Tankar kring situationen i Sverige, nr 25

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Eftersom det händer så mycket ute i världen har denna sida blivit helt eftersatt med vad svenskarna tycker om Sverige. Nu ska vi göra ett djupdyk i det och datumet är 2021-12-25


Våra politiker:


Tänkvärt


Smitta

Omicron i verkligheten och i media

Gott o Blandat

God Jul och Gott Nytt År!Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

2 svar

  1. LITE GODA SKRATT!

    ________________________________

    Gilla

%d bloggare gillar detta: