmedicinsk felbehandling”.

När han fick veta att han snart skulle stå till svars inför en militärdomstol, fortsatte Collins att insistera på att han inte hade gjort något fel och krävde att få prata med Joseph Biden.

JAG-utredarna producerade sedan tryckta kopior av långa e-postutbyten mellan Collins och Fauci. I dem planerade de listiga läkarna att illvilligt misskreditera och förtala trovärdiga vetenskapsmän och läkare som ifrågasatte behovet av låsningar och mask- och vaccinmandat. Deras korrespondens visade tydligt att Collins var en villig deltagare i Deep States plan att förtala kritiker av dess berättelse. I ett mejl skrev Collins: ”Vi måste fokusera på forskare med trovärdighet. Vi borde förstöra dem, gräva i deras förflutna och deras familjs och vänners förflutna, leta efter allt vi kan hitta för att ifrågasätta dem”, som Fauci svarade, ”Det är vad vi gör. Alla som ifrågasätter nödvändigheten av mask- och vaccinmandat kommer att annulleras, tas ner eller marginaliseras dit ingen kommer att lyssna på dem.”

Collins skrev i ett annat e-postmeddelande att ”hans folk” arbetade med sociala medieplattformar Facebook och Twitter för att rensa videor och kommentarstrådar som förringade vaccinets effektivitet”.

”Jag är oskyldig och du håller mig olagligt mot min vilja. Jag måste komma hem till jul för att vara med min familj”, säger Collins till JAG-utredarna.

”Du kan lika gärna ställa in julen, för det var vad du ville göra för alla goda människor i det här landet”, svarade utredarna.

Collins militärdomstol är planerad till den 24 januari.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: